Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این خانومه مثلا خوشگل تشریف دارند ؟ امیدورام شب به خواب من نیاد... 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این خانومه مثلا خوشگل تشریف دارند ؟ امیدورام شب به خواب من نیاد... اخه چشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه چشه؟ خوب سلیقه ها فرق میکنه دیگه... این خانوم اصلا زیبایی نداره و اون آرایش وحشتناک هم باعث شده شبیه دیو بشند ایشون... ابرو ها... موها (واقعا کسی فکر میکنه با این مو جذاب میشه ؟)... اون خط چشم وحشتناک و ماتیک زشت... کلا نظر من اینه که اینطوری بسیار زشت میشه فرد... 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب سلیقه ها فرق میکنه دیگه... این خانوم اصلا زیبایی نداره و اون آرایش وحشتناک هم باعث شده شبیه دیو بشند ایشون... ابرو ها... موها (واقعا کسی فکر میکنه با این مو جذاب میشه ؟)... اون خط چشم وحشتناک و ماتیک زشت... کلا نظر من اینه که اینطوری بسیار زشت میشه فرد... خب ارایشش غلیظه دیگه.تو عروسی بخش خانوما زیاد اینجوری پیدا میشه. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا ول کنید ،این خانم رو:w00:،اصل موضوع رو بچسبید 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب ارایشش غلیظه دیگه.تو عروسی بخش خانوما زیاد اینجوری پیدا میشه. الان از یک فرد دیگری هم پرسیدم و اونم گفت خیلی خوشگله... من سلیقم مشکل داره انگار... پ.ن: خوب من نظرم اینه که یک خانوم جوون بدون آرایش خیلی زیبا تر هست... جدا به این اعتقاد دارم... اون زیبایی و جوونی رو ازشون میگیره... بازم این نظر منه... به نظرم زننده هست... زیبا نیست... 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان از یک فرد دیگری هم پرسیدم و اونم گفت خیلی خوشگله... من سلیقم مشکل داره انگار... نه عزیزم مشکل نداره بلاخره سلیقه ها متفاوته. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان از یک فرد دیگری هم پرسیدم و اونم گفت خیلی خوشگله... من سلیقم مشکل داره انگار... نه،از نظر من هم اصلا هم خوشگل نیست.ولی زیبایی یه امر نسبی و سلیقه ای هست. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا ول کنید ،این خانم رو:w00:،اصل موضوع رو بچسبید خب شما بچسب تا ماهم ادامه بدیم 2 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر هر چی ساده تر خوشگلتر آره موافقم ولی واقعا الان دختر ساده خیلی کم پیدا میشه امون نمیدن ساده بمونی ! بنظرم الان دختر زشت خیلی کمه همه باارایش و جراحی های زیبایی قشنگن خیلی خوشگل داریم مگر اینکه دیگه طرف خیلی داغون باشه یا یراد اساسی داشته باشه وگرنه بری توی خیابون از10تا دختر8تا قشنگن 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگاه به مرد خوشگل چی؟ حلاله حلاله 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شما بچسب تا ماهم ادامه بدیم یادم رفت،اصل مبحث چی بود 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادم رفت،اصل مبحث چی بود 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره موافقمولی واقعا الان دختر ساده خیلی کم پیدا میشه امون نمیدن ساده بمونی ! بنظرم الان دختر زشت خیلی کمه همه باارایش و جراحی های زیبایی قشنگن خیلی خوشگل داریم مگر اینکه دیگه طرف خیلی داغون باشه یا یراد اساسی داشته باشه وگرنه بری توی خیابون از10تا دختر8تا قشنگن بر عکس مرد ها(البت تو ایران) از هر ۱۰۰ تا یکی خوشگله آخه این انصافه؟؟؟ تازه خیلی هم سعی میکنن ولی باز خوشگل نمیشن!!!:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این خوشگلهههههههههههههههههههههههههههههههه عجب بابا جان خودتونو درگیر این چیزها نکنین :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملاقات با یک زن زیبا میتواند برای سلامت شما مضر باشد. اگه ما خانومها هم زن زیبا ببینیم برامون مضره؟؟؟ اگه ما مرد زیبا رو بشینیم نگاه کنیم ضرر نداره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه پیدا بشه کمه باید بگردی 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه ما خانومها هم زن زیبا ببینیم برامون مضره؟؟؟اگه ما مرد زیبا رو بشینیم نگاه کنیم ضرر نداره؟؟؟ هنوز محققا رو اینا تحقیق نکردن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده