تینا 15116 ارسال شده در 30 تیر، 2011 نگاه به خوشگل حرام دانشمندان اعلام کردند ملاقات با یک زن زیبا میتواند برای سلامت شما مضر باشد. نتایج یک تحقیق در دانشگاه والنسیا نشان میدهد که ملاقات با یک زن زیبا باعث افزایش هورمون استرس موسوم به کورتیزول در بدن انسان میشود. کورتیزول در دوزهای کوچک میتواند تاثیرات مثبتی در بدن داشته باشد و میزان هوشیاری و سلامت کلی بدن را افزایش دهد .اما در صورتی که این هورمون به طور مداوم در بدن انسان باشد میتواند منجر به بروز بیماریهای پزشکی مانند بیماریهای قلبی ، دیابت و فشار خون بالا شود. برای حفظ سلامتی آقایون حلقه همه باید زن زشت بگیرید نگاه به خوشگل حرام 30
setiya 12665 ارسال شده در 30 تیر، 2011 برای حفظ سلامتی آقایون حلقه همه باید زن زشت بگیرید نگاه به خوشگل حرام اي بابا اينا رو نگو اينجوري كه من ميترشم 5
تینا 15116 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 اي بابا اينا رو نگو اينجوري كه من ميترشم :4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 الان اینجا خدای نکرده یه کاریش بشه تو مسئولیا:دی برا چی؟؟؟؟؟ 2
setiya 12665 ارسال شده در 30 تیر، 2011 الان اینجا خدای نکرده یکی یه کاریش بشه تو مسئولیا:دی چ كاريش؟ 3
تینا 15116 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 عکس خوشگل گزاشتی فکر سلامتی پسرا نیستی خوب؟ اهااااااااااا از اون لحاظ. 2
hodaa 5488 ارسال شده در 30 تیر، 2011 دیدنش واسه آقایون فقط مضره؟یا واسه خانما هم ضرر داره؟:persiana__hahaha: 3
تینا 15116 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 دیدنش واسه آقایون فقط مضره؟یا واسه خانما هم ضرر داره؟:persiana__hahaha: واسه خانوما موردی نداره فقط اقایون. 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 تیر، 2011 یکی از زشت ترین آدم هایی بود که دیده بودم !!!!! من الان این را دیدم نصفی از هورمون هایم به ملکوت اعلی رفتند،این مثلا خوشگل بود !!!!! 9
wamba 274 ارسال شده در 30 تیر، 2011 چند روز قبل در مجله ای خانوادگی خوندم که سوالی از روحانی بخش مشاوره پرسیده بودند آیا نگاه کردن به عکس زن نامحرم گناه؟ بعد جواب داده بودند اگر به قصد تشخیص زیبایی برای امر ازدواج باشد مانعی ندارد اما اگر به قصد لذت و مفسده باشد حرام است! فکرشو بکنید آقایون بشینن عکس دخترا رو دید بزنن بگن قصدمون ازدواجه! 5
تینا 15116 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 یکی از زشت ترین آدم هایی بود که دیده بودم !!!!! من الان این را دیدم نصفی از هورمون هایم به ملکوت اعلی رفتند،این مثلا خوشگل بود !!!!! از اونجایی که این متنو کپی کردم این عکسو گذاشته بود. خدایی خوشگله. 3
تینا 15116 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2011 چند روز قبل در مجله ای خانوادگی خوندم که سوالی از روحانی بخش مشاوره پرسیده بودندآیا نگاه کردن به عکس زن نامحرم گناه؟ بعد جواب داده بودند اگر به قصد تشخیص زیبایی برای امر ازدواج باشد مانعی ندارد اما اگر به قصد لذت و مفسده باشد حرام است! فکرشو بکنید آقایون بشینن عکس دخترا رو دید بزنن بگن قصدمون ازدواجه! اقایون همیجوریش نگاه میکنن وای به حال روزی که بگن نگاه حلاله. 2
shaden. 18583 ارسال شده در 30 تیر، 2011 چند روز قبل در مجله ای خانوادگی خوندم که سوالی از روحانی بخش مشاوره پرسیده بودندآیا نگاه کردن به عکس زن نامحرم گناه؟ بعد جواب داده بودند اگر به قصد تشخیص زیبایی برای امر ازدواج باشد مانعی ندارد اما اگر به قصد لذت و مفسده باشد حرام است! فکرشو بکنید آقایون بشینن عکس دخترا رو دید بزنن بگن قصدمون ازدواجه! اون حاج آقا پاش برسه همه رو دید میزنه فعل حرام برای مردمه برای خودشون حلاله 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 تیر، 2011 از اونجایی که این متنو کپی کردم این عکسو گذاشته بود.خدایی خوشگله. نمیدونم،من که اصلا از قیافه خوشم نمیاد،مخصوصا از اون آرایش غلیظ و موهایش !!!!!! یک کم از پرنسس انگلستان یاد بگیرد که هیچ آرایشی نداشت،اینها خوشگلی نیست، بزک کردن است. 5
ارسال های توصیه شده