تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگاه به خوشگل حرام دانشمندان اعلام کردند ملاقات با یک زن زیبا میتواند برای سلامت شما مضر باشد. نتایج یک تحقیق در دانشگاه والنسیا نشان میدهد که ملاقات با یک زن زیبا باعث افزایش هورمون استرس موسوم به کورتیزول در بدن انسان میشود. کورتیزول در دوزهای کوچک میتواند تاثیرات مثبتی در بدن داشته باشد و میزان هوشیاری و سلامت کلی بدن را افزایش دهد .اما در صورتی که این هورمون به طور مداوم در بدن انسان باشد میتواند منجر به بروز بیماریهای پزشکی مانند بیماریهای قلبی ، دیابت و فشار خون بالا شود. برای حفظ سلامتی آقایون حلقه همه باید زن زشت بگیرید نگاه به خوشگل حرام 30 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای حفظ سلامتی آقایون حلقه همه باید زن زشت بگیرید نگاه به خوشگل حرام اي بابا اينا رو نگو اينجوري كه من ميترشم 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اي بابا اينا رو نگو اينجوري كه من ميترشم :4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اینجا خدای نکرده یکی یه کاریش بشه تو مسئولیا:دی 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اینجا خدای نکرده یه کاریش بشه تو مسئولیا:دی برا چی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اینجا خدای نکرده یکی یه کاریش بشه تو مسئولیا:دی چ كاريش؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برا چی؟؟؟؟؟ عکس خوشگل گزاشتی فکر سلامتی پسرا نیستی خوب؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چ كاريش؟ بیماریهای قلبی ، دیابت و فشار خون بالا 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس خوشگل گزاشتی فکر سلامتی پسرا نیستی خوب؟ اهااااااااااا از اون لحاظ. 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیدنش واسه آقایون فقط مضره؟یا واسه خانما هم ضرر داره؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهااااااااااا از اون لحاظ. :ws2: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیدنش واسه آقایون فقط مضره؟یا واسه خانما هم ضرر داره؟:persiana__hahaha: واسه خانوما موردی نداره فقط اقایون. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی از زشت ترین آدم هایی بود که دیده بودم !!!!! من الان این را دیدم نصفی از هورمون هایم به ملکوت اعلی رفتند،این مثلا خوشگل بود !!!!! 9 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند روز قبل در مجله ای خانوادگی خوندم که سوالی از روحانی بخش مشاوره پرسیده بودند آیا نگاه کردن به عکس زن نامحرم گناه؟ بعد جواب داده بودند اگر به قصد تشخیص زیبایی برای امر ازدواج باشد مانعی ندارد اما اگر به قصد لذت و مفسده باشد حرام است! فکرشو بکنید آقایون بشینن عکس دخترا رو دید بزنن بگن قصدمون ازدواجه! 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی از زشت ترین آدم هایی بود که دیده بودم !!!!! من الان این را دیدم نصفی از هورمون هایم به ملکوت اعلی رفتند،این مثلا خوشگل بود !!!!! از اونجایی که این متنو کپی کردم این عکسو گذاشته بود. خدایی خوشگله. 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند روز قبل در مجله ای خانوادگی خوندم که سوالی از روحانی بخش مشاوره پرسیده بودندآیا نگاه کردن به عکس زن نامحرم گناه؟ بعد جواب داده بودند اگر به قصد تشخیص زیبایی برای امر ازدواج باشد مانعی ندارد اما اگر به قصد لذت و مفسده باشد حرام است! فکرشو بکنید آقایون بشینن عکس دخترا رو دید بزنن بگن قصدمون ازدواجه! اقایون همیجوریش نگاه میکنن وای به حال روزی که بگن نگاه حلاله. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند روز قبل در مجله ای خانوادگی خوندم که سوالی از روحانی بخش مشاوره پرسیده بودندآیا نگاه کردن به عکس زن نامحرم گناه؟ بعد جواب داده بودند اگر به قصد تشخیص زیبایی برای امر ازدواج باشد مانعی ندارد اما اگر به قصد لذت و مفسده باشد حرام است! فکرشو بکنید آقایون بشینن عکس دخترا رو دید بزنن بگن قصدمون ازدواجه! اون حاج آقا پاش برسه همه رو دید میزنه فعل حرام برای مردمه برای خودشون حلاله 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اونجایی که این متنو کپی کردم این عکسو گذاشته بود.خدایی خوشگله. نمیدونم،من که اصلا از قیافه خوشم نمیاد،مخصوصا از اون آرایش غلیظ و موهایش !!!!!! یک کم از پرنسس انگلستان یاد بگیرد که هیچ آرایشی نداشت،اینها خوشگلی نیست، بزک کردن است. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده