El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تورو خدا ببخشید خیلی شرمندم که تایپیک بیخود میزنم ، اگه میخواستم تالار خودش بزنم خیلی طول میکشید تا جواب بگیرم:icon_gol: آقا کسی با msn messenger آن میشه؟ من نمتونم آن شم ، وقتی میزنم لاگ این شه بدون اینکه ارروری بده میگه click below to sign in قبلا هم همینجوری میشد و فقط الان نیست ، هرچقدر کلیک میکنم هی میگه کلیک کن ، اگه کسی میتونه کمک کنه خیلی مرسی مدیریت محترم بخدا شرمنده:icon_pf (34): یه چند ساعت دیگه پاک کنین بی زحمت 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قبلا گفته بودم هر کس اینجوری تاپیک بزنه سریع منتقلش میکنم تا فردا میذارم باشه مشکلت برطرف بشه بعد میفرستمش بهشت 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی :icon_gol: آخه اینجا پربازدیده زود دیده میشه ، هیچجا تالار شما نمیشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طبق تحقیقات این جانب msn مسنجر کلا تعطیل شده و جاش live مسنجره الان اما اینم این اررورو میده ، کسی میدونه چی میگه؟ 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حدس میزنم سرویس دهیش تموم شده یا باید آپ شه یا کلا پاکش کنی حدسه من اینه 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از چه ورژنی استفاده میکنی؟ msnجديد از يك پروکسی و پورت جديد براي وصل شدن به سرور خودش استفاده ميکنه یه کرک داره اون کرک رو باید پیدا کنی نصبش کنی 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودش که نوشته سرور قابل دسترس نیست یا فایر والت پورتشو بلاک کرده یا خود سرور قطع شده 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ show ditail شو بزن ببین چی نوشته 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماره اررور رو نوشته 80040154 تو سایتای خارجی هم گشتم هرکاری نوشتن کردم نشد --------------- ورژم 2009 (14) لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وحید جان فایروال بستس احتمالا از ورژنشه ؛ آخرین ورژن هم 150 MB هست ؛ شب دانلود میکنم ؛ ممنون از همگی لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قبل از دانلود کردن تاریخ سیتم رو یه چک بکنید ببینید درسته(به میلادی) اینجا ارور ها رو زده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره رو درست تایپ کردید؟ :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره درسته حتی راه حلشم پیدا کردم اما نشد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا من آخرین ورژن رو دانلود کردم مشکل حل شد با تشکر از همه لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طبق تحقیقات این جانب msn مسنجر کلا تعطیل شده و جاش live مسنجره الاناما اینم این اررورو میده ، کسی میدونه چی میگه؟ اگر اون show detail رو روشن میکردی شاید میشد یکم کمک کرد... ولی ممکنه client side نباشه مشکلت کلا... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر اون show detail رو روشن میکردی شاید میشد یکم کمک کرد... ولی ممکنه client side نباشه مشکلت کلا... شو دتیل این بود error code 80040154 الان مشکل حل شده مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازدید زیاد دلیل بر زدن هر تاپیکی نمیشه من دنبال یه مقاله میگردم بیام اینجا درخواست بدم چون بازدیدش بیشتره؟ (البته آخر پستم یه معذرت خواهی بکنم که تاپیک رو اینجا زدم) اتفاقاً تاپیک سوالات و مشکلات کامپیوتری، دوستان خوب و نسبتاً سریع جواب میدن توش. می تونی بعد از طرح سوال تو تالار مربوطه، لینک مورد نظر رو واسه دوستان بفرستی. بهتره سعی کنیم خودمون باعث بی نظمی تو تالار نشیم. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازدید زیاد دلیل بر زدن هر تاپیکی نمیشه من دنبال یه مقاله میگردم بیام اینجا درخواست بدم چون بازدیدش بیشتره؟ (البته آخر پستم یه معذرت خواهی بکنم که تاپیک رو اینجا زدم) اتفاقاً تاپیک سوالات و مشکلات کامپیوتری، دوستان خوب و نسبتاً سریع جواب میدن توش. می تونی بعد از طرح سوال تو تالار مربوطه، لینک مورد نظر رو واسه دوستان بفرستی. بهتره سعی کنیم خودمون باعث بی نظمی تو تالار نشیم. حق با شماست سعی میکنم دیگه تایپیک بیمورد نزنم ولی شمام سعی کنین تایپیک بیخود پاک نشه وقتیم شد دلیلشو بگین دیگه مثلا این واسه چی پاک شده؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=53562 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده