keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ی من متوجه نشدم شما تو چه حوزه ای دچار تغییر اندیشه شدین؟ اگر مذهــب و دید به زندگی باشه،یک کم زمان بر خواهد بود. ممنونم از نظری که دادی باز هم به قول خیام: قومی متفکرند اندر ره دین، قومی به گمان فتاده در ره یقین میترسم از آنکه بانگ آید روزی، کای بیخبران ره نه آنست و نه این 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا بحث کجا بوده،از وقتی گفتی متعصب مذهبی هستی،بحثی ندارم باهات. دقتت تو بر خورد با جملات کم نباشه . من نگفتم متعصب مذهبی هستم . من گفتم در مذهبم متعصبم ... این دوتا از زمین تا آسمون فرق می کنن . توضیح میدم: یعنی اینکه من روش و آیینی که بهش رسیدم و اعتقاد پیدا کردم به راحتی تغییری توش ایجاد نمیکنم ... باری به هر جهت نیستم همیشه هم برای آدمهایی که تو هر طرز تفکری باری به هر جهت نیستن احترام قائلم . فقط یک تیکه نیم خطی انداختی در دفاع از باورهات،من هم یک تیکه نیم خطی انداختم در رد اونها. من تیکه ننداختم . فقط چون روی عقیده ی خودم محکمم همیشه توضیح میدم که اشتباه برداشت نشه تشکر همیشه چاره درد است. تشکر همیشه چاره سازه . چون نشونه ابراز محبته . و از اونجایی که محبت کردن ساده ترین کار ممکن در جهانه ... من همیشه این کار رو میکنم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قومی متفکرند اندر ره دین، قومی به گمان فتاده در ره یقین میترسم از آنکه بانگ آید روزی، کای بیخبران ره نه آنست و نه این خوب شما کدامش هستین الان؟!!! من که نگرفتم مشکلتان کجا بود !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقتت تو بر خورد با جملات کم نباشه .من نگفتم متعصب مذهبی هستم . من گفتم در مذهبم متعصبم ... این دوتا از زمین تا آسمون فرق می کنن . البته اینی که فرمودین همون قضیه چه علی خواجه چه خواجه علی است...... به هر جهت،جفتش یکی است،انسان متعصب یعنی انسانی که از زمین و زمان هم براش مدرک بیاد،رو حرفش بایسته و این اسمش استحکام عقیده نیست. بلکه تحجر است...... من هم چیزی به شما نسبت ندادم،خودتان این حرف را در تاپیکی زدید،اگر هم میگید نیستید یا هستید،فرقی به حال من نمیکنه،مهم اینست که به خودت آرامش بده و اسباب آزار دیگران رو فراهم نکنه. اگر باورهات برای خودت است خیلی محترم،اما اگر یکروزی خواستی واسه دیگران هم پیاده اش کنی،غیر محترم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده