Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی خوبه... ولی خوب واقعا 40 هزار تومن پولی نیست... یعنی به نظرم میتونست بیشتر از اینها باشه... و بایدم باشه... برای مردمی مثل مردم ما که دچار فقر شدید مطالعه هستند لازمه... سال پیش که رفته بودم برای نمایشگاه یک کتاب خریدم که شاید 80 صفحه هم نمیشد... شد 80 هزار تومان... با 40 هزار تومان هیچ کاری نمیشه کرد... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که نخریدم بنظرم اصلا بدرد نمیخوره چرا؟/ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه که....چرا میگین به درد نمیخوره!!؟:JC_thinking: چی باید بدن به دردتون بخوره؟ فک نمیکنم 40 تومن باشه،قبلنا که اینجوری بود ، بسته به مبلغی که میدی ، بهت بن میدن 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه که....چرا میگین به درد نمیخوره!!؟:JC_thinking: چی باید بدن به دردتون بخوره؟ فک نمیکنم 40 تومن باشه،قبلنا که اینجوری بود ، بسته به مبلغی که میدی ، بهت بن میدن نه دو تا بن بود یکی ایرانی یکی خارجی واسه کتابای ایرانی 40 تومن بود واسه خارجیا 70 تومن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نهدو تا بن بود یکی ایرانی یکی خارجی واسه کتابای ایرانی 40 تومن بود واسه خارجیا 70 تومن اااااا... مشکل من حل شد... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها به نظرتون منم بخرم ؟ کتابای من مخلوطی از خارجی و ایرانیه 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از دانشگاه اونای که نمایشگاه نمیومدن کارتاشونو گرفتم الان 3تا کارت دارم فک کنم کافی باشه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها به نظرتون منم بخرم ؟کتابای من مخلوطی از خارجی و ایرانیه به نظر من از هیچی بهتره... بخر... 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من از هیچی بهتره... بخر... جهندموال ضرر بخراگه استفاده نکردی اونجا میدیش به من:w16: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده