محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مقاله ای لاتین در مورد روغن سویا Soybean Oil Earl G. Hammond, Lawrence A. Johnson, Caiping Su, Tong Wang, and Pamela J. White Iowa State University Ames, Iowa این مقاله شامل عناوین زیر است: مقدمه ترکیب دانه های سویا خواص فیزیکی روغن سویا طبقه بندی بازیابی نفت از دانه های سویا ویژگی های روغن سویا و مصرف غذای استخراج شده با روش مختلف مواد لازم پروتئین سویا عملیات پردازش بیسیک مواد و روش های جایگزین پالایش COPRODUCTS و بهره برداری مواد غذایی و با استفاده از محصولات BIOBASED روغن سویا کیفیت اکسیداتیو روغن سویا رژیم غذایی اسیدهای چرب و اثرات بهداشتی آنها همچنین دارای شکل و نمودار مربوطه می باشد منبع:http://www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده