afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غذائی خوشمزه و سبک و ایدهآل برای غذا، پیشغذا، یا کنار غذا که از کدو خورشی، گوجهفرنگی و پنیر درست میشود. بسته به ذائقه و محدودیتهای رژیم غذائیتان میتوانید دستور آن را دستکاری کنید... برای هشت نفر زمان آماده شدن: ۵۵ دقیقه غذائی خوشمزه و سبک و ایدهآل برای غذا، پیشغذا، یا کنار غذا که از کدو خورشی، گوجهفرنگی و پنیر درست میشود. بسته به ذائقه و محدودیتهای رژیم غذائیتان میتوانید دستور آن را دستکاری کنید. مثلاً اگر پیش از افزودن گوجهفرنگی روی آن پنیر بپاشیم خیلی خوشمزه میشود. ▪ مواد لازم ـ کدو خورشی، خردشده: ۴ عدد ـ شوید تازه خردشده: ۳ قاشق غذاخوری ـ کره گیاهی، آبکرده: یک قاشق غذاخوری ـ گوجهفرنگی، درشت، ورقهشده: ۲عدد ـ ریحان، خردشده: یک قاشق غذاخوری ـ پنیر، رنده شده : سهچهارم پیمانه ▪ طرز تهیه فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. کدو خورشیها را در سبد مخصوص بچینید و پنج دقیقه روی قابلمه آب جوش یا در بخارپز بگذارید. کدوها باید کمی نرم بشوند. اما شل نباشند. بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید. شوید، فلفل و کره گیاهی را مخلوط کنید و در ظرف فر بریزید طوریکه روی کدوها را یکنواخت بپوشاند. ورقههای گوجهفرنگی را روی آن بچینید و ریحان و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. نیم ساعت طبخ کنید تا روی آن حباب بزند و طلائی بشود. ▪ اطلاعات تغذیه براساس یک وعده غذائی ـ کالری: ۷۹ ـ چربی کل: ۴/۶ گرم ـ کلسترول: ۱۲ میلیگرم ـ سدیم: ۱۵۷ میلیگرم ـ کربوهیدرات کل: ۵/۶ گرم ـ فیبر: ۱/۸ گرم ـ پروتئین: ۵/۲ گرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده