Moment 15228 ارسال شده در 27 تیر، 2011 لطفا نظرات خودتون رو در مورد انتخاب موضوعات بعدی برای گفتگوی تخصصی شهرسازی تو این تایپیک قرار بدید. ضمنا از مدیران سایت عذرخواهی می کنم که این بحث رو توی کتابخونه آوردم آخه تو این قسمت می تونم پست های اسپم رو حذف کنم دیگه شرمنده دیگه 6
Moment 15228 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2011 خانم شوکتی و داش مهدی پس منتظر چی هستید؟؟؟ بحث رو داغ کنید دیگه در ضمن خانم شوکتی از هر کجا که دوست دارید شروع کنید ولی سعی کنید مطالب پایه رو تموم کنیم بعد بریم سر اصیل قضیه 2
شوکتی 72 ارسال شده در 27 تیر، 2011 میشه بگی کجای حرفام در مورد تراکم ازاد بود که میگی بیام این لینک 2
شوکتی 72 ارسال شده در 27 تیر، 2011 خب فک کنم بهتره جواب سوالایی که تو همون مقاله عزیزی بود در موردشون بحث کنیم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2011 من دوتا از پیاماتون رو حذف کردم یکیش تکراری بود و یکیش گفتید از کجا شروع کنم چرا ناراحت شدید من خواستم فقط یه نظم به پیام ها داده باشم خب مگه اینجا بده سوالامون رو مطرح کنیم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2011 فردا و پس فردا تا ساعت 12 شب این بحث رو ادامه میدیم و بعد وارد بحثهای دیگه میشیم من قصد دارم با خانم شوکتی و آقای رازپور یه برنامه کلی در مورد موضوعات تو سایت قرار بدم که شاید تا 2 روز دیگه این کار رو انجام بدیم 2
Diplomat 225 ارسال شده در 27 تیر، 2011 در ضمن این نکته رو اضافه کنم که هدف این بحثها آمادگی برای مرحله 2 کنکور ارشد برنامه ریزی شهری 90 هستش، بنابراین انتظار اینه که هر کس ایده خودش رو بصورت نوشتار (عدم استفاده از زبان گفتار و فعلهای اول شخص!!) بیان کنه تا هم تمرینی واسه خودش بشه و هم آموزشی واسه دیگران بشه... 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2011 خانم شوکتی من منتظر نظراتت هستم هم تو گفتگو تخصصی هم اینجا ! پس کجایید؟؟؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 سلام دوستان من اول یه معذرت خواهی بکنم که تا الان تو بحثا نبودم :icon_pf (34): البته یه روزه وقتم آزادتر شده. ولی پیشنهاد میکنم، هر موضوع یک هفته یا حداقل 4 روز روش بحث بشه و بعداً موضوع عوض بشه. 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2011 سلام دوستانمن اول یه معذرت خواهی بکنم که تا الان تو بحثا نبودم :icon_pf (34): البته یه روزه وقتم آزادتر شده. ولی پیشنهاد میکنم، هر موضوع یک هفته یا حداقل 4 روز روش بحث بشه و بعداً موضوع عوض بشه. دمت گرم محمد خان! اتفاقا این موضوع جدید که در مورد سیاست های مسکن ایرانه برای یک هفته روش برنامه ریزی کردیم! موضوعات قبلی مثل تراکم و شهرهای جدید همون 2 روزم براش زیاد بود! ولی اگه بقیه اعضا هم شرکت کنن خیلی خوب میشه! 1
Neutron 60966 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 این تاپیک رو به میزگرد شهرسازی انتقال یافت. از جوزف عزیز ممنونم. پست های اسپم رو هم گزارش کنید ، پاک خواهد شد.
nilaneh 63 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 میشه به من کمک کنین میخوام بدونم سلسله مراتب توسعه طرح های شهری چیه؟ واینکه چرا بخش شهرسازی اینقد دیربه دیر به روز میشه انگار اعضا ماهی یه بار فقط یه سر میزنن ومیرن 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سلسله مراتب طرح های توسعه شهری از طرح های ملی..منطقه ای ...ناحیه ای تا طرح های شهری و محلی هستش برای نمونه طرح آمایش سرزمین در سطح ملی..طرح کالبدی منطقه ای ...طرح مجموعه شهری و طرح جامع ناحیه ای..طرح جامع شهری..طرح تفصیلی..طرح های محلی مثل طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی و شهرک ها و طرح های آماده سازی و طرح هایی که در مقیاس واحد همسایگی تهیه میشن در مورد اینکه چرا اعضا دیر به دیر میان و بخش شهرسازی رو آپدیت میکنن هم فک کنم تقصیر همه اعضاست نه مدیرا 6
ارسال های توصیه شده