Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لطفا نظرات خودتون رو در مورد انتخاب موضوعات بعدی برای گفتگوی تخصصی شهرسازی تو این تایپیک قرار بدید. ضمنا از مدیران سایت عذرخواهی می کنم که این بحث رو توی کتابخونه آوردم آخه تو این قسمت می تونم پست های اسپم رو حذف کنم دیگه شرمنده دیگه 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانم شوکتی و داش مهدی پس منتظر چی هستید؟؟؟ بحث رو داغ کنید دیگه در ضمن خانم شوکتی از هر کجا که دوست دارید شروع کنید ولی سعی کنید مطالب پایه رو تموم کنیم بعد بریم سر اصیل قضیه 2 لینک به دیدگاه
شوکتی 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه بگی کجای حرفام در مورد تراکم ازاد بود که میگی بیام این لینک 2 لینک به دیدگاه
شوکتی 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب فک کنم بهتره جواب سوالایی که تو همون مقاله عزیزی بود در موردشون بحث کنیم 2 لینک به دیدگاه
شوکتی 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که هر چی می نویسم تو حذف میکنی . چی بگم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دوتا از پیاماتون رو حذف کردم یکیش تکراری بود و یکیش گفتید از کجا شروع کنم چرا ناراحت شدید من خواستم فقط یه نظم به پیام ها داده باشم خب مگه اینجا بده سوالامون رو مطرح کنیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فردا و پس فردا تا ساعت 12 شب این بحث رو ادامه میدیم و بعد وارد بحثهای دیگه میشیم من قصد دارم با خانم شوکتی و آقای رازپور یه برنامه کلی در مورد موضوعات تو سایت قرار بدم که شاید تا 2 روز دیگه این کار رو انجام بدیم 2 لینک به دیدگاه
شوکتی 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ناراحت نشدم آقای جوانمردی . هستم . 2 لینک به دیدگاه
Diplomat 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ضمن این نکته رو اضافه کنم که هدف این بحثها آمادگی برای مرحله 2 کنکور ارشد برنامه ریزی شهری 90 هستش، بنابراین انتظار اینه که هر کس ایده خودش رو بصورت نوشتار (عدم استفاده از زبان گفتار و فعلهای اول شخص!!) بیان کنه تا هم تمرینی واسه خودش بشه و هم آموزشی واسه دیگران بشه... 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانم شوکتی من منتظر نظراتت هستم هم تو گفتگو تخصصی هم اینجا ! پس کجایید؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان من اول یه معذرت خواهی بکنم که تا الان تو بحثا نبودم :icon_pf (34): البته یه روزه وقتم آزادتر شده. ولی پیشنهاد میکنم، هر موضوع یک هفته یا حداقل 4 روز روش بحث بشه و بعداً موضوع عوض بشه. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستانمن اول یه معذرت خواهی بکنم که تا الان تو بحثا نبودم :icon_pf (34): البته یه روزه وقتم آزادتر شده. ولی پیشنهاد میکنم، هر موضوع یک هفته یا حداقل 4 روز روش بحث بشه و بعداً موضوع عوض بشه. دمت گرم محمد خان! اتفاقا این موضوع جدید که در مورد سیاست های مسکن ایرانه برای یک هفته روش برنامه ریزی کردیم! موضوعات قبلی مثل تراکم و شهرهای جدید همون 2 روزم براش زیاد بود! ولی اگه بقیه اعضا هم شرکت کنن خیلی خوب میشه! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتماً شرکت میکنم :w410: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک رو به میزگرد شهرسازی انتقال یافت. از جوزف عزیز ممنونم. پست های اسپم رو هم گزارش کنید ، پاک خواهد شد. لینک به دیدگاه
nilaneh 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ میشه به من کمک کنین میخوام بدونم سلسله مراتب توسعه طرح های شهری چیه؟ واینکه چرا بخش شهرسازی اینقد دیربه دیر به روز میشه انگار اعضا ماهی یه بار فقط یه سر میزنن ومیرن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلسله مراتب طرح های توسعه شهری از طرح های ملی..منطقه ای ...ناحیه ای تا طرح های شهری و محلی هستش برای نمونه طرح آمایش سرزمین در سطح ملی..طرح کالبدی منطقه ای ...طرح مجموعه شهری و طرح جامع ناحیه ای..طرح جامع شهری..طرح تفصیلی..طرح های محلی مثل طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی و شهرک ها و طرح های آماده سازی و طرح هایی که در مقیاس واحد همسایگی تهیه میشن در مورد اینکه چرا اعضا دیر به دیر میان و بخش شهرسازی رو آپدیت میکنن هم فک کنم تقصیر همه اعضاست نه مدیرا 6 لینک به دیدگاه
nilaneh 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ از لطفتون خیلی خیلی ممنونم دوستون دارم وحشتناک 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده