رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

لطفا نظرات خودتون رو در مورد انتخاب موضوعات بعدی برای گفتگوی تخصصی شهرسازی تو این تایپیک قرار بدید.

ضمنا از مدیران سایت عذرخواهی می کنم که این بحث رو توی کتابخونه آوردم آخه تو این قسمت می تونم پست های اسپم رو حذف کنم دیگه شرمنده دیگه

• Like 6
لینک به دیدگاه

خانم شوکتی و داش مهدی پس منتظر چی هستید؟؟؟ بحث رو داغ کنید دیگه

در ضمن خانم شوکتی از هر کجا که دوست دارید شروع کنید ولی سعی کنید مطالب پایه رو تموم کنیم بعد بریم سر اصیل قضیه

• Like 2
لینک به دیدگاه

من دوتا از پیاماتون رو حذف کردم یکیش تکراری بود و یکیش گفتید از کجا شروع کنم

چرا ناراحت شدید من خواستم فقط یه نظم به پیام ها داده باشم خب مگه اینجا بده سوالامون رو مطرح کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

فردا و پس فردا تا ساعت 12 شب این بحث رو ادامه میدیم و بعد وارد بحثهای دیگه میشیم

من قصد دارم با خانم شوکتی و آقای رازپور یه برنامه کلی در مورد موضوعات تو سایت قرار بدم که شاید تا 2 روز دیگه این کار رو انجام بدیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

در ضمن این نکته رو اضافه کنم که هدف این بحثها آمادگی برای مرحله 2 کنکور ارشد برنامه ریزی شهری 90 هستش، بنابراین انتظار اینه که هر کس ایده خودش رو بصورت نوشتار (عدم استفاده از زبان گفتار و فعلهای اول شخص!!) بیان کنه تا هم تمرینی واسه خودش بشه و هم آموزشی واسه دیگران بشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من اول یه معذرت خواهی بکنم که تا الان تو بحثا نبودم :icon_pf (34):

البته یه روزه وقتم آزادتر شده.

ولی پیشنهاد میکنم، هر موضوع یک هفته یا حداقل 4 روز روش بحث بشه و بعداً موضوع عوض بشه. :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

من اول یه معذرت خواهی بکنم که تا الان تو بحثا نبودم :icon_pf (34):

البته یه روزه وقتم آزادتر شده.

ولی پیشنهاد میکنم، هر موضوع یک هفته یا حداقل 4 روز روش بحث بشه و بعداً موضوع عوض بشه. :ws52:

دمت گرم محمد خان! اتفاقا این موضوع جدید که در مورد سیاست های مسکن ایرانه برای یک هفته روش برنامه ریزی کردیم! موضوعات قبلی مثل تراکم و شهرهای جدید همون 2 روزم براش زیاد بود! ولی اگه بقیه اعضا هم شرکت کنن خیلی خوب میشه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

این تاپیک رو به میزگرد شهرسازی انتقال یافت.

از جوزف عزیز ممنونم.

پست های اسپم رو هم گزارش کنید ، پاک خواهد شد.

لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...

میشه به من کمک کنین میخوام بدونم سلسله مراتب توسعه طرح های شهری چیه؟

واینکه چرا بخش شهرسازی اینقد دیربه دیر به روز میشه

انگار اعضا ماهی یه بار فقط یه سر میزنن ومیرن

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلسله مراتب طرح های توسعه شهری از طرح های ملی..منطقه ای ...ناحیه ای تا طرح های شهری و محلی هستش

برای نمونه طرح آمایش سرزمین در سطح ملی..طرح کالبدی منطقه ای ...طرح مجموعه شهری و طرح جامع ناحیه ای..طرح جامع شهری..طرح تفصیلی..طرح های محلی مثل طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی و شهرک ها و طرح های آماده سازی و طرح هایی که در مقیاس واحد همسایگی تهیه میشن

در مورد اینکه چرا اعضا دیر به دیر میان و بخش شهرسازی رو آپدیت میکنن هم فک کنم تقصیر همه اعضاست نه مدیرا:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...