maryam skr 400 ارسال شده در 3 تیر، 2014 سلام دوستان خسته نباشید... ممنون از تاپیک عالیتون. :icon_gol: بچه ها منم هستم اومدم! هوای منم داشته باشید سخت استرس دارم:4564::sad0: 3
maryam skr 400 ارسال شده در 23 تیر، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه زبان پارسه 3
maryam skr 400 ارسال شده در 23 تیر، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه آمار پارسه این دوتا جزوه بهترینتای پارسه س برا بچه های شهرسازی. امیدوارم مفید باشه 4
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 26 تیر، 2015 به زودی در این محل نمونه کار شیت بندی قرار داده می شود سلام ممنون میشه دوستانی که قبلا کنکور مرحله دوم رو دادن؛ یه نمونه سوال حل کنن ازش یعنی کلا سر جلسه چه جوری باید شروع کرد به جواب دادن ؟ من واقعا موندم:icon_pf (34): 4
faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 تیر، 2015 سلامممنون میشه دوستانی که قبلا کنکور مرحله دوم رو دادن؛ یه نمونه سوال حل کنن ازش یعنی کلا سر جلسه چه جوری باید شروع کرد به جواب دادن ؟ من واقعا موندم:icon_pf (34): سلام سمیه جون عزیزم یکی دیگه از بچه هام پرسیده بود به اونم گفتم. ببین شما اول تئوریتو قوی کن و در کنارش کار دست( مثل تمرین فونت، فلش، خوشگل کاری توی پلان و ...) هم انجام بده. اون یک ماه آخر رو هم بذار واسه شیت بندی. من خودم نمونه هایی که دارمو اینجا آپلود میکنم که دستت بیاد باید ی کار کنی. حالا کار خودمم متوسط بود ولی باز یه ایده ای به بچه ها میده 4
faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 تیر، 2015 دوستان یکی از کتابهای صدیق هست فکر کنم به اسم تحلیل سایت یا یک همچین چیزی. نمونه های خوبی از فلش داره واسه تمرین. این عکسا مال اون کتابه [/img] [/img] 5
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام سمیه جون عزیزم یکی دیگه از بچه هام پرسیده بود به اونم گفتم. ببین شما اول تئوریتو قوی کن و در کنارش کار دست( مثل تمرین فونت، فلش، خوشگل کاری توی پلان و ...) هم انجام بده. اون یک ماه آخر رو هم بذار واسه شیت بندی. من خودم نمونه هایی که دارمو اینجا آپلود میکنم که دستت بیاد باید ی کار کنی. حالا کار خودمم متوسط بود ولی باز یه ایده ای به بچه ها میده دست گلت درد نکنه خانوم مهندس:w72: 5
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اینا از کارای خودمن [/img] [/img] خسته نباشید کارتون خیلی خوبه 4
ارسال های توصیه شده