maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان خسته نباشید... ممنون از تاپیک عالیتون. :icon_gol: بچه ها منم هستم اومدم! هوای منم داشته باشید سخت استرس دارم:4564::sad0: 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه زبان پارسه 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه آمار پارسه این دوتا جزوه بهترینتای پارسه س برا بچه های شهرسازی. امیدوارم مفید باشه 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به زودی در این محل نمونه کار شیت بندی قرار داده می شود 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به زودی در این محل نمونه کار شیت بندی قرار داده می شود سلام ممنون میشه دوستانی که قبلا کنکور مرحله دوم رو دادن؛ یه نمونه سوال حل کنن ازش یعنی کلا سر جلسه چه جوری باید شروع کرد به جواب دادن ؟ من واقعا موندم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامممنون میشه دوستانی که قبلا کنکور مرحله دوم رو دادن؛ یه نمونه سوال حل کنن ازش یعنی کلا سر جلسه چه جوری باید شروع کرد به جواب دادن ؟ من واقعا موندم:icon_pf (34): سلام سمیه جون عزیزم یکی دیگه از بچه هام پرسیده بود به اونم گفتم. ببین شما اول تئوریتو قوی کن و در کنارش کار دست( مثل تمرین فونت، فلش، خوشگل کاری توی پلان و ...) هم انجام بده. اون یک ماه آخر رو هم بذار واسه شیت بندی. من خودم نمونه هایی که دارمو اینجا آپلود میکنم که دستت بیاد باید ی کار کنی. حالا کار خودمم متوسط بود ولی باز یه ایده ای به بچه ها میده 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان یکی از کتابهای صدیق هست فکر کنم به اسم تحلیل سایت یا یک همچین چیزی. نمونه های خوبی از فلش داره واسه تمرین. این عکسا مال اون کتابه [/img] [/img] 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کارای یکی از دوستام [/img] 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سمیه جون عزیزم یکی دیگه از بچه هام پرسیده بود به اونم گفتم. ببین شما اول تئوریتو قوی کن و در کنارش کار دست( مثل تمرین فونت، فلش، خوشگل کاری توی پلان و ...) هم انجام بده. اون یک ماه آخر رو هم بذار واسه شیت بندی. من خودم نمونه هایی که دارمو اینجا آپلود میکنم که دستت بیاد باید ی کار کنی. حالا کار خودمم متوسط بود ولی باز یه ایده ای به بچه ها میده دست گلت درد نکنه خانوم مهندس:w72: 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینا از کارای خودمن [/img] [/img] 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینا از کارای خودمن [/img] [/img] خسته نباشید کارتون خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده