ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخواست شوهر تور کنه واسه خودش نشون به این نشون http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=505474&postcount=526 البته من که ایشون رو نمیشناسم ولی بر و بچ که میگن خیلی شیطون هستن 2 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ميبينم تحليل شخصيت خانم مدير انجمنه انم از نوع روابط عمومي پستس كه خوبه چون ظاهرا روابط عموميش خوبه:w73: ولي يكم زيادي جو گير ميشه يعني حرص كارو زيادي مي خوره و جور بقيه رو ميكشه بقيش خوبه انتقادي بش وارد نيس:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وایسا ی سوات ببندم ببینم چی میشه نقاط قوت:سرزندگی،حس تعلق به مکان،سیما و منظر وپیشینه ی تاریخی مناسب(من که ندیدمت وشناخت کافی ندارم ولی حدس می زنم،انشالله اشتباه نیست!)مدیریت مکانی مطلوب،خاطره انگیزی،سازگاری با محیط اطراف و... نقاط ضعف:به علت زیاد بودن از اشاره به آنها معذوریم... نقاط فرصت:دستیابی به کل مدیریت نواندیشان(سرنگون کردن محمد از مدیریت) ،آشنایی بیشتر با شخص جناب عالیم،دادن تنوع به کاراش،استفاده هر چی بیشتر از موقعیتی که داره(قدر فرصت هارو بدون ) نقاط تهدید:سرنگون کردن محمد توسط خودش و البته خودش توسط شخص خودم از مدیریت(شدم عین این شخصیت های منفی فیلما که هی نقشه می کشن و بعدش شکست می خورن و آخرش همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و شخصیت مثبت فیلم به مرادش مرسه(مینارو میگم)) من که زیاد نمی شناسمت مینا خانوم البته خوشحال میشم بیشتر بشناسمت اما از چکیده نظر دوستان اینطور برداشت میشه که شخصیت خوبی داری و مثل خودم فوق العاده ای.موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخواست شوهر تور کنه واسه خودش نشون به این نشون http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=505474&postcount=526 البته من که ایشون رو نمیشناسم ولی بر و بچ که میگن خیلی شیطون هستن :ws28:ایول ...خوشم اومد مستند حرف زدی.........شوخی بود بابا من که زن معمار جماعت نمیشم سلام ميبينم تحليل شخصيت خانم مدير انجمنه انم از نوع روابط عمومي پستس كه خوبه چون ظاهرا روابط عموميش خوبه:w73:ظاهرا بله....... ولي يكم زيادي جو گير ميشه يعني حرص كارو زيادي مي خوره و جور بقيه رو ميكشه بقيش خوبه انتقادي بش وارد نيس:flowerysmile: ممنون که اومدی امیر جان...:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وایسا ی سوات ببندم ببینم چی میشهنقاط قوت:سرزندگی،حس تعلق به مکان،سیما و منظر وپیشینه ی تاریخی مناسب(من که ندیدمت وشناخت کافی ندارم ولی حدس می زنم،انشالله اشتباه نیست!)مدیریت مکانی مطلوب،خاطره انگیزی،سازگاری با محیط اطراف و... نقاط ضعف:به علت زیاد بودن از اشاره به آنها معذوریم... نقاط فرصت:دستیابی به کل مدیریت نواندیشان(سرنگون کردن محمد از مدیریت) ،آشنایی بیشتر با شخص جناب عالیم،دادن تنوع به کاراش،استفاده هر چی بیشتر از موقعیتی که داره(قدر فرصت هارو بدون ) نقاط تهدید:سرنگون کردن محمد توسط خودش و البته خودش توسط شخص خودم از مدیریت(شدم عین این شخصیت های منفی فیلما که هی نقشه می کشن و بعدش شکست می خورن و آخرش همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و شخصیت مثبت فیلم به مرادش مرسه(مینارو میگم)) من که زیاد نمی شناسمت مینا خانوم البته خوشحال میشم بیشتر بشناسمت اما از چکیده نظر دوستان اینطور برداشت میشه که شخصیت خوبی داری و مثل خودم فوق العاده ای.موفق باشی :ws28: مرسییییییییی.......خیلی نقد قشنگ و شهرسازانه ای بود ممنون که اومدی سالارجان:flowerysmile: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به چه خوب... :626gdau: سلام به همه......... :rose: تحلیل آبجی شهرساز هستش..... :626gdau: :flowerysmile: خب تا جایی که من آجی رو میشناسم خیلی خوب و مهربون هستش... :626gdau: برخورد خیلی خوبی داره و براش بهترین ها رو آرزو دارم و همیشه موفق و سربلند و دلشاد باشه الهی و اینکه خوشبخت بشه............ :626gdau: فکر کنم به رشته خودش که مهندسی شهرسازی باشه علاقه داره و ان شاءالله که همیشه موفق باشه..... امممممممممممممم . آهاااااااااا اگه این ارشد شهرسازها محمد ادمینیان رو هم دیدی آجی یه زحمت بکش اون فلافل منو از محمد بگیر آجی... باشه.......... :w821: همیشه دلشاد باشی آجی گل......... :626gdau: :flowerysmile: ببخشید دیر اومدم........ :rose: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به چه خوب... :626gdau: سلام به همه......... :rose: تحلیل آبجی شهرساز هستش..... :626gdau: :flowerysmile: خب تا جایی که من آجی رو میشناسم خیلی خوب و مهربون هستش... :626gdau: برخورد خیلی خوبی داره و براش بهترین ها رو آرزو دارم و همیشه موفق و سربلند و دلشاد باشه الهی و اینکه خوشبخت بشه............ :626gdau: فکر کنم به رشته خودش که مهندسی شهرسازی باشه علاقه داره و ان شاءالله که همیشه موفق باشه..... امممممممممممممم . آهاااااااااا اگه این ارشد شهرسازها محمد ادمینیان رو هم دیدی آجی یه زحمت بکش اون فلافل منو از محمد بگیر آجی... باشه.......... :w821: همیشه دلشاد باشی آجی گل......... :626gdau: :flowerysmile: ببخشید دیر اومدم........ :rose: سلام داداشی. ممنون خوبی از خودته.................... اگه تونستم چشم فلافل از این ممد میستونم برات،منتها اگه تونستم:icon_pf (34): ممنون که اومدی:flowerysmile:.....ایشالا عروسیت 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام..میبینم تحلیل شخصیت مینا گلـــــــــــی خودمه ... با توجه به مدتی که میشناسمش به نظرم مینا دختری مهربون، دوست داشتنی ،با اراده و پشتکار قوی ، شیطون ، عاشق سیبیل و پاکزاد ! و بسیار خونگرم هست چهره بسیار بسیار مهربون و نازی داره خیلی دوست دارم از نزدیک هم ببینمش :aghosh: خلاصه یکی از بهترین دوستان من در انجمن... خیلی خوشحال همچین دوست خوبی دارم هر چی فکر کردم انتقادی پیدا نکردم...ببخشید دیگه این شکلک ها رو هم خیلی دوست میداره...به خصوص این 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام..میبینم تحلیل شخصیت مینا گلـــــــــــی خودمه ... با توجه به مدتی که میشناسمش به نظرم مینا دختری مهربون، دوست داشتنی ،با اراده و پشتکار قوی ، شیطون ، عاشق سیبیل و پاکزاد ! و بسیار خونگرم هست چهره بسیار بسیار مهربون و نازی داره خیلی دوست دارم از نزدیک هم ببینمش :aghosh: خلاصه یکی از بهترین دوستان من در انجمن... خیلی خوشحال همچین دوست خوبی دارم هر چی فکر کردم انتقادی پیدا نکردم...ببخشید دیگه این شکلک ها رو هم خیلی دوست میداره...به خصوص این مرسی که اومدی افسانه گلی... خوبی و مهربونی و سیبیلویی هم از خودته همش منم خوشحالم دوست خوشگل و خانوم و هنذمند و مامانی و جیگری مثل شما دارم......عاشقتم افسانه:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یک دخمل گل و شهتون و پرتلاش :ws2: مهربون و خوش برخورد ...:ws2: خب دیگه کمتر باهاشون برخورد داشتم بقیش بهدن ... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به دخترک شهرساز دوستداشتنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تا جایی که من مینا جون رو شناختم... به نظرم دختر مهربونی می اد که به وقتش شیطونی های خودش هم داره( البته شیطونی +) ، روی عقاید و نظراتش پا فشاری می کنه که خیلی وقتا به عنوان یه ویژگی مثبته .. در هر صورت از آشنایی باهات خوشحالم مینا جان..:dancegirl2::flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتت مینا جون.....ببخشید زودتر از این وقت نکردم بیام یه دختر دوست داشتنی.....فعال.....با روابط عمومی خوب......مهربون.....با انگیزه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یک دخمل گل و شهتون و پرتلاش :ws2:مهربون و خوش برخورد ...:ws2: خب دیگه کمتر باهاشون برخورد داشتم بقیش بهدن ... :icon_pf (44): خوبی از خودته ممنون که اومدی اقا مهدی گلللل:flowerysmile: سلام به دخترک شهرساز دوستداشتنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تا جایی که من مینا جون رو شناختم... به نظرم دختر مهربونی می اد که به وقتش شیطونی های خودش هم داره( البته شیطونی +) ، روی عقاید و نظراتش پا فشاری می کنه که خیلی وقتا به عنوان یه ویژگی مثبته .. در هر صورت از آشنایی باهات خوشحالم مینا جان..:dancegirl2::flowerysmile: سلام عزیزممممممرسی هدا جونی...........خیلی سیریشم آره؟ ممنون که اومدی:flowerysmile: مرسی از دعوتت مینا جون.....ببخشید زودتر از این وقت نکردم بیامیه دختر دوست داشتنی.....فعال.....با روابط عمومی خوب......مهربون.....با انگیزه لطف داری خانوووووم لطف کردی اومدی عزیزم:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به مینا خانوووم شهرساز گل من میخواستم جدول سوات براش بزنم که سالار زد ، دیگه نمیزنم از دهن میفته میخوای فرصت و تهدید برات بگم ..... به هر حال یه دختر خوب و مهربون ، کمی شیطون ، بستنیای شهرمونو دوست داره....( یه بار باید بستنی مهمونش کنم ) مثله خودم شهرسازی میخونه ، اونم تو شهر خودمون ولی فرصت دیدار منو تا حالا نداشته ( چه ضرری کرده ) افه مدیریت زیاد میاد ولی فقط افشو داره :crystalball: ( من نبودم ) تو بحثای شهرسازی کم شرکت میکنه ... نمیدونم چرا ولی مطلبای خوبی میذاره دختر اجتماعی هستش.اینو از دوستایی که داره و صمیمیتی که باهشون داره میشه فهمید و .... فعلا چیز دیگه ای ندارم که بگم :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به مینا خانوووم شهرساز گل......به به اقامهرداد گل گلاب من میخواستم جدول سوات براش بزنم که سالار زد ، دیگه نمیزنم از دهن میفته میخوای فرصت و تهدید برات بگم ..... به هر حال یه دختر خوب و مهربون ، کمی شیطون ، بستنیای شهرمونو دوست داره....( یه بار باید بستنی مهمونش کنم )....خدا خیرت بده یکی تو این انجمن پیدا شد خودش بخواد مهمون کنه..... مثله خودم شهرسازی میخونه ، اونم تو شهر خودمون ولی فرصت دیدار منو تا حالا نداشته ( چه ضرری کرده ) اره واقعا ............چه خسرانی:icon_pf (34): افه مدیریت زیاد میاد ولی فقط افشو داره :crystalball: ( من نبودم )این چیزا چیه پسرم ...من به این خوبی ،با شیخ گشتی این حرفو میزنی تو بحثای شهرسازی کم شرکت میکنه ... نمیدونم چرا هااااامن هروقت اسپم باشه ظاهر میشم پاک میکنم،ایشالا از این پس بیشتر شرکت میکنیم ولی مطلبای خوبی میذاره دختر اجتماعی هستش.اینو از دوستایی که داره و صمیمیتی که باهشون داره میشه فهمید و .... فعلا چیز دیگه ای ندارم که بگم :icon_pf (44): ممنون که اومدی مهرداددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب..........این تاپیکم بسته شد. ممنونم از همه ی دوستایی که اومدن و نظر خودشونو گفتن و راهنماییم کردن.:flowerysmile: . . . . . اونایی ام که نیومدن........:icon_razz: . . با دلی ارام و قلبی مطمئن از محضر دوستان مرخص میشویم. موفق باشیم.:icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مینا :icon_pf (17): 1- شیطون، بازی گوش. 2- خنده ناک 3- بی جنبه در حد تیم ملی . 4- بزرگتر از سنش حرف می زنه 5- بخواد حرص دربیاره، اوستاس :w768: 6- اغلب خلاقانه بررسی وقایع می کنه :girl_in_dreams: 7-مهربون، با ادب . 8- خودشیفته 9- گاهی، یکم زود تصمیم می گیره . 10- زوایه دید خوبی ب کائنات داره . 11-کشت ما رو با این رشته اش.. 12- وجدان کاری داری . 13-حد و اندازه همه چی رو نگه می داره . 14-یکم باید رو تصمیم گیریش کار کنه، محکم تر تصمیم بگیره. پی نوشت: این پست ب درخواست خود نامبرده زده می شود. هر گونه سو استفاده پیگرد قانونی دارد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده