morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام .... من جایی برای ثبت نام یا درخواست ثبت نام پیدا نکردم ... ... ؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام خب دوستانی که درخواست ثبت نام دادن باید عرض کنم که فعلا این دور(دوم) باید تموم بشه.. تا برای دور بعد دوباره ثبت نام شروع بشه 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ الان چطوری شده هرکی خودش واسه خودش تاپیک میزنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ الان چطوری شده هرکی خودش واسه خودش تاپیک میزنه؟ طوری نشده عزیزم.. خیلی وقته کسانی که ثبت نام کردن به ترتیب موقعی که نوبتشون برسه تاپیکشونو میزنن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ راستی بعد از نایتینگل من هستما فراموش نشه... :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ راستی بعد از نایتینگل من هستما فراموش نشه... :4chsmu1: پیانیست تو قبلا تاپیکت زده شده... باید سری قبلیای باز بشه نوبته رضا امتاج بوده که انگار فرصت نکرده اطلاع رسانی کنه نوبتت شد خبرت میکنم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ پیانیست تو قبلا تاپیکت زده شده... باید سری قبلیای باز بشهنوبته رضا امتاج بوده که انگار فرصت نکرده اطلاع رسانی کنه نوبتت شد خبرت میکنم سری قبلیو بیخیال... باشه خبر بده... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام منم تحلیل شخصیت میخوام یه بار دیگه هم اینجا پست داده بود چقدر باید صبر کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خب ... با توجه به قوانین و هماهنگی های شده: ayhan و mohsen88 به دلیل عدم اعلام آمادگی، از لیست تحلیل شخصیت حذف شدند ... و حالا تحلیل شخصیت شماره 51 تحلیل شخصیت viola odorota هستش ... بقیه دوستان هم طبق لیست آماده باشن ... زمان استارت تاپیکتون رو بهتون اطلاع میدیم ... 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ پس مدیر اینجا کــــــــــــو ؟! می خواستم پیشنهاد بدم بچه هایی که تحلیل شخصیت می شن توی آخرین پست و قبل از بسته شدن تاپیک خودشون هم تحلیل شخصیتشون رو از نظر خودشون بیان کنن تا این طوری بچه ها با خصوصیات اخلاقیشون بیشتر آشنا بشن 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ منم می خوام یکی تحلیلم کنه خو!:whistle: 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ منم دوووس دارم تحلیل شخصیتی شم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ منم ثبت نام کنید اما فکر نکونم بتونید من و تحلیل کنید لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب ... با توجه به قوانین و هماهنگی های شده: ayhan و mohsen88 به دلیل عدم اعلام آمادگی، از لیست تحلیل شخصیت حذف شدند ... و حالا تحلیل شخصیت شماره 51 تحلیل شخصیت viola odorota هستش ... بقیه دوستان هم طبق لیست آماده باشن ... زمان استارت تاپیکتون رو بهتون اطلاع میدیم ... معرفی میکنم...........پـــــرتـــــــو ...آچار فرانسه نواندیشان 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ معرفی میکنم...........پـــــرتـــــــو ...آچار فرانسه نواندیشان لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم میخووووام تحلیل بشم! هنوزم هست یا تموم شده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ یاعلیی تاپیک اومد بالااا:ی نوبت ما نشد؟!!!:53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده