goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ بوخشید لیس دسه کیه؟؟؟؟؟:4chsmu1: منم ناممو ثبت کرده بیدما! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ بوخشید لیس دسه کیه؟؟؟؟؟:4chsmu1:منم ناممو ثبت کرده بیدما! لیست دسته منه... ایشاا... دو سه ماه دیگه نوبتتون میشه ... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ لیست دسته منه... ایشاا... دو سه ماه دیگه نوبتتون میشه ... :4chsmu1: دست خبسته میشه زهرا ژووون! موخای بده خیدم نگه دارمش!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ لیست دسته منه... ایشاا... دو سه ماه دیگه نوبتتون میشه ... با این اوصاف موقع تولد بچم زمان تحلیل منه ...... اون موقع هم که بچه داری دارم میکنم نمیتونم میره تا عروسی بچم باز نمیتونم اون موقع کار دارم میره تا تولد نوم بازم نمیتونم بعد میره میره تا خود شب اول قبر با سوالای اون شب تداخل پیدا میکنه بازم نمیکشه نکیر منکر نمیذارند بعد میره میره دیگه پیداشم نمیشه 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خب تا به الان تا تحلیل شخصیت اریوبرزن انجام شده دوستان سعی کنند که نهایته همکاریو داشته باشن و به نفر بعد اطلاع بدن که زودتر تاپیکشو بزنه تا نوبته مابقی دوستان هم زودتر برسه ممنون 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: من ...من.....من....من... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اگه جا هست یه نوبتم به من بدین... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اوهههههههه چند نفر تو نوبتن!!! شده حج تمتع فکر کنم 2 سال دیگه به من برسه... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ نوبت نمیدهیم زمان نداریم 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اوهههههههه چند نفر تو نوبتن!!! شده حج تمتع فکر کنم 2 سال دیگه به من برسه... :icon_pf (34): قشنگیش میدونی کجاست ؟ اینکه من اولین نفر ثبت نام کردم الان از آخر اولم ! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ قشنگیش میدونی کجاست ؟ اینکه من اولین نفر ثبت نام کردم الان از آخر اولم ! خب قراره تاپیک تحلیله شخصیتو به تالار روانشناسی منتقل کنیم زین پس خود باید مدیر و ناظم و اینا باشین اما هنوز که هنوزه دوستان کم لطفی میکنن ... رو برنامه انجام نمیدن و باید تماما اعلام کنیم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ راستی پیانیست تو که قبلا تحلیل شخصیتت زده شده؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ راستی پیانیست تو که قبلا تحلیل شخصیتت زده شده؟ آره ولی میخوام با قوانین جدید باشه... تازشم دفعه پیش همه تعریف الکی کردن میخوام این دفعه انتقاد کنن... 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ آره ولی میخوام با قوانین جدید باشه... تازشم دفعه پیش همه تعریف الکی کردن میخوام این دفعه انتقاد کنن... یکی مینالید زِ درد بی نوایی ( خودم ! ) یکی میگفت خانوم زردک میخواهی ؟ ( تو ! ) ما یه دونه تاپیکم نداریم حالا تو میخوای برات دوباره بزنند با قوانین جدید که انتقادت کنند ؟:w589: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ یکی مینالید زِ درد بی نوایی ( خودم ! ) یکی میگفت خانوم زردک میخواهی ؟ ( تو ! ) ما یه دونه تاپیکم نداریم حالا تو میخوای برات دوباره بزنند با قوانین جدید که انتقادت کنند ؟:w589: خب باشه اول تاپیک تو بعدش من... آقا اصلا من آخر... بابا اصلا نخواستیم... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ میترسم تا موقع تحلیلم نسل بشری از روی زمین منقرض شه ایشالله نمیشه :w589: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ میترسم تا موقع تحلیلم نسل بشری از روی زمین منقرض شه ایشالله نمیشه :w589: این شکلک زبون درازیو نذار من خندم میگیره... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک های قبلی داره کم کم به نوبت باز میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده