Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين نرم افزار توسط شرکت صنايع حرارتي مسعود و شركت مه کیان در سال 2004-2005 تهيه شده است و از طريق اين سايت تخصصي در اختيار علاقه مندان به محاسبات تاسيسات مكانيكي ساختمان قرار گرفته است . امكانات اين نرم افزار به شكل تصويري به شرح ذيل مي باشند: راهنماي كار با نرم افزار : لینک دانلود مستقیم - حجم فايل 18.3 مگابايت (19,216,055 bytes) - نوع فايل : WinRAR برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جالب بود مرسي مثل اين بود كه نرم افزار كرير فارسي شده باشه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چجوری این نرم افزار پخش شده؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چجوری این نرم افزار پخش شده؟ بسختی 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسختی اون که صد البته،ولی فکر کنم نرم افزارهای ایرانی رو برای حفظ انگیزه درونن هم وطنانمون پخش نکنیم بهترهاین همه زحمت کشیدن تا نوشتنش 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون که صد البته،ولی فکر کنم نرم افزارهای ایرانی رو برای حفظ انگیزه درونن هم وطنانمون پخش نکنیم بهترهاین همه زحمت کشیدن تا نوشتنش کلا تو حاشیه ای ها خب شما بهشون انگیزه بده و دانلود نکن 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا تو حاشیه ای هاخب شما بهشون انگیزه بده و دانلود نکن خیر،شما فرض کن با هزار زحمت یک برنامه نوشتید،آیا حاضرید برنامتون همچین سرنوشتی پیدا کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیر،شما فرض کن با هزار زحمت یک برنامه نوشتید،آیا حاضرید برنامتون همچین سرنوشتی پیدا کنه؟ این رو خود سایت سازنده گذاشته(اونم با رضایت خود و عمومی) اون که شما میگی قضیه اش فرق میکنه...اون مال برنامه های کرک شده و پولیه... 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این رو خود سایت سازنده گذاشته(اونم با رضایت خود و عمومی)اون که شما میگی قضیه اش فرق میکنه...اون مال برنامه های کرک شده و پولیه... جدا خود سایتش گذاشته؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدا خود سایتش گذاشته؟ بله در ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلهدر ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت پس همه رو بده بیاد. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلهدر ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت چه عالی پس بذاریدش اینجا ما هم دانلود کنیم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
dieer 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اینطوری نگو همه چی که با پول نیست :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ کار کردن با نرم افزارهایی که به زبان فارسی هستند واسه خود من جالب نیست ولی من این نرم افزار رو همون موقع دانلود کردم، فکر و زحمت طرف قابل ستایش بود هرچند استفاده نکردم 1 لینک به دیدگاه
بیژن مولایی 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ بلهدر ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت خب مهندس، این جزوه ها و فایل ها رو اینجا هم بزارین استفاده کنیم لینک به دیدگاه
بیژن مولایی 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ اینطوری نگو همه چی که با پول نیست :hapydancsmil: حالا حداقلش رعایت بعضی موازین اخلاقی مثل منبع و ... همینش هم خوبه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده