Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 تیر، 2011 اين نرم افزار توسط شرکت صنايع حرارتي مسعود و شركت مه کیان در سال 2004-2005 تهيه شده است و از طريق اين سايت تخصصي در اختيار علاقه مندان به محاسبات تاسيسات مكانيكي ساختمان قرار گرفته است . امكانات اين نرم افزار به شكل تصويري به شرح ذيل مي باشند: راهنماي كار با نرم افزار : لینک دانلود مستقیم - حجم فايل 18.3 مگابايت (19,216,055 bytes) - نوع فايل : WinRAR برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 جالب بود مرسي مثل اين بود كه نرم افزار كرير فارسي شده باشه 4
M!Zare 48041 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 بسختی اون که صد البته،ولی فکر کنم نرم افزارهای ایرانی رو برای حفظ انگیزه درونن هم وطنانمون پخش نکنیم بهترهاین همه زحمت کشیدن تا نوشتنش 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 اون که صد البته،ولی فکر کنم نرم افزارهای ایرانی رو برای حفظ انگیزه درونن هم وطنانمون پخش نکنیم بهترهاین همه زحمت کشیدن تا نوشتنش کلا تو حاشیه ای ها خب شما بهشون انگیزه بده و دانلود نکن 5
M!Zare 48041 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 کلا تو حاشیه ای هاخب شما بهشون انگیزه بده و دانلود نکن خیر،شما فرض کن با هزار زحمت یک برنامه نوشتید،آیا حاضرید برنامتون همچین سرنوشتی پیدا کنه؟ 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 خیر،شما فرض کن با هزار زحمت یک برنامه نوشتید،آیا حاضرید برنامتون همچین سرنوشتی پیدا کنه؟ این رو خود سایت سازنده گذاشته(اونم با رضایت خود و عمومی) اون که شما میگی قضیه اش فرق میکنه...اون مال برنامه های کرک شده و پولیه... 6
M!Zare 48041 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 این رو خود سایت سازنده گذاشته(اونم با رضایت خود و عمومی)اون که شما میگی قضیه اش فرق میکنه...اون مال برنامه های کرک شده و پولیه... جدا خود سایتش گذاشته؟ 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 جدا خود سایتش گذاشته؟ بله در ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 بلهدر ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت پس همه رو بده بیاد. 2
Mr. Specific 43573 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2011 بلهدر ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت چه عالی پس بذاریدش اینجا ما هم دانلود کنیم:gnugghender: 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 کار کردن با نرم افزارهایی که به زبان فارسی هستند واسه خود من جالب نیست ولی من این نرم افزار رو همون موقع دانلود کردم، فکر و زحمت طرف قابل ستایش بود هرچند استفاده نکردم 1
بیژن مولایی 17 ارسال شده در 15 اسفند، 2013 بلهدر ضمن کلی آموزش تهویه رو دوسه سال پیش رایگان برای دانلود گذاشته بود روی سایتش منم همه رو گرفتم ویدئوهای بسیار جالبی گذاشته بود+جزوه های خوب ولی یه مدت بعد فکر کنم بر داشت خب مهندس، این جزوه ها و فایل ها رو اینجا هم بزارین استفاده کنیم
بیژن مولایی 17 ارسال شده در 15 اسفند، 2013 اینطوری نگو همه چی که با پول نیست :hapydancsmil: حالا حداقلش رعایت بعضی موازین اخلاقی مثل منبع و ... همینش هم خوبه...
ارسالهای توصیه شده