رفتن به مطلب

محمد تقی رهبر: حج فعلا حرام است!

shaden.

ارسال های توصیه شده

محمد تقی رهبر: حج فعلا حرام است!

رییس فراکسیون روحانیون مجلس خواستار توقف سفر حج عمره شد و تاکید کرد: «علما باید بازنگری در بحث زیارت زائرین داشته باشند چرا که ریختن پول مردم به جیب آل سعود حرام است و برای انجام یک کار مستحب نباید کار حرام انجام داد.»

"محمدتقی رهبر" در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران از علما خواستار دستور توقف حج عمره شد و گفت: نیازی به انجام حج عمره و ریختن پول مردم در جیب آل سعود نیست.

نماینده اصفهان در مجلس با بیان اینکه آل سعود فرقی با آل یهود ندارد، تاکید کرد: «آل سعود قاتل است و با رفتن مردم ما به حج عمره پول مردم در جیب آنها می رود و آنها با این پول سلاح می خرند و مردم مسلمان را می کشند.»

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: «بحرین در حد یک روستاست و ما نیازی به ارتباط سیاسی با این کشور مرتجع و آدمکش نداریم.»

وی سفر حج عمره دانشجویان و نمایندگان را یک کار کلیشه‌ای دانست و گفت: «در حال حاضر ما در شرایط استثنایی قرار داریم و باید بودجه سفرهای حج عمره را متوقف کنیم چرا که این سفر مستحب است.»

وی تاکید کرد:« علما باید بازنگری در بحث زیارت زائرین داشته باشند چرا که ریختن پول مردم به جیب آل سعود حرام است و برای انجام یک کار مستحب نباید کار حرام انجام داد.»

• Like 18
لینک به دیدگاه

امیدوارم ملت شریف ما یه روز اونقدر سطح فهمشون بالا بره که بفهمن ثواب کمک به فقیر آشنا و یتیم و ...بیشتر از ریختن پول تو جیب اعراب و کسب لقب حاجی و گشتن تو پاساژای مکه و ولیمه و ...غیره اس.

• Like 16
لینک به دیدگاه

کعبه سنگ نشانیست که ره گم نشود!

الان زوده این مردم به اون درجه از درک مطلب برسن که قضیه حج وحاجی براشون روشن باشه

یه دویست سال بعد شاید :banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
امیدوارم ملت شریف ما یه روز اونقدر سطح فهمشون بالا بره که بفهمن ثواب کمک به فقیر آشنا و یتیم و ...بیشتر از ریختن پول تو جیب اعراب و کسب لقب حاجی و گشتن تو پاساژای مکه و ولیمه و ...غیره اس.

یعنی از نظر شما هرکسی که میره حج سطح فهمش پایینه؟!

متاسفم واسه این طرز فکر!

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی از نظر شما هرکسی که میره حج سطح فهمش پایینه؟!

متاسفم واسه این طرز فکر!

نه.

این یه برداشت غیر منطقیه. شرط درک میزان ثواب بین حج عمره و کمک به فقرا با افزایش سطح فهم افراد نسبت مستقیم داره. به این میگن شرط غیر قابل بازگشت و این نتیجه گیری که شما کردید غلطه. :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
بازی سیاست چه میکنه !

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم. اگه پارسال یه نفر میگفت حج عمره حرامه خود همین آقا دستور اعدامشو صادر میکرد.

• Like 10
لینک به دیدگاه
نه.

این یه برداشت غیر منطقیه. شرط درک میزان ثواب بین حج عمره و کمک به فقرا با افزایش سطح فهم افراد نسبت مستقیم داره. به این میگن شرط غیر قابل بازگشت و این نتیجه گیری که شما کردید غلطه. :icon_gol:

:icon_gol:

پس از نظر شما یعنی نمیشه کسی هم حج رو بره و هم به فقرا کمک کنه؟!

اوووو نمونش تا دلتون بخواد دیدم!

هرکسی یه سری اعتقاداتی داره که براش محترمه!این که همین جوری اومد و برچسب نفهم بودن زد فکر نمیکنم کار درستی باشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

پس از نظر شما یعنی نمیشه کسی هم حج رو بره و هم به فقرا کمک کنه؟!

اوووو نمونش تا دلتون بخواد دیدم!

هرکسی یه سری اعتقاداتی داره که براش محترمه!این که همین جوری اومد و برچسب نفهم بودن زد فکر نمیکنم کار درستی باشه!

اون بحثش جداست. بحث بر سر ارجحیت بود.

البته با نظر شما در این مورد موافقم شاید در انتخاب الفاظ دقت لازم به کار نرفته.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اون بحثش جداست. بحث بر سر ارجحیت بود.

البته با نظر شما در این مورد موافقم شاید در انتخاب الفاظ دقت لازم به کار نرفته.

به نظر من با هم میشه انجامش داد!

همین چند سال پیش یکی از آشنایان که از حج تمتع اومده بودند به جای اینکه خرج سور و مهمونی گرفتن و این حرفای بعد از سفر رو بریزند پای فک و فامیل و آشنا خرجش رو خرج خیریه و ایتام کردند.

اینو چه طور تحلیل میکنید؟

یعنی به جای این که بیان بگند ایها الناس ما حج رفتیم و فلان و... خرجش رو صرف امور خیریه کردند!

از نظر من که میشه جفتش با هم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

حج تمتع رو نمیگن. حج عمره رو میگن که واجب نیست.

واقعا رفتن به حج عمره چه چیزی داره جز ریختن پول تو جیب عربستان؟ ثواب کمک به فقیر و مستمند خیلی بیشتر از ثواب حج مستحبه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر من با هم میشه انجامش داد!

همین چند سال پیش یکی از آشنایان که از حج تمتع اومده بودند به جای اینکه خرج سور و مهمونی گرفتن و این حرفای بعد از سفر رو بریزند پای فک و فامیل و آشنا خرجش رو خرج خیریه و ایتام کردند.

اینو چه طور تحلیل میکنید؟

یعنی به جای این که بیان بگند ایها الناس ما حج رفتیم و فلان و... خرجش رو صرف امور خیریه کردند!

از نظر من که میشه جفتش با هم!

خوب این هم پسندیده است. ولی همونطور که گفتم بحث بر سر ارجحیت بود. شما فرض کنید امکان تنها یکی از این دو عمل موجود باشه. یعنی یا حج یا برداشتن شکاف های اجتماعی تحت هر عنوانی. از کمک به فقرا و ایتام گرفته تا صرف امور خیریه دیگه مثل ساخت مدرسه. در این صورت کدام عمل پسندیده است؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

پول حج بدن به فقرای ایران تا بتونن برا بچه هاشون نون بخرن خیلی ثوابش بیشتره مگه مردم خودمون نمیتونن بخورن که میدن عذبا بخورن به نظر من حج واجب رو هم باید ممنوع کنن تا وقتی فقیر تو کشور هست حج معنی نداره

• Like 9
لینک به دیدگاه

اين يارو كه حج و حرام كرده خيلي كم رفته مفت اونجا مواجب گرفته حالا اون عربا راهش نميدن اين مفت خور مواجب بگير انگليس و

اين حاجي كه از منا برگشته

ماريست كه رفته و اژدها گشته

• Like 5
لینک به دیدگاه

ممد تقی 06 : حج حلال است .

:ws6:

به حرف ممد تقی چی کار دارین؟

هر کی خودش عقل داره

اون پولو واسه کمک به عربا نمیدین که....واسه رسیدن به کعبه میدین

حالا ببینین ارزششو داره یا نه :ws42:

اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم رفتن به مشهد و شاه عبد العظیم و قم خیلی خیلی حروم است...چون پول میره تو جیب **** و خرج *** میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

حج رفتن ایرانیا حکایت اون بنده خداست که گفتند رفتی مکه چطور بود ؟ گفت بازارای خوبی داشت یه جام بود خیلی شلوغ بود ملت زیارت میکردند نرفتم ...... !

• Like 7
لینک به دیدگاه

تا زماني‌که من زنده هستم و مسئوليت دارم، نخواهم گذاشت حرکت عظيم ملت ايران به‌سوي آرمان‌ها، ذره‌اي منحرف شود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...