رفتن به مطلب

من ازهمسرم جدا میشیم چون......

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

مستقیم ‏میرم ‏سراصل

مطلب! شمابه چه دلایلی حاضربه طلاق گرفتن هستید یعنی چه اشتباه وخطایی بایدازهمسرشماسربزنه که شماهمسرت روطلاق بدی؟ به عبارت دیگه گناه نا بخشیدنی زندگی شماچیست؟

]

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مستقیم ‏میرم ‏سراصل

مطلب! شمابه چه دلایلی حاضربه طلاق گرفتن هستید یعنی چه اشتباه وخطایی بایدازهمسرشماسربزنه که شماهمسرت روطلاق بدی؟ به عبارت دیگه گناه نا بخشیدنی زندگی شماچیست؟

]

فقط از آقایون پرسیدی؟ چون حق طلاق با مرد!!!!!!!!:banel_smiley_4:

:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
فقط از آقایون پرسیدی؟ چون حق طلاق با مرد!!!!!!!!:banel_smiley_4:

:banel_smiley_4:

فرض براین باشه که حق طلاق باخانوم هاست اگه حق طلاق باشماخانوم ها باشه چی؟ چه خطایی ازطرف شوهرشماقابل بخشش نیست؟حالاآقایون هم اگه جواب بدن بدنیست!

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمترین شومیشه لطفابگی بالاخره توی همه ی دلایل یکی بیشترازهمه مذموم وناپسندجلوه میکنه

عدم پایبندی به ارزش های انسانی... همشون...

بی منطقی...

workaholism...

سطحی بینی... یکی از مهم ترین هاش اینه برای من...

• Like 9
لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان

من که اگه همسرم بهم خیانت کنه طلاقش نمیدم....

طوری ازارش میدم که از روزی هزار بار ارزوی مرگ کنه....:thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley:

لینک به دیدگاه

به یه سری دلائل کاملا منطقی.

اولویت اول : عدم سازش فکری و رفتاری.

دوم: خیانت در صورت اثبات.

سوم : اعتیاد!

چهارم: عادی شدن طرف مقابل برای من و به طور متقابل برای وی.

پنجم: نپختن غذای مناسب به خصوص قرمه سبزی. (4Fun:ws3:)

ضمن اینکه یادآور میشوم طلاق با توافق طرفین صورت خواهد گرفت.

• Like 14
لینک به دیدگاه
geek=

يكي‌ از بازيكنان‌ بالماسكه‌ و كارناوال‌ كه‌ غالبادارا داراي‌ ماسك‌ منقاردار است‌

:ws52:

و

میشه بگی

این باموضوع مرتبط میشه؟توضیح بیستری لازم داره ممنونم میشم اگه بگی

• Like 4
لینک به دیدگاه
geek=

يكي‌ از بازيكنان‌ بالماسكه‌ و كارناوال‌ كه‌ غالبادارا داراي‌ ماسك‌ منقاردار است‌

:ws52:

The word geek is a slang term, noting an individual who is perceived to be overly obsessed with one or more things of intellectuality and sciences such as physics, computers, electronics, philosophy, social sciences

• Like 2
لینک به دیدگاه

The word geek is a slang term, noting individuals who is perceived to be overly obsessed with one or more things of intellectuality and sciences such as physics, computers, electronics, philosophy, social sciences

thanks alot.
  • Like 2
لینک به دیدگاه

خب من همون اول حقه طلاقو ازش میگیرم :ws3:

خب بستگی داره..... خدا نکنه من با همسرم مشکلی ندارم.... چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟:w74:

اما مهمترینش خیانته که جبران ناپذیره......

اما یه دوستی میگفت اگر روزی مردتون بهتون خیانت کرد فقط از رویه هوس بوده و این بر می گرده به نوعه جنسیتش... نه اینکه شمارو دوست نداشته و هزار چیز دیگه... سعی کنید این عاملی برای طلاقتون نباشه:smiley (18):

دومیشم معتاد بودن

با طرز فکرهای متفاوت:sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اجازه ‏میخوام ‏واسه ‏روشنتر شدن موضوع ‏یه ‏توضیح مختصربدم هدف ‏کلی ‏من اززدن این ‏تاپیک ‏فقط ‏بخاطربدست ‏آوردن ‏بعضی ‏حدوحدود های ‏هنجاری

درروابط زناشویی بود.سوای اینکه حق طلاق باکیه.گفتم فرض براین

باشه که حق طلاق دوطرفه هست یعنی اینکه هرکدوم ازطرفین بخوان میتوننددرخواست طلاق این حلال نفرت انگیزروبدهند.یه فرمول هست که اگه جواب درست رونمیدونی جوابهای غلط روپیداکن جواب درست خودش رونشون میده.ماهم ازاین طریق میخواهیم به این سؤال به نحوی پاسخ بدیم

که

چکارهایی نکنیم تازندگی مادوام داشته باشدیابه عبارت دیگه خط قرمزهای همسرمن کجاست؟پس بااین دیدجواب بدهیدکه کارهایی که نبایدبکنم تازندگیم دوام پیداکند؟

وبه طلاق نرسد.ممنونم ازشرکت دراین بحث.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...