sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ مرسی شما خوبی ؟ یه هفته ای سفر بودم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ من هم خوبم . به سلامتی . کجا بودی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ خوب کجا بودی ؟ بگووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ یه جای خیلی خوب :4chsmu1: این جای خوب کجا بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ چون میخوام بدونم کجا بودی حالا نمیخوای بگی اصراری نیست کجا بودی ؟ 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا راستی الان متوجه شدم ، چرا امضاء تون رو تغییر دادین ؟ بقیه اش کو؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ باشه آره تغییرش دادم . گفتم یک تحولی توی امضام بدم . 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ باشه خداحافظ . هر وقت اومدی اینجا سر بزن بای تا های 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر بروبچ مشهدی کسی نیست ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من هستم حاضر سلام آبجی سارا خوبی ؟ چه خبر ؟ خوش میگذره ؟ لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام آبجی سارا خوبی ؟ چه خبر ؟ خوش میگذره ؟ ســـــــــلام مرسی شما خوبی؟! هیچی داریم مثلا واسه کنکور اماده میشیم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ ســـــــــلام مرسی شما خوبی؟! هیچی داریم مثلا واسه کنکور اماده میشیم ممنون . ای بد نیستم . مرسی ایشالا که قبول میشی من هم به حساب دارم واسه امتحانات درس میخونم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده