Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ سلام پسر شیرازی خوبی؟ کی عازم هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ سلام ابوذر جان فعلا هنوز پسر مشهدی هستم :w00: احتمالا 26 ام لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ اتفاقاً من همون روزا شیراز هستم. شاید دیدمت 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ میدونم شیراز نمیای. ولی میاید که با هم شیراز رو بگردیم:4chsmu1:. جای به این خوبی حیفت نمیاد لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ میدونم شیراز نمیای. ولی میاید که با هم شیراز رو بگردیم:4chsmu1:. جای به این خوبی حیفت نمیاد شرمنده داداشی نمیاام . اصرار نکن :4chsmu1: لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ هر کی هر جا نمیره منم نمیرم .... اصرار نکنید ... 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ کی تو رو دعوت کرد. حالا هر وقت اومدی شیراز یه ندا بده منم میام لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ کی تو رو دعوت کرد. حالا هر وقت اومدی شیراز یه ندا بده منم میام باشه داداشی لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ چرا این تایپیک متروک شده بیا علی اینو آباد کنیم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ علی چند روزی نیست. آقا من یه سوال دارم. این شوله چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ علی چند روزی نیست. آقا من یه سوال دارم. این شوله چیه؟ واقعاً نخوردی تا حالا ؟ یه چیزی تو تریپ آش ... گوشت و حبوبات و برنج داره .... البته نحوه پختش خیلی مهمه ... تو عزاداریا بیا مشهد همه جا شله میدن . 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ غذای به این مهمی رو نخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! عمرت بر فناست محمد!!!!!!!!!!!! راست میگه زهرا جان بیا اینجا خودت هجوم ملت رو میفهمی!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ علی چند روزی نیست. آقا من یه سوال دارم. این شوله چیه؟ من امروز به یه بدبختی اومدم یک سری بزنم . شرمنده که نمیتونم چندروزی تمام وقت بیام شله نخوردی ؟ بیا مشهد خودم بهت شله میدم تا انگشتات هم باهاش بخوری 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ داش محمد بیا آموزش شله هم برات گذاشتم برو حالشو ببر آموزش آشپزی " شله مشهدی" 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام بر بربچ مشهدیای عزیز کجایید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سارا خانم خوبی ؟ کجایی غیبت داشتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده