*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ چه خبر خوبین؟ از مشهد چه خبرا؟ ممنونم شما خوبین؟ مشهد امن و امان است فقط هوا خیلی کثیفه تو وضعیت هشداره....... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ ممنونم شما خوبین؟مشهد امن و امان است فقط هوا خیلی کثیفه تو وضعیت هشداره....... ممنون همه جا اینطوره 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ [ATTACH]15997[/ATTACH]مشهد شهر عشق ممنونم از شما خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید 3 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید اتوبوسرانی فعالی داره ! :) 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ اتوبوسرانی فعالی داره ! :) همینجوری توریست جمع میکنید ؟ شانس اوردین حرم اینجاس 3 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ همینجوری توریست جمع میکنید ؟ شانس اوردین حرم اینجاس توریستی نیست اینجا زیارتیه! 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید سلام عزیزم خوش اومدی مشهد خیلی جاهای دیدنی داره اول از همه زیارت حرم مطهر دوم بازارها سوم پارک های آبی چهارم مناطق گردشگری مثل اخلمد و کوه سنگی و پارک ملت و سد کارده و...... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ توریستی نیست اینجا زیارتیه! ددیم که زائرم جمع کردین، اقتصادش که از همین مسافرها تامین میشه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام عزیزم خوش اومدی مشهد خیلی جاهای دیدنی داره اول از همه زیارت حرم مطهر دوم بازارها سوم پارک های آبی چهارم مناطق گردشگری مثل اخلمد و کوه سنگی و پارک ملت و سد کارده و...... سلام ممنون فدات مورد اول و دوم و سوم رو دیدم . اخلمد کجاست ؟ سد کارده مجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ممنون فدات مورد اول و دوم و سوم رو دیدم . اخلمد کجاست ؟ سد کارده مجاست؟ اخلمد و سد کارده بیرون از شهره شما که زائر هستین به این راحتی نمی تونین برین اونجا. یا باید راهنمای مناطق تفریحی مشهد رو بگیرین و از روی نقشه برین یا اینکه با کسی که اینجاها رو بلد باشه برین تو نظرسنجی سفیر نوروز 93 همه اینها رو گذاشتم با یه توضیح مختصر.... 3 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ میدان امام حسین فلکه ضد (اسم جدیدش رو نمیدنم حد فاصل ترمینال تا حرم مطهر) میدان آخوند خراسانی تصویر هوایی حرم مطهر شبهای مشهد!!! 3 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ ددیم که زائرم جمع کردین، اقتصادش که از همین مسافرها تامین میشه اقتصادش واسه ما تامین نمیشه همش مال کسبه اطراف حرم و اماکن تفریحیه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ اقتصادش واسه ما تامین نمیشه همش مال کسبه اطراف حرم و اماکن تفریحیه من اسم شخص خاصی رو نگفتم که . کاش اسم جاهایی که عکس گذاشتینم مینوشتین . 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ اخلمد و سد کارده بیرون از شهرهشما که زائر هستین به این راحتی نمی تونین برین اونجا. یا باید راهنمای مناطق تفریحی مشهد رو بگیرین و از روی نقشه برین یا اینکه با کسی که اینجاها رو بلد باشه برین تو نظرسنجی سفیر نوروز 93 همه اینها رو گذاشتم با یه توضیح مختصر.... ممنون دوست عزیزم . مشهد باغ وحش نداره آیا ؟ 2 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ من اسم شخص خاصی رو نگفتم که .کاش اسم جاهایی که عکس گذاشتینم مینوشتین . سو تفاهم نشه منم کلی گفتم پست رو اصلاح کردم اسماشون نوشته شد (باغ وحش ) مشهد انتهای بلوار وکیل آباد -ابتدایی طرقبه شاندیز -جنب کوهستان پارک 3 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ موزه باغ نادری چهارراه شدی حد فاصل حد فاصل حرم تا میدون شهدا 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون دوستان . سوالی داشتم دوباره مزاحم میشم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید :(50)::crystalball: بریم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده