*Mars* 5292 ارسال شده در 9 تیر، 2014 چه خبر خوبین؟ از مشهد چه خبرا؟ ممنونم شما خوبین؟ مشهد امن و امان است فقط هوا خیلی کثیفه تو وضعیت هشداره....... 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 تیر، 2014 ممنونم شما خوبین؟مشهد امن و امان است فقط هوا خیلی کثیفه تو وضعیت هشداره....... ممنون همه جا اینطوره 2
ali..h 35 ارسال شده در 10 تیر، 2014 من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید اتوبوسرانی فعالی داره ! :) 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2014 اتوبوسرانی فعالی داره ! :) همینجوری توریست جمع میکنید ؟ شانس اوردین حرم اینجاس 3
ali..h 35 ارسال شده در 10 تیر، 2014 همینجوری توریست جمع میکنید ؟ شانس اوردین حرم اینجاس توریستی نیست اینجا زیارتیه! 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 10 تیر، 2014 من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید سلام عزیزم خوش اومدی مشهد خیلی جاهای دیدنی داره اول از همه زیارت حرم مطهر دوم بازارها سوم پارک های آبی چهارم مناطق گردشگری مثل اخلمد و کوه سنگی و پارک ملت و سد کارده و...... 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2014 توریستی نیست اینجا زیارتیه! ددیم که زائرم جمع کردین، اقتصادش که از همین مسافرها تامین میشه 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2014 سلام عزیزم خوش اومدی مشهد خیلی جاهای دیدنی داره اول از همه زیارت حرم مطهر دوم بازارها سوم پارک های آبی چهارم مناطق گردشگری مثل اخلمد و کوه سنگی و پارک ملت و سد کارده و...... سلام ممنون فدات مورد اول و دوم و سوم رو دیدم . اخلمد کجاست ؟ سد کارده مجاست؟ 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 10 تیر، 2014 سلام ممنون فدات مورد اول و دوم و سوم رو دیدم . اخلمد کجاست ؟ سد کارده مجاست؟ اخلمد و سد کارده بیرون از شهره شما که زائر هستین به این راحتی نمی تونین برین اونجا. یا باید راهنمای مناطق تفریحی مشهد رو بگیرین و از روی نقشه برین یا اینکه با کسی که اینجاها رو بلد باشه برین تو نظرسنجی سفیر نوروز 93 همه اینها رو گذاشتم با یه توضیح مختصر.... 3
ali..h 35 ارسال شده در 10 تیر، 2014 میدان امام حسین فلکه ضد (اسم جدیدش رو نمیدنم حد فاصل ترمینال تا حرم مطهر) میدان آخوند خراسانی تصویر هوایی حرم مطهر شبهای مشهد!!! 3
ali..h 35 ارسال شده در 10 تیر، 2014 ددیم که زائرم جمع کردین، اقتصادش که از همین مسافرها تامین میشه اقتصادش واسه ما تامین نمیشه همش مال کسبه اطراف حرم و اماکن تفریحیه 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2014 اقتصادش واسه ما تامین نمیشه همش مال کسبه اطراف حرم و اماکن تفریحیه من اسم شخص خاصی رو نگفتم که . کاش اسم جاهایی که عکس گذاشتینم مینوشتین . 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 تیر، 2014 اخلمد و سد کارده بیرون از شهرهشما که زائر هستین به این راحتی نمی تونین برین اونجا. یا باید راهنمای مناطق تفریحی مشهد رو بگیرین و از روی نقشه برین یا اینکه با کسی که اینجاها رو بلد باشه برین تو نظرسنجی سفیر نوروز 93 همه اینها رو گذاشتم با یه توضیح مختصر.... ممنون دوست عزیزم . مشهد باغ وحش نداره آیا ؟ 2
ali..h 35 ارسال شده در 10 تیر، 2014 من اسم شخص خاصی رو نگفتم که .کاش اسم جاهایی که عکس گذاشتینم مینوشتین . سو تفاهم نشه منم کلی گفتم پست رو اصلاح کردم اسماشون نوشته شد (باغ وحش ) مشهد انتهای بلوار وکیل آباد -ابتدایی طرقبه شاندیز -جنب کوهستان پارک 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 تیر، 2014 من اومدم مسافرت شهرتون، منو ببرید بگردونید :(50)::crystalball: بریم 2
ارسال های توصیه شده