Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ یه جای خوب :4chsmu1::icon_pf (34): اگه میشد انتقالی گرفت میومدم مشهد لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ بروبچ مشهدی حتما اینجا تشریف ببرید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خوب اومدم اینجا ....... حالا چکار کنم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خوب اومدم اینجا ....... حالا چکار کنم سلام . خوش اومدی خودتو معرفی نمیکنی ؟ من دیگه میخوام برم 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ سلام . خوش اومدی خودتو معرفی نمیکنی ؟ من دیگه میخوام برم سلام مرسی خوب من سارا هستم و .......... بقیه ی اطلاعات هم تو پروفایلم هست 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خوشحال شدم سارا خانم از آشنایی با شما من الان میخوام برم . بعدا میام . کاری نداری خدانگهدار 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خوشحال شدم سارا خانم از آشنایی با شما من الان میخوام برم . بعدا میام . کاری نداری خدانگهدار همچنین نه . خداحافظ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ سلام بر بروبچ مشهدییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ سلام سارا خانم . چطوری ؟ خوفی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ ممنون . خداراشکر من هم خوبم . چه خبر ساراخانم ؟ خوش میگذره ؟ 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ خبر سلامتی شما رفتین راهپیمایی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ خبر سلامتی شما رفتین راهپیمایی؟ یک چند دقیقه ای رفتیم . شما چطور ؟ 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ چجوری چند دقیقه رفتین راهپیمایی؟ ......... مگه میشه چند دقیقه؟!:jawdrop: من رفتم .......... یعنی فامیلی رفتیم ما لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ چجوری چند دقیقه رفتین راهپیمایی؟ ......... مگه میشه چند دقیقه؟!:jawdrop:من رفتم .......... یعنی فامیلی رفتیم ما خوب منظورم 45-60 دقیقه بود بعد یک مشکلی پیش اومد که دیگه مجبور شدم ترک کنم خوش گذشت فامیلی رفتین ؟ 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ آها ......... آره خیلی خوش گذشت ........... کلی خندیدیم ............. بعضی ها شعارها رو اشتباه می گفتن ........... ما هم کلی می خندیدیم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ خوش بحالتون . من که زیاد نبودم مجبور بودم زود بیام هم کار داشتم و هم اینکه باید وسایلمو جمع کنم چند روز دیگه از مشهد برم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۸ میخوام برم به سمت شیراز . دانشگاه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده