آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ اینجا خونه مشدیاس هرکی مشدی نیس بیرون مو ریشه مشدی دارُِِِِم ، اگه مِتانی بیرونُم کن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سودی نمیبرین؟؟؟؟ سدی امسال ارشد داره؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ تازه میتونیم بریم خونه ی مهدی اینا. آدرسش یادمه دور میدون دست چپ از تو حلقومش ادرسشو میکشم بیرون ، بریم خونه خرابش کنیم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ مو ریشه مشدی دارُِِِِم ، اگه مِتانی بیرونُم کن مو هم همین طور 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سودی نمیبرین؟؟؟؟ سودی بهتره که بمونه و نی نی هاشو بزرگ کنه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ از تو حلقومش ادرسشو میکشم بیرون ، بریم خونه خرابش کنیم باوشه.موافقم. من الان میرم ولی اگه نتم خراب نشه بازم میام.فعلا بای 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ مو ریشه مشدی دارُِِِِم ، اگه مِتانی بیرونُم کن از همی لهجت معلومه چقد ریشه مشدی داری اومدین مشهد دست چپ خونه ماس بیاین اونجا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سودی بهتره که بمونه و نی نی هاشو بزرگ کنه مگه چند تا نی نی داره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ از همی لهجت معلومه چقد ریشه مشدی داری اومدین مشهد دست چپ خونه ماس بیاین اونجا حالا توم لو نده ، خیلی بد حرف زدم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws52: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سودی بهتره که بمونه و نی نی هاشو بزرگ کنه مگه شوور داره که نی نی هم داشته باشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ :ws3::ws3: جونه من ؟ :icon_pf (34): ببخشید من فک میکردم 19 ، 20 سالته 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ من نی نی دوس دالم اما هنوز که ندالم سنم همونه بابااااااااا مجردم هستم نی نی های تو پروفایلمو میگه فرنوشی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ من نی نی دوس دالماما هنوز که ندالم سنم همونه بابااااااااا مجردم هستم نی نی های تو پروفایلمو میگه فرنوشی نترکی فرنوش سودی یه باره هنگ کرده بودما 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ من نی نی دوس دالماما هنوز که ندالم سنم همونه بابااااااااا مجردم هستم نی نی های تو پروفایلمو میگه فرنوشی ایشالا نی نی دارم میشی. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ حالا توم لو نده ، خیلی بد حرف زدم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws52: کی گفته .خیلی هم خوب حرف زدی.درش مثل مشهدیا 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ کی گفته .خیلی هم خوب حرف زدی.درش مثل مشهدیا مگه تو ازم تعریف کنی خواهر جون 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ مگه تو ازم تعریف کنی خواهر جون تعریف چیه.عین واقعیته. 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ واقعا هیچکی اینجا مشهدی نیست؟ فقط من و آقا مهدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا انجمنی که تعداد مشهدیاش کم باشه که انجمن نمیشه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده