sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ امروز 8 ساعت خوندم مشهدیااااااااا بزن اون دست قشنگه روووووووووووووو :lol: آورین ...... می گم نکنه کانون ثبت نام کردی منم فقط 10 ساعت خوندم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ آورین ...... می گم نکنه کانون ثبت نام کردی منم فقط 10 ساعت خوندم wwwooowww :w58: یعنی الان اینو گفتی من برم تو خودم دیگه ؟ بعد عمری درس خوندم تضعیف روحیه نکن دیگه :53tnkbetm2eof1u84pj نه کچل کردم :ydm47612zsesgift969 دیگه نمیتونم میتینگ بیام :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ wwwooowww :w58: یعنی الان اینو گفتی من برم تو خودم دیگه ؟ بعد عمری درس خوندم تضعیف روحیه نکن دیگه :53tnkbetm2eof1u84pj نه کچل کردم :ydm47612zsesgift969 دیگه نمیتونم میتینگ بیام :girl_blush2: نه بابا تضعیف روحیه چیه منو تو خیلی می فرقیم واسه تو عالیه که 3 ساعتو کردی 8 منم میخوام کچل کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا تضعیف روحیه چیه منو تو خیلی می فرقیم واسه تو عالیه که 3 ساعتو کردی 8 منم میخوام کچل کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخی کردم :ydm47612zsesgift969 کچل کردی بخبر که بفهمم تهنا نیستم روم بشه بیام میتینگ :texc5lhcbtrocnmvtp8 البته تا میتینگ بعدی فک کنم 3 بار موهام در میاد و 2باره کچل میکنم :lol: 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ سلام چي شد.... رفتين ميتينگ يا نه؟!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ :ws47: هه هه .... رو اب بخندين :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ هه هه .... رو اب بخندين :vahidrk: برو یره ! :w00: 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ برو یره ! :w00: بچه پرووووو :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ می دونید الان دارم به چی فکر می کنم به این فکر می کنم که یه روزی خراسان مال خودش چه وسعتی داشت از شمال به سمرقند و بخارا ختم می شد اصلا کل کشور ترکمنستان ضمیمه خراسان بود از شرق به هرات ختم می شد بیشتر افغانستان ضمیمه ی خراسان بود ، یه زمانی نیشابور قطب تمدن بود که به دست چنگیز شخم زده شد ما بچه های خراسان از نسل اشکانیانیم که ریشه اسکندر رو از ایران کندن آخه می دونید من از طرف پدری نیشابوریم و از طرف مادرم سبزواری تو مشهدم فت و فراون فامیل داریم 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ بچه پرووووو :vahidrk::vahidrk::vahidrk: خودتی :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ می دونید الان دارم به چی فکر می کنم به این فکر می کنم که یه روزی خراسان مال خودش چه وسعتی داشت از شمال به سمرقند و بخارا ختم می شد اصلا کل کشور ترکمنستان ضمیمه خراسان بود از شرق به هرات ختم می شد بیشتر افغانستان ضمیمه ی خراسان بود ، یه زمانی نیشابور قطب تمدن بود که به دست چنگیز شخم زده شد ما بچه های خراسان از نسل اشکانیانیم که ریشه اسکندر رو از ایران کندن آخه می دونید من از طرف پدری نیشابوریم و از طرف مادرم سبزواری تو مشهدم فت و فراون فامیل داریم گاهی بهتره اصلا فک نکنیم ... 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ منو ماهرخ فردا میریم پارک ملت خوش گذرونی هر کی می خواد بیاد 10 تا 12 صبح 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ خودتی :vahidrk: شيطونه ميگه ...........:vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ شيطونه ميگه ...........:vahidrk::vahidrk::vahidrk: :ws47: 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من که از بس خوردم ترکیدم !!!! تازشم اقا حمید !!! شعله نه و شله !!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده