hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ منظور گرد نخود بود ای بابا هر دفعه منظورت عوض میشه! اونم زنش باشی نیاری! 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها می گن یه چرخم بزن اینم به خاطرِ بچه ها :texc5lhcbtrocnmvtp8 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا هر دفعه منظورت عوض میشه! اونم زنش باشی نیاری! تقصیر من نیست تقصیر دو گووله توئه:biggrin: اینم به خاطرِ بچه ها :texc5lhcbtrocnmvtp8 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه ها می گن ایول 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ایمان کو ؟ :JC_thinking: رفته گل بچینه! 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم باید در باره میتینگ بحث کنیم نه هاپو کومارو و نخور کشمشو ....... یه ذره جدی باشین بچه ها:icon_pf (34): الان که هوا سرد شده فک نمی کنم کسی بیاد دیگه باید صبر کنیم تا هوا گرم شه اگرم نشد که دیگه کنسل !!!!:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم باید در باره میتینگ بحث کنیم نه هاپو کومارو و نخور کشمشو .......یه ذره جدی باشین بچه ها:icon_pf (34): الان که هوا سرد شده فک نمی کنم کسی بیاد دیگه باید صبر کنیم تا هوا گرم شه اگرم نشد که دیگه کنسل !!!!:JC_thinking: از یه مشهدی بعیده واسه هوای سرد قراری رو کنسل کنه مشدی اهل این سوسل بازیا نیست :thumbsdownsmiley: البته من 3 روزیه از خونه نرفتم بیرون نمیدونم چه خبره :texc5lhcbtrocnmvtp8 هوا فکر نکنم به ایو زودیا گرم بشه اگرم بشه زیاد فرقی با الان نمیکنه :JC_thinking: خب دیگه وقت درسه ! تا درودی دیگر بدرود یره ها :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم باید در باره میتینگ بحث کنیم نه هاپو کومارو و نخور کشمشو .......یه ذره جدی باشین بچه ها:icon_pf (34): الان که هوا سرد شده فک نمی کنم کسی بیاد دیگه باید صبر کنیم تا هوا گرم شه اگرم نشد که دیگه کنسل !!!!:JC_thinking: ای بابا سوسول بازی درنیارین :texc5lhcbtrocnmvtp8 هوا که خوبه ... همیشه توی سختی بیشتر خوش می گذره :girl_blush2: از یه مشهدی بعیده واسه هوای سرد قراری رو کنسل کنهمشدی اهل این سوسل بازیا نیست :thumbsdownsmiley: البته من 3 روزیه از خونه نرفتم بیرون نمیدونم چه خبره :texc5lhcbtrocnmvtp8 هوا فکر نکنم به ایو زودیا گرم بشه اگرم بشه زیاد فرقی با الان نمیکنه :JC_thinking: خب دیگه وقت درسه ! تا درودی دیگر بدرود یره ها :icon_pf (44): تو کجا؟ :vahidrk: هی داریم زیاد می کنیم .... تو کم کن .... می کشمت اگه بری :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها من می خوام پست میتینگ رو امروز بزارم ... چی شد میان همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .... جا نزنید ... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها من می خوام پست میتینگ رو امروز بزارم ... چی شد میان همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .... جا نزنید ... :icon_pf (34): من که میام. بچه ها رو میگم !!! 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من که میام. بچه ها رو میگم !!! نترس جانم ... هر کی نیاد بوقلمونه زشته ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ نترس جانم ... هر کی نیاد بوقلمونه زشته ... پس من نمیام :lol: من که میگویم تاپیک دیگه لازم نیست ! همینجا خوبه دیگه :yes: اخه از الان نمیشه که واسه اخر هفته برنامه ریخت :texc5lhcbtrocnmvtp8 هر لحظه ممکن یه انقلاب درونی شکل بگیره و ادم کلا عوض بشه :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ پس من نمیام :lol: من که میگویم تاپیک دیگه لازم نیست ! همینجا خوبه دیگه :yes: اخه از الان نمیشه که واسه اخر هفته برنامه ریخت :texc5lhcbtrocnmvtp8 هر لحظه ممکن یه انقلاب درونی شکل بگیره و ادم کلا عوض بشه :ydm47612zsesgift969 ... چی می گی بوقلمون چرا زوده ... :JC_thinking: ... واسه این خواستم بزنم که راجب همه جوانبش صحبت بشه و مابقی مشهدی های جامونده هم بیان :biggrin: ... کسی تا آخر هفته عوض نمی شه جز بوقلمون ها :thumbsdownsmiley: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یره ای که اسمت excellent boy هس ... اسم واقعی ته بوگو ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ... این ایمان هر موقع لازم داری نیست ... ... هر موقع هم لازم نداری همش اینورا می پلکه ... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ چشماتو به روم ببند :viannen_38: .... خدا چشمش بازه ... زندگی با گره هاش ..... آدمو می سازه ... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ چه اسپمی می کنی ماهرخ !!!! حال می ده نه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ چه اسپمی می کنی ماهرخ !!!! حال می ده نه؟؟؟ ناجوررررررررررررر :lol: ما موروم فیس بوووک ... کاری ندرن یره ها :biggrin: ... به ای ایمان کله، گوفتوم که باس تاپیک جدا بزنم حالا تا ای یره آن شه و بگه چه کنم باس بصبرم ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فدای گل روی مشهتی های خودمان :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده