felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ کافی شاپ کثیفش؟؟؟؟؟ بیخیال بابا من موافقم با ساعت و روزش !!! فقط من جای شطرنجو بلد نیستماااااا. گم شدم تقصیر شماها !!!!!! هه هه :lol: جای شطرنجش دقیقا کنار کافی شاپ شه ... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ جای شطرنجش دقیقا کنار کافی شاپ شه ... جدی؟؟؟ تا حالا ندیده بودم !!! هه !!!:lol: 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ فقط رای گیری بشه و بچه ها بگن که مکان و ساعت و روز خوبه ؟ 45 : 3 / مکان پارک ملت / جای شطرنج یا کافی شاپ کثیفش؟ :JC_thinking: برو بچ من همین جا اعلام می کنم که نمی یام .................هم دیره هم هوا سرد می شه اگه طرف صب بود می یومدم خوش بگذره بهتون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سلاام به همه یره های گل بی معرفتا یه خبر به منم میدادین ! من که اخر نفهمیدم قرارتون کی میشه ! اما ایمان جون وقتی قطعی شد به من مسیج کن من که همیشه کتابخونه پارک ملتم ، یه سر هم میام پیش شما :yes: میگم قرارتون که مگذشته من اینقده انرژی صرفیدم تایپیدم ؟ ! 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سلاام به همه یره های گلبی معرفتا یه خبر به منم میدادین ! من که اخر نفهمیدم قرارتون کی میشه ! اما ایمان جون وقتی قطعی شد به من مسیج کن من که همیشه کتابخونه پارک ملتم ، یه سر هم میام پیش شما :yes: میگم قرارتون که مگذشته من اینقده انرژی صرفیدم تایپیدم ؟ ! قرارمون 5 شنبه ی هفته ی دیگه ساعت 3 ... نامردی اگه نیای ... 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ قرارمون 5 شنبه ی هفته ی دیگه ساعت 3 ... نامردی اگه نیای ... هفته بعد خوبه ! فقط یه هفته دیگه عقب نندازین که با ازمون تداخل میکنه :icon_pf (34): من که اونجام ! اگه دیدین نیومدم حتما مثل همیشه الزایمر بهم غلبه کرده :thumbsdownsmiley: به ایمان بگین بزنگه بهم 5 مین دیگه سر قرارم :yes: 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا منم میام یعنی 5 شنبه کلاسمون برگزار می شه .... تا عصرم هستیم دانشگاه زوتر دودر می کنم میام فقط یکی دیگه از بچه هاmohandese shahrsaz اعلام آمادگی کرده گفته میاد .......هنوز قطعی نیست البته :girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ماهرخی دیگه نمیایی به ما سر بزنی؟!!!! 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا منم میام یعنی 5 شنبه کلاسمون برگزار می شه .... تا عصرم هستیم دانشگاه زوتر دودر می کنم میام فقط یکی دیگه از بچه هاmohandese shahrsaz اعلام آمادگی کرده گفته میاد .......هنوز قطعی نیست البته :girl_blush2: :lol: 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ قرارمون 5 شنبه ی هفته ی دیگه ساعت 3 ... نامردی اگه نیای ... جمالتو عشقه ماهی :icon_pf (95): ماهرخی دیگه نمیایی به ما سر بزنی؟!!!! میاد آبجی غصه نخور ماهرخ با من :ydm47612zsesgift969 :lol: :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ می گم بچه ها موافقید یک تاپیک برای میتینگ بزنیم :JC_thinking: ... 3 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم بازی.میام ولی 4 میرم چون کلاس دارم:(((((( 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یعنی اخرش چی میشه؟!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یعنی اخرش چی میشه؟!:texc5lhcbtrocnmvtp8 نخود چی می شه 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ می گم بچه ها موافقید یک تاپیک برای میتینگ بزنیم :JC_thinking: ... یه تاپیک که حاوی نظرسنجی برای ساعتش باشه:yes: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یه تاپیک که حاوی نظرسنجی برای ساعتش باشه:yes: اینم یه حرف از مادر عروس 2 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اینم یه حرف از مادر عروس خواهش میکنم، قابلتونو نداشت:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خواهش میکنم، قابلتونو نداشت:biggrin: بچه ها می گن یه چرخم بزن 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ نخود چی می شه اهان یعنی می خوای تو متینگ واسم نخود چی بیاری! دستت درد نکنه راضی به زحمت نیستم! ولی اینا رو مادر بزرگ ها می دن هااااااا 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اهان یعنی می خوای تو متینگ واسم نخود چی بیاری! دستت درد نکنه راضی به زحمت نیستم! ولی اینا رو مادر بزرگ ها می دن هااااااا منظور گرد نخود بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده