wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام بر مشهدی ولی عجب قیافت به این مسئولای هماهنگی می خوره هااااااااااااااا دقت کردی ... :JC_thinking: ما در خدمتیم جناب ماهرخِ اعظم شما امر بفرمائید 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ما هم میخوایم چن روز دیگه بریم با اون تیتان خود درگیر ... حسابی خوش می گذره بهتون ... از همین حالا تسلیت ... :thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ما در خدمتیم جناب ماهرخِ اعظمشما امر بفرمائید فعلا همین جاها بچرخ تا من یک چند تا دیگه هم جمع کنم بلکه بالای 10 نفر بشیم :icon_pf (34): تا الان که شدیم چهار نفر mahrokh666 viking iman excellent boy احتمالا محل برگزاری این میتینگ نمایشگاه بین المللی باشه .... :biggrin: ... تنها منطقه آزاد مشهد 2 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ میگم ماهرخ نمیمیری اگه اون دکمه تشکر رو هم بزنی لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ با اون تیتان خود درگیر ... حسابی خوش می گذره بهتون ... از همین حالا تسلیت ... :thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فعلا همین جاها بچرخ تا من یک چند تا دیگه هم جمع کنم بلکه بالای 10 نفر بشیم :icon_pf (34): تا الان که شدیم چهار نفر mahrokh666 viking iman excellent boy احتمالا محل برگزاری این میتینگ نمایشگاه بین المللی باشه .... :biggrin: ... تنها منطقه آزاد مشهد آره اونجا خوبه :yes: تشکرات جنابعالی همانند شاباشیست بر رقص اینجانب پس بزن اون لایکو:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فعلا همین جاها بچرخ تا من یک چند تا دیگه هم جمع کنم بلکه بالای 10 نفر بشیم :icon_pf (34): تا الان که شدیم چهار نفر mahrokh666 viking iman excellent boy احتمالا محل برگزاری این میتینگ نمایشگاه بین المللی باشه .... :biggrin: ... تنها منطقه آزاد مشهد کوه سنگی خوبه ها؟!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ من خودم اعلام آمادگی میکنم... بچه ها هر کی میاد میتینگ مشهدیا بیاد اینجا اعلام آمادگی کنه,روزشو هم رای گیری می کنیم کی باشه:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دوستان منم هستم !!! به شرطی که روزش برای من جور باشه 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ میگم ماهرخ نمیمیری اگه اون دکمه تشکر رو هم بزنی از کجا می دونی، شاید مردم ؟ :JC_thinking: .... کوه سنگی خوبه ها؟!:JC_thinking: نه بابا، یهو نیرو انتظامی می ریزه و جمع مون می کنه :icon_pf (34): آره اونجا خوبهتشکرات جنابعالی همانند شاباشیست بر رقص اینجانب پس بزن اون لایکو:biggrin: دارن تشکر رو یارانه ای می کنن ... ... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ من خودم اعلام آمادگی میکنم...بچه ها هر کی میاد میتینگ مشهدیا بیاد اینجا اعلام آمادگی کنه,روزشو هم رای گیری می کنیم کی باشه:JC_thinking: ایول ... دوستان منم هستم !!! به شرطی که روزش برای من جور باشه خوبه شدیم 5 تا الان mahrokh666 viking Iman-Emperatour excellent boy f.mars آی خونه دار و بچه دار .... مشهدی بردار و بیار ... :lol: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ تاریخش کی ؟؟؟؟؟ تاریخش براساس وقت آزاد بچه هاست ... زمان خاصی مد نظر نیست یه روز و ساعتی که همه بتونن بیان ... 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ از کجا می دونی، شاید مردم ؟ :JC_thinking: .... دارن تشکر رو یارانه ای می کنن ... ... ببینم واسش من کارت درست نشده عجب بساطی داریم تو دانشگاه با این من کارت بچه ها افتخارشون اینه که از در عقب اومدن و راننده نفهمید:biggrin: راننده هم یه خنده ایی میکنه و راه خودشو میره:lol: دوستان منم هستم !!! به شرطی که روزش برای من جور باشه سلام، روزشو بعدا تصمیم میگیریم تا همه بتونند بیان:yes: خوبه شدیم 5 تا الان mahrokh666 viking Iman-Emperatour excellent boy f.mars آی خونه دار و بچه دار .... مشهدی بردار و بیار ... :lol: مگه مشهدی نون خشکه ست 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ببینم واسش من کارت درست نشدهعجب بساطی داریم تو دانشگاه با این من کارت ه ها افتخارشون اینه که از در عقب اومدن و راننده نفهمید:biggrin: راننده هم یه خنده ایی میکنه و راه خودشو میره:lol: سلام، روزشو بعدا تصمیم میگیریم تا همه بتونند بیان:yes: مگه مشهدی نون خشکه ست کلا ما با همه چیز فردوسی بساط داریم ... مخصوصا اون بساطیای دم در دانشگاه که کاملش کردن... مگه مشهدی نون خشکه نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ کلا ما با همه چیز فردوسی بساط داریم ... مخصوصا اون بساطیای دم در دانشگاه که کاملش کردن... مگه مشهدی نون خشکه نیست؟ :ydm47612zsesgift969 بساطیا به کنار، اینایی که کاغذ دستشون گرفتن و میچسبن به آدم میخان به زور بهمون کاغذ بدن:viannen_38: ناقلاها بیشتر هم دوست دارن به دخترا بدن ولی کلی باید تو این دانشگاه پیاده روی کنیم من نون خشکه دارم، چند میخری؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام علیکم یاالــ..... کسی خونس 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بساطیا به کنار، اینایی که کاغذ دستشون گرفتن و میچسبن به آدم میخان به زور بهمون کاغذ بدن:viannen_38:ناقلاها بیشتر هم دوست دارن به دخترا بدن ولی کلی باید تو این دانشگاه پیاده روی کنیم من نون خشکه دارم، چند میخری؟:biggrin: پیاده روی = جلوگیری از چاقی کیلویی 300 تومن ... اِخ کن بیاد سلام علیکم یاالــ..... کسی خونس و علیک همدانی اینجا چه می کنه اخه ... 3 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام علیکم یاالــ..... کسی خونس سلام، خوش اومدین پیاده روی = جلوگیری از چاقی :biggrin: کیلویی 300 تومن ... اِخ کن بیاد :texc5lhcbtrocnmvtp8 بهله بهله:biggrin: درست میفرمائید:texc5lhcbtrocnmvtp8 اگه یکی مث من لاغر باشه چی؟ جداااً کیلویی 300 میخری؟:biggrin: صب کن تا بیارم 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خوب زود باشین اعلام آمادگی کنید دیگه ، کی میاد کی نمیاد ؟ :icon_pf (44): من که هستم ولی دوست دارم ببینم کی هماهنگ کنندست! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده