felorans666 12046 ارسال شده در 2 دی، 2011 اخی شما ببخشید ماهرخ لات خانوم! فوتم کنی مگه تو زور فوت کردنم داری بی ادب من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم خوب گفتی داداش! معلومه هیچ کس با این گره نمی خوره! همون بیتر که شوما ها با من گره نخورین .... هر وقت حرف زدن با خانم ها رو اینجا یک نفر یاد گرفت من برمی گردم ولی تا اون موقع بای
hamidbala 2844 ارسال شده در 2 دی، 2011 حمید جان ولش کنبیا با هم صحبت کنیم چه خبر داداش خوبی؟ زندگی خوب! دلش می شکنه پسرهای خوبی مثل ما هم جایی گیر میاد! اقلا یک توپ بدیم بازی کنه حوصلش سر نره!
hamidbala 2844 ارسال شده در 2 دی، 2011 بی ادب من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم همون بیتر که شوما ها با من گره نخورین .... هر وقت حرف زدن با خانم ها رو اینجا یک نفر یاد گرفت من برمی گردم ولی تا اون موقع بای :(2310): اگر شوخی می کنی و ادم شوخی هستی پس جنبه داشته باش! من به کسی بی ادبی نمی کنم و اهلشم نیستم! کلمه خلت رو خودنم بهت هیچی نگفتم گذاشتم رو حساب شوخ بودنت! امیدوارم موفق باشی زندگی خوبی داشته باشی بابای
poor!a 15130 ارسال شده در 2 دی، 2011 چه خبر داداش خوبی؟ زندگی خوب! دلش می شکنه پسرهای خوبی مثل ما هم جایی گیر میاد! اقلا یک توپ بدیم بازی کنه حوصلش سر نره! 4 تا سنگ بدیم دستش یه قل دو قل بازی کنه سرش گرم شه 1
poor!a 15130 ارسال شده در 2 دی، 2011 بی ادب من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم همون بیتر که شوما ها با من گره نخورین .... هر وقت حرف زدن با خانم ها رو اینجا یک نفر یاد گرفت من برمی گردم ولی تا اون موقع بای :(2310): جنبه داشته باش دختر 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 2 دی، 2011 4 تا سنگ بدیم دستش یه قل دو قل بازی کنهسرش گرم شه نه بابا سرش رو می کشنه ........................... باز پایه دکترم میادوسط و اینا! :biggrin:
poor!a 15130 ارسال شده در 2 دی، 2011 نهبابا سرش رو می کشنه ........................... باز پایه دکترم میادوسط و اینا! :biggrin: چرا دخترا اینجورین ؟:JC_thinking: هر چی یخوان میگن بعدم قهر میکنن 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 2 دی، 2011 چرا دخترا اینجورین ؟:JC_thinking:هر چی یخوان میگن بعدم قهر میکنن چیزی نگو داداش همیشه اشتباه ما ل ما مرداست............ مشکل امثال منو تو چیه بلد نیستیم الکی ناز کسی رو بکشیم! خودمونیم! پس خودمو خودته عشقه ماهرخم دختر خوبیه موفق باشه 1
poor!a 15130 ارسال شده در 2 دی، 2011 چیزی نگو داداش همیشه اشتباه ما ل ما مرداست............ مشکل امثال منو تو چیه بلد نیستیم الکی ناز کسی رو بکشیم! خودمونیم! پس خودمو خودته عشقه ماهرخم دختر خوبیه موفق باشه میدونم خوبه کلا من با این رفتار دخترا نمیتونم کنار بیام بیخیال 1
sara 20 1717 ارسال شده در 3 دی، 2011 چرا دخترا اینجورین ؟:JC_thinking:هر چی یخوان میگن بعدم قهر میکنن ما اصااااا نميدونيم قهر چي هست؟خوردنيه؟پوشيدنيه؟....؟؟؟ اين سياست ما دخمل هاست،زياد بهش فك نكنين :texc5lhcbtrocnmvtp8 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 3 دی، 2011 ما اصااااا نميدونيم قهر چي هست؟خوردنيه؟پوشيدنيه؟....؟؟؟ اين سياست ما دخمل هاست،زياد بهش فك نكنين :texc5lhcbtrocnmvtp8 افرین بر صداقتت!:yes::yes: 1
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 6 دی، 2011 شاعر مِگَ : ادب از که آموختی ....... از بی ادبان یِنی باید با او طلا بنویسِن 1
ارسال های توصیه شده