poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ حمید جان ولش کن بیا با هم صحبت کنیم 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اخی شما ببخشید ماهرخ لات خانوم! فوتم کنی مگه تو زور فوت کردنم داری بی ادب من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم خوب گفتی داداش! معلومه هیچ کس با این گره نمی خوره! همون بیتر که شوما ها با من گره نخورین .... هر وقت حرف زدن با خانم ها رو اینجا یک نفر یاد گرفت من برمی گردم ولی تا اون موقع بای لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ حمید جان ولش کنبیا با هم صحبت کنیم چه خبر داداش خوبی؟ زندگی خوب! دلش می شکنه پسرهای خوبی مثل ما هم جایی گیر میاد! اقلا یک توپ بدیم بازی کنه حوصلش سر نره! لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بی ادب من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم همون بیتر که شوما ها با من گره نخورین .... هر وقت حرف زدن با خانم ها رو اینجا یک نفر یاد گرفت من برمی گردم ولی تا اون موقع بای :(2310): اگر شوخی می کنی و ادم شوخی هستی پس جنبه داشته باش! من به کسی بی ادبی نمی کنم و اهلشم نیستم! کلمه خلت رو خودنم بهت هیچی نگفتم گذاشتم رو حساب شوخ بودنت! امیدوارم موفق باشی زندگی خوبی داشته باشی بابای لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چه خبر داداش خوبی؟ زندگی خوب! دلش می شکنه پسرهای خوبی مثل ما هم جایی گیر میاد! اقلا یک توپ بدیم بازی کنه حوصلش سر نره! 4 تا سنگ بدیم دستش یه قل دو قل بازی کنه سرش گرم شه 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بی ادب من دیگه هیچ حرفی باهات ندارم همون بیتر که شوما ها با من گره نخورین .... هر وقت حرف زدن با خانم ها رو اینجا یک نفر یاد گرفت من برمی گردم ولی تا اون موقع بای :(2310): جنبه داشته باش دختر 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ 4 تا سنگ بدیم دستش یه قل دو قل بازی کنهسرش گرم شه نه بابا سرش رو می کشنه ........................... باز پایه دکترم میادوسط و اینا! :biggrin: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ نهبابا سرش رو می کشنه ........................... باز پایه دکترم میادوسط و اینا! :biggrin: چرا دخترا اینجورین ؟:JC_thinking: هر چی یخوان میگن بعدم قهر میکنن 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چرا دخترا اینجورین ؟:JC_thinking:هر چی یخوان میگن بعدم قهر میکنن چیزی نگو داداش همیشه اشتباه ما ل ما مرداست............ مشکل امثال منو تو چیه بلد نیستیم الکی ناز کسی رو بکشیم! خودمونیم! پس خودمو خودته عشقه ماهرخم دختر خوبیه موفق باشه 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چیزی نگو داداش همیشه اشتباه ما ل ما مرداست............ مشکل امثال منو تو چیه بلد نیستیم الکی ناز کسی رو بکشیم! خودمونیم! پس خودمو خودته عشقه ماهرخم دختر خوبیه موفق باشه میدونم خوبه کلا من با این رفتار دخترا نمیتونم کنار بیام بیخیال 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ چرا دخترا اینجورین ؟:JC_thinking:هر چی یخوان میگن بعدم قهر میکنن ما اصااااا نميدونيم قهر چي هست؟خوردنيه؟پوشيدنيه؟....؟؟؟ اين سياست ما دخمل هاست،زياد بهش فك نكنين :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ ما اصااااا نميدونيم قهر چي هست؟خوردنيه؟پوشيدنيه؟....؟؟؟ اين سياست ما دخمل هاست،زياد بهش فك نكنين :texc5lhcbtrocnmvtp8 افرین بر صداقتت!:yes::yes: 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ افرین بر صداقتت!:yes::yes: خواهش ميشه :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ شاعر مِگَ : ادب از که آموختی ....... از بی ادبان یِنی باید با او طلا بنویسِن 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ خواهش ميشه :girl_blush2: هوووووم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده