hamidbala 2844 ارسال شده در 22 دی، 2011 جایی که میخوام قرار بزاریم رو همه بچه ها باید ازش راضی باشنچی تو کافی شاپ یا پارک ملت یا هر جای دیگه دفعه قبلی که میتینگ داشتیم هم 25-20 نفری گفتن میان ولی 10 نفر هم نشدیم! همیشه این لیستا ریزش داره ولی حمید جان شاید بعضی ها علاقه نداشته باشن برن توی کافی شاپ یا طرقبه می تونیم تو سطح شهر باشیم من خودم جز کوهسنگی و پارک ملت جایی خوبی رو سراغ ندارم! ولی بنظرم همون پارک ملت بهترباشه دفعه قبل هم میتینگمه مشهدیا خوده پارک ملت بودش خوشبختانه کسی هم به ما کاری نداشت!! روز جمعه هم بود! حالا بچه ها جمع بشن ببینیم چند نفر قصد اومدن رو دارن... اگه تعداد بچه ها کم بود شاید فعلا بی خیالش بشیم. مرسی موفق باشید :yes: 5
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 دی، 2011 من با پارک ملت و کوه سنگی موافقم !!!:yes: وضع من از همتون بدتره که !!! منو اگه بگیرن بدبختم !!!!! بابام خودش پلیسه !!!:icon_pf (34): 5
wicked 948 ارسال شده در 22 دی، 2011 من با پارک ملت و کوه سنگی موافقم !!!:yes:وضع من از همتون بدتره که !!! منو اگه بگیرن بدبختم !!!!! بابام خودش پلیسه !!!:icon_pf (34): eeeeeeeeee جدی میگی خب اگه اینطوریه، از یه لحاظایی خوبه (نیمه پر لیوانو نگاه کن:yes:) 4
wicked 948 ارسال شده در 22 دی، 2011 بچه ها یه سوال بی مورد:texc5lhcbtrocnmvtp8 این ستاره های من کی 5 تا میشه؟:JC_thinking: 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 دی، 2011 eeeeeeeeee جدی میگی خب اگه اینطوریه، از یه لحاظایی خوبه (نیمه پر لیوانو نگاه کن:yes:) لیوانم خالیه که !!! هه !!! بچه ها یه سوال بی مورد:texc5lhcbtrocnmvtp8این ستاره های من کی 5 تا میشه؟:JC_thinking: سوالت خیلی به جاست !!! هه !! مال من سه تاس !!! اخ جووووووووووووون !!!! خیط خیط :biggrin::lol: 2
felorans666 12046 ارسال شده در 22 دی، 2011 سلام مشهدی ها می بینم که جاش تقریبا اوکی شده ... فقط مونده زمان جان من جمعه نزارید 5 شنبه باشه عالیه 4
wicked 948 ارسال شده در 22 دی، 2011 لیوانم خالیه که !!! هه !!! سوالت خیلی به جاست !!! هه !! مال من سه تاس !!! اخ جووووووووووووون !!!! خیط خیط :biggrin::lol: عجبااااااا بچه جون اینقد آب نخور چاخ میشی تو الان تعداد پستات 52 تاست پس فک کنم اگه مال منم بشه 50 تا سه ستاره میشم:biggrin: دیدی خودم فهمیدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
wicked 948 ارسال شده در 22 دی، 2011 سلام مشهدی ها می بینم که جاش تقریبا اوکی شده ... فقط مونده زمان جان من جمعه نزارید :icon_pf (34): 5 شنبه باشه عالیه سلام مشهدی:icon_pf (44): گمونم کوهسنگی بهتر باشه، آخه بگیر بگیرش کمتره:yes: 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 دی، 2011 سلام مشهدی:icon_pf (44):گمونم کوهسنگی بهتر باشه، آخه بگیر بگیرش کمتره:yes: از کجا فهمیدی بگیر بگیرش کم تره؟؟؟؟؟؟:lol: بچه ها این هفته نباشه ها !!! من قرار دکتر دارم. جمعه هم مهمونی !!!! از هفته اینده:JC_thinking: 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 دی، 2011 عجبااااااا بچه جون اینقد آب نخور چاخ میشی تو الان تعداد پستات 52 تاست پس فک کنم اگه مال منم بشه 50 تا سه ستاره میشم:biggrin: دیدی خودم فهمیدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی زرنگی !!!! ماشالله !!!! بدو برو یه اسپند برای خودت جور کن !! :lol: 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 22 دی، 2011 من با پارک ملت و کوه سنگی موافقم !!!:yes:وضع من از همتون بدتره که !!! منو اگه بگیرن بدبختم !!!!! بابام خودش پلیسه !!!:icon_pf (34): چی!!!پلیس!!! میخوای مارو لو بدی!!:icon_pf (34): اول میای تو جمعمون بد یهو می بینی با هلیکوپترو!تانکو!نفر برو!یگانه ویژه بریزن ما رو محاصره کنن؟! 4
wicked 948 ارسال شده در 22 دی، 2011 از کجا فهمیدی بگیر بگیرش کم تره؟؟؟؟؟؟:lol:بچه ها این هفته نباشه ها !!! من قرار دکتر دارم. جمعه هم مهمونی !!!! از هفته اینده:JC_thinking: از اونجا خیلی زرنگم خیلی زرنگی !!!! ماشالله !!!! بدو برو یه اسپند برای خودت جور کن !! :lol: قبل از اینی که بگی مامانم دود کرده 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 دی، 2011 چی!!!پلیس!!! میخوای مارو لو بدی!!:icon_pf (34): اول میای تو جمعمونبد یهو می بینی با هلیکوپترو!تانکو!نفر برو!یگانه ویژه بریزن ما رو محاصره کنن؟! پسر باهوش اگه میخاستم لوتون بدم که نمی گفتم بابام چیکاره س !!!!!! 4
wicked 948 ارسال شده در 22 دی، 2011 چی!!!پلیس!!! میخوای مارو لو بدی!!:icon_pf (34): اول میای تو جمعمون بد یهو می بینی با هلیکوپترو!تانکو!نفر برو!یگانه ویژه بریزن ما رو محاصره کنن؟! ایمان جان نگران نباش، فوقش پات به کلانتری باز میشه 4
felorans666 12046 ارسال شده در 22 دی، 2011 سلام مشهدی:icon_pf (44):گمونم کوهسنگی بهتر باشه، آخه بگیر بگیرش کمتره:yes: :JC_thinking:..... کوهسنگی ... بدک نیست ... از کجا فهمیدی بگیر بگیرش کم تره؟؟؟؟؟؟:lol:بچه ها این هفته نباشه ها !!! من قرار دکتر دارم. جمعه هم مهمونی !!!! از هفته اینده:JC_thinking: هنوز تعدادشمون 6 نفر بیشتر نیس ... ... لااقل بزار 10 نفر شیم ... چی!!!پلیس!!! میخوای مارو لو بدی!!:icon_pf (34): اول میای تو جمعمون بد یهو می بینی با هلیکوپترو!تانکو!نفر برو!یگانه ویژه بریزن ما رو محاصره کنن؟! آقا من نیستم ... من هنوز آرزو دارم ... ... ستون پنجم هم داریم که 4
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 22 دی، 2011 پسر باهوش اگه میخاستم لوتون بدم که نمی گفتم بابام چیکاره س !!!!!! شاید ناخواسته تایپ کردی بابات پلیسه!! بعد میخواستی درست کنی که دستت واسه ما رو شده! 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 دی، 2011 شاید ناخواسته تایپ کردی بابات پلیسه!!بعد میخواستی درست کنی که دستت واسه ما رو شد! خیلی فیلم پلیسی نگا می کنی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 22 دی، 2011 خیلی فیلم پلیسی نگا می کنی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کم و بیش...... :(50): 4
felorans666 12046 ارسال شده در 22 دی، 2011 من رفتم لالا شوما پرچم رو تا آخرین نفس بالا نگه دارید ... :mornincoffee: ... .... دوس دارم امشب یه 10 صفحه با تمام قوا برید جلو ... 4
ارسال های توصیه شده