Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام سلام سلام بروبچ همشهری چطورید ؟؟؟ تو این تاپیک با همشهریان عزیز آشنا میشیم و گپ میزنیم . خوب من منتظر همشهریای عزیزم هستم 10 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ سلام به بچه مشهدی های گل من یکی از بچه های مشهدم! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ به به داداش ایمان گل . خیلی خوش اومدی به جمع مشهدی ها . چه خبر ؟ بروبچ مشهد کجایید پس ؟ لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ سلام همشهری چطوری؟ ما توی چه پایتختی هستیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ من اینجا رو ندیده بودم:TAEL_147: سلاامممم 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ علیکم سلام منم از 2هفته ای که این تاپیک رو دوستان زدن اینجا نیومده بودم.. لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ سلام همشهری چطوری؟ ما توی چه پایتختی هستیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به سلام داداشی گل خوبی داداشی . چه خبر ؟ خوش میگذره ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ من اینجا رو ندیده بودم:TAEL_147:سلاامممم سلام آبجی جون . جدی اینجا رو ندیده بودی حالا که دیدی بیا تا تاپیک شهرمونو فعال کنیم 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ حالا که دیدی بیا تا تاپیک شهرمونو فعال کنیم چی جوری ؟ شما بگو تا ما فعالش کنیم من همه جوره هستم لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۸ خیلی ممنون علی جون خوبم...بدک نیستم خوب درمورد چیه مشهد بحث رو آغاز کنیم؟ لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ سلووووووووووووووووم ... منم مشهدیم ... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ چی جوری ؟شما بگو تا ما فعالش کنیم من همه جوره هستم نمیدونم داداشی . شاید با صحبت در مورد مشهد و لهجه ی مشهدی و از این چیزا بشه . :ws6: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ خیلی ممنون علی جون خوبم...بدک نیستم خوب درمورد چیه مشهد بحث رو آغاز کنیم؟ نمیدونم داداشی . شما آغاز کن . ما ادامه بدیم داداشی سلووووووووووووووووم ... منم مشهدیم ... به به . سلام . به جمع مشهدی ها خوش اومدی . تا حالا کجا بودی ؟ چرا اینقدر دیر به ما پیوستی ؟ خوب هستی ؟ سلامتی ؟ لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ نمیدونم داداشی . شاید با صحبت در مورد مشهد و لهجه ی مشهدی و از این چیزا بشه . :ws6: آقا لهجه مشهدی رو اصلآً نیستم ... خیلی مسخره س خدایی 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ نمیدونم داداشی . شاید با صحبت در مورد مشهد و لهجه ی مشهدی و از این چیزا بشه . :ws6: آقا لهجه مشهدی رو اصلآً نیستم ... خیلی مسخره س خدایی 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ به به . سلام . به جمع مشهدی ها خوش اومدی . تا حالا کجا بودی ؟ چرا اینقدر دیر به ما پیوستی ؟ خوب هستی ؟ سلامتی ؟ دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ به به . سلام . به جمع مشهدی ها خوش اومدی . تا حالا کجا بودی ؟ چرا اینقدر دیر به ما پیوستی ؟ خوب هستی ؟ سلامتی ؟ دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... آره دیگه دیر اومدی . :4chsmu1: شرشره پول نداشتیم بخریم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... آره دیگه دیر اومدی . :4chsmu1: شرشره پول نداشتیم بخریم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها رو خیلی دوست دارم ...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده