Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 11 فروردین، 2010 سلام سلام سلام بروبچ همشهری چطورید ؟؟؟ تو این تاپیک با همشهریان عزیز آشنا میشیم و گپ میزنیم . خوب من منتظر همشهریای عزیزم هستم 10
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 سلام به بچه مشهدی های گل من یکی از بچه های مشهدم! 1
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2010 به به داداش ایمان گل . خیلی خوش اومدی به جمع مشهدی ها . چه خبر ؟ بروبچ مشهد کجایید پس ؟
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 سلام همشهری چطوری؟ ما توی چه پایتختی هستیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 علیکم سلام منم از 2هفته ای که این تاپیک رو دوستان زدن اینجا نیومده بودم..
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2010 سلام همشهری چطوری؟ ما توی چه پایتختی هستیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به سلام داداشی گل خوبی داداشی . چه خبر ؟ خوش میگذره ؟
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2010 من اینجا رو ندیده بودم:TAEL_147:سلاامممم سلام آبجی جون . جدی اینجا رو ندیده بودی حالا که دیدی بیا تا تاپیک شهرمونو فعال کنیم 1
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2010 حالا که دیدی بیا تا تاپیک شهرمونو فعال کنیم چی جوری ؟ شما بگو تا ما فعالش کنیم من همه جوره هستم
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2010 خیلی ممنون علی جون خوبم...بدک نیستم خوب درمورد چیه مشهد بحث رو آغاز کنیم؟
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 چی جوری ؟شما بگو تا ما فعالش کنیم من همه جوره هستم نمیدونم داداشی . شاید با صحبت در مورد مشهد و لهجه ی مشهدی و از این چیزا بشه . :ws6:
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 خیلی ممنون علی جون خوبم...بدک نیستم خوب درمورد چیه مشهد بحث رو آغاز کنیم؟ نمیدونم داداشی . شما آغاز کن . ما ادامه بدیم داداشی سلووووووووووووووووم ... منم مشهدیم ... به به . سلام . به جمع مشهدی ها خوش اومدی . تا حالا کجا بودی ؟ چرا اینقدر دیر به ما پیوستی ؟ خوب هستی ؟ سلامتی ؟
آرماندیس 4786 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 نمیدونم داداشی . شاید با صحبت در مورد مشهد و لهجه ی مشهدی و از این چیزا بشه . :ws6: آقا لهجه مشهدی رو اصلآً نیستم ... خیلی مسخره س خدایی 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 نمیدونم داداشی . شاید با صحبت در مورد مشهد و لهجه ی مشهدی و از این چیزا بشه . :ws6: آقا لهجه مشهدی رو اصلآً نیستم ... خیلی مسخره س خدایی 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 به به . سلام . به جمع مشهدی ها خوش اومدی . تا حالا کجا بودی ؟ چرا اینقدر دیر به ما پیوستی ؟ خوب هستی ؟ سلامتی ؟ دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 به به . سلام . به جمع مشهدی ها خوش اومدی . تا حالا کجا بودی ؟ چرا اینقدر دیر به ما پیوستی ؟ خوب هستی ؟ سلامتی ؟ دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... 1
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... آره دیگه دیر اومدی . :4chsmu1: شرشره پول نداشتیم بخریم :4chsmu1:
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 دیر ؟؟ مرسی خوبم .... اینجا چرا شرشره نداره ... ناسلامتی دهه فجره ها .... آره دیگه دیر اومدی . :4chsmu1: شرشره پول نداشتیم بخریم :4chsmu1:
ارسال های توصیه شده