رفتن به مطلب

اكانتهاي خود را به ارث ميگذاريد؟

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

بعد از مرگم همه یوزر پسورد هارو وصیت میکنم بدن حاج آقا اسی که امین ناموس و اموال مردمه. چه کسی بهتر و قابل اعتمادتر از حاج آقا.

خواهش دارم،خیلی ممنونم،خیلی متشکر.

البته ثواب یوزر به وقف آن در راه خداست،اما چون ما امین ملـــت همیشه باشعور هستیم،آنها را قبول میکنیم.

امیدوارم چیز دندان گیری باشد تا بتوانیم خرج مجاهدان مجازی را بپردازیم.

در بهشت یک اکانت حوری نشان برایتان محفوظ خواهیم کرد که با حوری و غلمان چت کنید.

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوست ندارم کسی استفاده کنه ولی خب طبیعیه وحید استفاده میکنه چون پسوردم سیو رو پی سی:ws37:

من زندگیه انترنتیم مثل قسمتی از روحم میونه دوست دارم بعد از مرگم همین حالت بمونه و به کس دیگه ایی منتقل نشه

:banel_smiley_4:

خب بابا من استفاده نمیکنم:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مطمئنا توی وصیت نامه ام ذکر می کنم که بعد از من کل اطلاعات سیستمم پاک بشه

به این طریق دسترسی به اکانت هام هم با خودم دفن می شه :ws37:

.

• Like 6
لینک به دیدگاه

اما جدا" شايد واقعا" نياز باشه.الان وضعيت اكانتها اصلا" خوب نيست.من خودم معمولا" با اسم بچه ام همه جا عضو ميشم.تقريبا"تمام آدرس ميلهام و تمام اسم كاربريم از اسم بچه ام گرفته شده...فكر كه ميكنم مي بينم چند سال ديگه كه محسن من بزرگ شد ممكنه بره ازم شكايت كنه.اون ديگه با چه آيدي اي ميخواد تو نت عضو شه؟

پس ما این همه با " mohsen 88 " حرف زدیم بچتون جواب مارو میداده ؟:ws3:

من خودم به یکی گفتم پسووردامو ، البته متقابل ... الان میتونم یه سایتو بکوبم زمین :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

نواندیشان چی؟

برای کاربران فوت شده اش ختمی چیزی میگیره؟(از این عارف بعیده البته:banel_smiley_4:)

بچه ها به نظرتون تا الان چندتا از کاربرای نواندیشان فوت شدن و ما بی خبریم؟:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من نمیخوام به ارث بزارم ولی خیلی به فکر ایجاد یه سایت هستم که یوزرها و پس ها رو به اون داد و اون اگر شخص مدتی آن نشد مثلا چند ماه با اکانت آن بشه و به دوستان (یاهو یا فیس بوک یا ...) پیام بده که دوستتون مرد:ws3: ایده منو ندزدینا:ws3:

یعد من که در آینده اون سایتو میزنم ، میخواین از الان رمزاتونو بهم بدین بعد که سایت زدم میزارم توش:ws3: دور از جون شاید تا اون موقع مردین:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

طرح خوبیه

ولی اگه به عنوان یاد بود باشه خیلی بهتره...اینطوری:

ای که وقتی نطفه بودی بی‌خبر

وقت دیگر طفل بودی شیرخوار

مدتی بالا گرفتی تا بلوغ

سرو بالایی شدی سیمین عذار

همچنین تا مرد نام‌آور شدی

فارس میدان و صید و کارزار

آنچه دیدی بر قرار خود نماند

وینچه بینی هم نماند بر قرار