Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد از مرگم همه یوزر پسورد هارو وصیت میکنم بدن حاج آقا اسی که امین ناموس و اموال مردمه. چه کسی بهتر و قابل اعتمادتر از حاج آقا. خواهش دارم،خیلی ممنونم،خیلی متشکر. البته ثواب یوزر به وقف آن در راه خداست،اما چون ما امین ملـــت همیشه باشعور هستیم،آنها را قبول میکنیم. امیدوارم چیز دندان گیری باشد تا بتوانیم خرج مجاهدان مجازی را بپردازیم. در بهشت یک اکانت حوری نشان برایتان محفوظ خواهیم کرد که با حوری و غلمان چت کنید. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست ندارم کسی استفاده کنه ولی خب طبیعیه وحید استفاده میکنه چون پسوردم سیو رو پی سی من زندگیه انترنتیم مثل قسمتی از روحم میونه دوست دارم بعد از مرگم همین حالت بمونه و به کس دیگه ایی منتقل نشه خب بابا من استفاده نمیکنم 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كه روم نميشه به كسي پسوردمو بدم :girl_blush2: يكم خنده داره 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئنا توی وصیت نامه ام ذکر می کنم که بعد از من کل اطلاعات سیستمم پاک بشه به این طریق دسترسی به اکانت هام هم با خودم دفن می شه . 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست دارم هنگامی که دفن میشوم،تمام خاطراتم نیز دفن شودکاربر همیشه ماندگار 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اما جدا" شايد واقعا" نياز باشه.الان وضعيت اكانتها اصلا" خوب نيست.من خودم معمولا" با اسم بچه ام همه جا عضو ميشم.تقريبا"تمام آدرس ميلهام و تمام اسم كاربريم از اسم بچه ام گرفته شده...فكر كه ميكنم مي بينم چند سال ديگه كه محسن من بزرگ شد ممكنه بره ازم شكايت كنه.اون ديگه با چه آيدي اي ميخواد تو نت عضو شه؟ پس ما این همه با " mohsen 88 " حرف زدیم بچتون جواب مارو میداده ؟ ******* من خودم به یکی گفتم پسووردامو ، البته متقابل ... الان میتونم یه سایتو بکوبم زمین 9 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دوست دارم يه بزرگ بنويسن اسوده بخواب داريوش بعدش من بيام بگم خبر مرگتون تا زنده ام رزمنده ام 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نواندیشان چی؟ برای کاربران فوت شده اش ختمی چیزی میگیره؟(از این عارف بعیده البته) بچه ها به نظرتون تا الان چندتا از کاربرای نواندیشان فوت شدن و ما بی خبریم؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نمیخوام به ارث بزارم ولی خیلی به فکر ایجاد یه سایت هستم که یوزرها و پس ها رو به اون داد و اون اگر شخص مدتی آن نشد مثلا چند ماه با اکانت آن بشه و به دوستان (یاهو یا فیس بوک یا ...) پیام بده که دوستتون مرد ایده منو ندزدینا یعد من که در آینده اون سایتو میزنم ، میخواین از الان رمزاتونو بهم بدین بعد که سایت زدم میزارم توش دور از جون شاید تا اون موقع مردین 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طرح خوبیه ولی اگه به عنوان یاد بود باشه خیلی بهتره...اینطوری: ای که وقتی نطفه بودی بیخبر وقت دیگر طفل بودی شیرخوار مدتی بالا گرفتی تا بلوغ سرو بالایی شدی سیمین عذار همچنین تا مرد نامآور شدی فارس میدان و صید و کارزار آنچه دیدی بر قرار خود نماند وینچه بینی هم نماند بر قرار دیر و زود این شکل و شخص نازنین خاک خواهد بودن و خاکش غبار گل بخواهد چید بیشک باغبان ور نچیند خود فرو ریزد ز بار نام نیکو گر بماند ز آدمی به کزو ماند سرای زرنگار سال دیگر را که میداند حساب؟ یا کجا رفت آنکه با ما بود پار؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده