RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی وایییییییییییییی یکی بد حجاب بیاد بیرون بیشتر مورد توجه یا با عکس اسمش پشت شیشه حراست باشه همه پسرا بخونن وااااااااااااااای:w74:چه ... اینا.... هی میخوام جلوی دهنمو بگیرم فوش ندم مگه میذارن:w74: 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش بحال حراست خودمون با کسی کار نداره تازه شلوار مرد حراستمون از زور تنگی داره منفجر میشه :ws28: :ws28: :ws28: وای خدا دلم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا اسم خودشونو گذاشتن مسلمون؟؟؟ که انقدر راحت آبروی دخترای مردمو می برن و عکسشونو می زنن به شیشه؟؟؟ :w00: قد جلبک هم نمی فهمن 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دمشون گرم ، بنزین میریزن رو آتیش 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دانشگاه ما یکی دو ترمه یکمی دارن به دخترا رو مانتوهای تنگ و کوتاه در حد تذکر میگن دیگه بگیرو نذار بیاد تو و این حرفا نداره.... زیاد بخوان دور بردارن که البته نمیدارن ( یه جوریایی با دانشجوها میسازن ) شورش میشه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حراست ما همش کلید دستشه باهاش شعار پاک میکنه از در و دیوار؛ وظیفه اصلیش اینه 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دانشگاه ما یکی دو ترمه یکمی دارن به دخترا رو مانتوهای تنگ و کوتاه در حد تذکر میگندیگه بگیرو نذار بیاد تو و این حرفا نداره.... زیاد بخوان دور بردارن که البته نمیدارن ( یه جوریایی با دانشجوها میسازن ) شورش میشه :jawdrop: مطمئنی راجع به باراجین حرف می زنی؟ یه بار فقط به حراست جلوی در دخترونه نگاه بنداز متوجه میشی که اصلا گیر نمیدن دوست من هد سبز داشته و رنگ چشماش هم مادرزادی سبز گیر داده بود چرا هدتو با رنگ چشمات ست کردی باید درش بیاری اونیکی دوستم پالتوی بلند پوشیده بود بهش گفته دکمه های پالتو باز کن ببینم زیرش چی پوشیدی به مانتو جلو بسته گیر میدن به نداشتن جوراب لاک ست بودن کیف و لباس و جدیدا رنگ چشمداشتن آرایش مانتو ی رنگ روشن شلوار لی تنگ و ... روانی ان .:w00: 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خبرنامه دانشجویان: مسئولین حراست دانشگاه هرمزگان برای مقابله با رواج بد حجابی در این دانشگاه، در اقدامی عجیب علاوه بر تذکر زبانی به دانشجویان بد حجاب، کارت دانشجویی افراد را گرفته و پشت شیشه اتاقک حراست ورودی دانشگاه نصب می کند تا دیگر دانشجویان این کارت ها را ببینند و درس عبرت بگیرند! قرار گرفتن کارت دانشجویی در بر روی شیشه اتاقک به گونه ای است که تمام مشخصات شخصی این دانشجویان در مقابل دیدگان تمام دانشجویان قرار می گیرد. نکته قابل توجه آنکه نه تنها این اقدام تاثیر مثبتی بر نحوه پوشش دانشجویان نداشته است بلکه با بوجود آوردن وجهه ی بسیار بد در موضوع مقابله با بی حجابی موجبات سوئ استفاده ی برخی افراد سودجو را فراهم کرده است. این اقدان عجیب و نسنجیده مسئولین حراست این دانشگاه نه تنها به رعایت شئونات کمکی کرده بلکه حواشی مختلفی را هم با خود به دنبال داشته است که می توان از سوء استفاده ی برخی افراد سودجو نسبت به مشخصات نمایان شده ی دانشجویان به عنوان یکی از نمونه های این تبعات منفی نام برد. توي دانشگاه ما 1_.......... ازين خبرا نيست حراست چيه!؟ چون اگه قرار به تذكر باشه بايد به كل دانشگاه تذكر بده !يا اگه قرار به گرفتن كارت باشه فك كنم كل كارتاي دانشجوهاي دانشگاه رو بايد جمع كنه چه پسر چه دختر! ولي توي 2_دانشگاه تهران شرايطش تعريف شدش !!دانشجوي به قولي بد حجابو اصلا توي محوطه راه نميدن از همون درب ورود بر ميگرده!!(اون 1در 1000موردم كه ديده ميشه تو محوطه تغيير پيدا كرده!) 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توي دانشگاه ما 1_(آزاد) ازين خبرا نيست حراست چيه!؟ چون اگه قرار به تذكر باشه بايد به كل دانشگاه تذكر بده !يا اگه قرار به گرفتن كارت باشه فك كنم كل كارتاي دانشجوهاي دانشگاه رو بايد جمع كنه چه پسر چه دختر! ولي توي 2_دانشگاه تهران شرايطش تعريف شدش !!دانشجوي به قولي بد حجابو اصلا توي محوطه راه نميدن از همون درب ورود بر ميگرده!!(اون 1در 1000موردم كه ديده ميشه تو محوطه تغيير پيدا كرده!) یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop:مطمئنی راجع به باراجین حرف می زنی؟ یه بار فقط به حراست جلوی در دخترونه نگاه بنداز متوجه میشی که اصلا گیر نمیدن دوست من هد سبز داشته و رنگ چشماش هم مادرزادی سبز گیر داده بود چرا هدتو با رنگ چشمات ست کردی باید درش بیاری اونیکی دوستم پالتوی بلند پوشیده بود بهش گفته دکمه های پالتو باز کن ببینم زیرش چی پوشیدی به مانتو جلو بسته گیر میدن به نداشتن جوراب لاک ست بودن کیف و لباس و جدیدا رنگ چشمداشتن آرایش مانتو ی رنگ روشن شلوار لی تنگ و ... روانی ان .:w00: :w58: من اگه یونی انقدر گیر میداد یا نمیرفتم یا شورش را مینداختم! 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كدوم قسمتش؟ همون قسمتی که بولدش کردم کیا تو محوطه تغییر می کنن اونایی که بد حجابن یا اونایی که از جلوی در با حجاب میان تو بد حجاب میشن 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توي دانشگاه ما 1_ qqqازين خبرا نيست حراست چيه!؟ چون اگه قرار به تذكر باشه بايد به كل دانشگاه تذكر بده !يا اگه قرار به گرفتن كارت باشه فك كنم كل كارتاي دانشجوهاي دانشگاه رو بايد جمع كنه چه پسر چه دختر! ولي توي 2_دانشگاه تهران شرايطش تعريف شدش !!دانشجوي به قولي بد حجابو اصلا توي محوطه راه نميدن از همون درب ورود بر ميگرده!!(اون 1در 1000موردم كه ديده ميشه تو محوطه تغيير پيدا كرده!) نگو لوو میریم دانشگاه qqqو پاک کن از فردا ما هم حراستی میشیم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop:مطمئنی راجع به باراجین حرف می زنی؟ یه بار فقط به حراست جلوی در دخترونه نگاه بنداز متوجه میشی که اصلا گیر نمیدن دوست من هد سبز داشته و رنگ چشماش هم مادرزادی سبز گیر داده بود چرا هدتو با رنگ چشمات ست کردی باید درش بیاری اونیکی دوستم پالتوی بلند پوشیده بود بهش گفته دکمه های پالتو باز کن ببینم زیرش چی پوشیدی به مانتو جلو بسته گیر میدن به نداشتن جوراب لاک ست بودن کیف و لباس و جدیدا رنگ چشمداشتن آرایش مانتو ی رنگ روشن شلوار لی تنگ و ... روانی ان .:w00: گفتم در حد تذکر گاهی میگن ولی اینکه بخوان کارت بگیرن و مزاحمت سخت گیرانه ای بکنند نیست . بهتره قبل از اینکه اینهمه بد در موردش قضاوت کنی اول با بقیه دانشگاهها هم مقایسه اش کنی.خیلی از دانشگاهها هستند که دانشجویانش حسرت نیمی از این آزادی ها رو دارند که تو باراجین هست.هر چند هستند دانشگاههایی هم که تا حدی از اینجا آسان گیر ترند ولی به هر حال باید اینو قبول کنی که تو مملکتی داری زندگی میکنی که با آزادی در موارد بسیاری مخالفه و این امر به دانشگاهها هم کشیده میشه منتها بحث سر نوع برخورد و شدت و حدتش هست 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم در حد تذکر گاهی میگن ولی اینکه بخوان کارت بگیرن و مزاحمت سخت گیرانه ای بکنند نیست . بهتره قبل از اینکه اینهمه بد در موردش قضاوت کنی اول با بقیه دانشگاهها هم مقایسه اش کنی.خیلی از دانشگاهها هستند که دانشجویانش حسرت نیمی از این آزادی ها رو دارند که تو باراجین هست.هر چند هستند دانشگاههایی هم که تا حدی از اینجا آسان گیر ترند ولی به هر حال باید اینو قبول کنی که تو مملکتی داری زندگی میکنی که با آزادی در موارد بسیاری مخالفه و این امر به دانشگاهها هم کشیده میشه منتها بحث سر نوع برخورد و شدت و حدتش هست من همیشه لاک دارم هوا گرم باشه مانتو آستین کوتاه میپوشم مانتوی بلند که اصلا ندارم یونی هیچ کاری باهام نداره با هیشکی کار نداره! به من اگه کسی تذکر هم بده قاطی میکنم چششو در میارم همون تذکر هم خیلی بده توهینه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همیشه لاک دارم هوا گرم باشه مانتو آستین کوتاه میپوشم مانتوی بلند که اصلا ندارم یونی هیچ کاری باهام نداره با هیشکی کار نداره! به من اگه کسی تذکر هم بده قاطی میکنم چششو در میارم همون تذکر هم خیلی بده توهینه میخوای بیا دانشگاه ما بزن چشم حراستشو در بیار بقیه رو راحت کن .... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوای بیا دانشگاه ما بزن چشم حراستشو در بیار بقیه رو راحت کن .... تو بش بگو به من گیر بده تا من چششو در بیارم راحت شین آخه من گشت ارشاد هم بهم گیر نمیده نمیدونم چرا فک کنم از قیافم معلومه منتظر دعوام 1 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همون قسمتی که بولدش کردم کیا تو محوطه تغییر می کنن اونایی که بد حجابن یا اونایی که از جلوی در با حجاب میان تو بد حجاب میشن ....نه منظورم با چادرا نيست .......اجباري روي با چادر بودن نيست .......ولي..شرايطش اينه كه اونايي كه مانتويين .مانتوي چسبون نپوشيده باشن .يا آرايششون غليظ نباشه و جلب توجه نكنه.........و از اونجايي كه مدل دادن به مو و تجديد آرايش خيلي راحته سريع بعد ورود به محوطه بچه هايي كه مانتويين و ..اونايي كه ميخوان تغييرش ميدن...... ولي با همه ي ا ين احوالات وضعيت طوري نيست ....كه اصلا به چشم بياد .....نميدونم ...واحد......دانشگاه............. (البته الان ورود داره كنترل ميشه كه كارت دانشجويي ميخوان...براي ورود)اومدي يا نه ....اگه اومده باشي تفاوت اون چيزي كه ازش به عنوان بي حجابي اسم ميبرنو مببيني .....ولي .از اونجايي كه اكثرا آدمايي كه توي اين دانشگاه درس ميخونن ........از خانواده هاي با نفوذن ......هيچ كاري نميتونن كنن! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ....نه منظورم با چادرا نيست .......اجباري روي با چادر بودن نيست .......ولي..شرايطش اينه كه اونايي كه مانتويين .مانتوي چسبون نپوشيده باشن .يا آرايششون غليظ نباشه و جلب توجه نكنه.........و از اونجايي كه مدل دادن به مو و تجديد آرايش خيلي راحته سريع بعد ورود به محوطه بچه هايي كه مانتويين و ..اونايي كه ميخوان تغييرش ميدن......ولي با همه يا ين احوالات وضعيت طوري نيست ....كه اصلا به چشم بياد .....نميدونم ...وqqqqq(البته الان ورود داره كنترل ميشه كه كارت دانشجويي ميخوان...براي ورود)اومدي يا نه ....اگه اومده باشي تفاوتو اون چيزي كه ازش به عنوان بي حجابي اسم ميبرنو مببيني .....ولي .از اونجايي كه اكثرا آدمايي كه توي اين دانشگاه درس ميخونن ........از خانواده هاي با نفوذن ......هيچ كاري نميتونن كنن! من میگم لوو نده این آدرس میده! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده