رفتن به مطلب

نظر شما در رابطه با این مقایسه چیست ؟

EOS

ارسال های توصیه شده

بعد از جنگ جهانی و اشغال فرانسه توسط نیروهای آلمان برخی از مردم آنجا رفتارعجیبی پیدا کرده اند. این عده نام فرزندان خود را هیتلر میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را نوکرهیتلر و یا کنیز هیتلر میگذارند. نصف این جماعت هنوز برج ایفل را ندیده اند ولی حتمآ میروند و دیوار برلین را بازدید میکنند.

با اینکه اصلا آلمانی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به دیوار برلین به زبان آلمانی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز ارتشیان آلمان به اجدادشان دورگه آلمانی فرانسوی شده اند، یک شال اس اس به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها از پدر آلمانی و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به این امر افتخار هم میکنند.

یک عکس از یک جوان خوشتیب و خوش هیکل را توی خانه اشان قاب کرده اند و میگویند این عکس هیتلر است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی هیتلر را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند اصلا هیتلر سبیل نداشته

هروقت این ماجرا را برای آشنایان ایرانی مسلمان تعریف میکنم قاه قاه می خندند و می گویند اینها چه آدمهای احمق و نادانی هستند. یا می گویند اینها از یک خر کمتر هستند. دلشان شدید برای حماقت آنها میسوزد و به حالشان تاسف میخورند.

غافل از اینکه خودشان به همان اندازه....

می پرسید چرا؟

ببینید متن پایین چقدر به متن بالا شباهت دارد.

بعد از حمله اعراب و اشغال ایران توسط سربازان عرب مردم ایران رفتارعجیبی پیدا کرده اند. آنها نام فرزندان خود را علی و حسین میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را غلامعلی و یا غلامحسین میگذارند. نصف این جماعت هنوز به شهرهای دیدنی ایران سفر نکرده اند ولی حتمآ میروند و مکه و حرم امام رضا رو زیارت میکنند.

با اینکه اصلا عربی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به قبله به زبان عربی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز اعراب به اجدادشان دورگه عرب-ایرانی شده اند، یک شال سبز به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها سید هستند و از پدر عرب و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به سید بودن افتخار هم میکنند.

یک عکس از یک جوان خوش قیافه با چشمهای درشت مژه های بلند مشکی و ابروهای برداشته کمانی را توی خانه شان قاب کرده اند و میگویند این عکس حضرت علی است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی علی را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند علی زیبا بود 

:icon_gol:

این ایمیل چندین بار به دست من رسیده می خواستم بدونم نظر شما در رابطه با این مقایسه چیه ؟!

.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اولین چیزی که به فکرم رسید ابن بود که,حمله ی عرب ها در زمان عمر بود و نه امام علی!

فرزندان عرب سید نیستن!! فرزندان نوادگان پیامبر سید هستن!

عدالت علی کجائو عدالت (نداشته) هیتلر کجا؟

اینها نظرات شخصی بنده بود,ممکنه سراسر اشتباه بوده باشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

با سیلااااام

قیاس مع الفارغ عزیزم:ws3:

یعنی تو هیتلر رو با علی قیاس میکنی:banel_smiley_4:

من هر چی از کرامات این حضرت بگم کم گفتم:w16:

بعد شما تاریخ نمیدونی انگار جنگ اعراب با ایران قضیش فرق میکنه .

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعد از جنگ جهانی و اشغال فرانسه توسط نیروهای آلمان برخی از مردم آنجا رفتارعجیبی پیدا کرده اند. این عده نام فرزندان خود را هیتلر میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را نوکرهیتلر و یا کنیز هیتلر میگذارند. نصف این جماعت هنوز برج ایفل را ندیده اند ولی حتمآ میروند و دیوار برلین را بازدید میکنند.

با اینکه اصلا آلمانی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به دیوار برلین به زبان آلمانی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز ارتشیان آلمان به اجدادشان دورگه آلمانی فرانسوی شده اند، یک شال اس اس به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها از پدر آلمانی و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به این امر افتخار هم میکنند.

یک عکس از یک جوان خوشتیب و خوش هیکل را توی خانه اشان قاب کرده اند و میگویند این عکس هیتلر است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی هیتلر را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند اصلا هیتلر سبیل نداشته

هروقت این ماجرا را برای آشنایان ایرانی مسلمان تعریف میکنم قاه قاه می خندند و می گویند اینها چه آدمهای احمق و نادانی هستند. یا می گویند اینها از یک خر کمتر هستند. دلشان شدید برای حماقت آنها میسوزد و به حالشان تاسف میخورند.

غافل از اینکه خودشان به همان اندازه....

می پرسید چرا؟

ببینید متن پایین چقدر به متن بالا شباهت دارد.

بعد از حمله اعراب و اشغال ایران توسط سربازان عرب مردم ایران رفتارعجیبی پیدا کرده اند. آنها نام فرزندان خود را علی و حسین میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را غلامعلی و یا غلامحسین میگذارند. نصف این جماعت هنوز به شهرهای دیدنی ایران سفر نکرده اند ولی حتمآ میروند و مکه و حرم امام رضا رو زیارت میکنند.

با اینکه اصلا عربی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به قبله به زبان عربی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز اعراب به اجدادشان دورگه عرب-ایرانی شده اند، یک شال سبز به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها سید هستند و از پدر عرب و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به سید بودن افتخار هم میکنند.

یک عکس از یک جوان خوش قیافه با چشمهای درشت مژه های بلند مشکی و ابروهای برداشته کمانی را توی خانه شان قاب کرده اند و میگویند این عکس حضرت علی است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی علی را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند علی زیبا بود 

:icon_gol:

این ایمیل چندین بار به دست من رسیده می خواستم بدونم نظر شما در رابطه با این مقایسه چیه ؟!

.

همون طور که دیدین خود من هیچ نظری در مورد این متن ندادم

این ایمیل چندین بار برای من و چندین نفر از دوستانم و حتی یکی از استادانم فرستاده شد

که همین سوژه ای شد برای بحث در این زمینه (منظورم خارج از نت هستش)

در جواب آقای آرین من فکر می کنم منظور به عرب بودن حضرت علی و نامی از زمانی جنگ برده نشده

در مورد خود حضرت علی بحثی ندارم

اما با بعضی بخش های متن کاملا موافقم

.

• Like 3
لینک به دیدگاه
با سیلااااام

قیاس مع الفارغ عزیزم:ws3:

یعنی تو هیتلر رو با علی قیاس میکنی:banel_smiley_4:

من هر چی از کرامات این حضرت بگم کم گفتم:w16:

بعد شما تاریخ نمیدونی انگار جنگ اعراب با ایران قضیش فرق میکنه .

من مقایسه ای نکردم ؛ بلکه این متن رو گذاشتم که شما مقایسه کنین و نظر شما رو هم بدونم

در ضمن من این متن رو ننوشته ام که شما دانسته های تاریخی من رو زیر سوال می برین دوست عزیز :ws37:

یعنی توی این متن فقط زمان و دلایل جنگ اعراب حائز اهمیت بود ؟!

.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من مقایسه ای نکردم ؛ بلکه این متن رو گذاشتم که شما مقایسه کنین و نظر شما رو هم بدونم

در ضمن من این متن رو ننوشته ام که شما دانسته های تاریخی من رو زیر سوال می برین دوست عزیز :ws37:

یعنی توی این متن فقط زمان و دلایل جنگ اعراب حائز اهمیت بود ؟!

.

خب منظورمنم از تو کسی بود که اینو نوشته بود:ws3:

ببخشید اگه جسارتی شد:ws3:

نه ببین کلا مقایسه کار بیهودایه

منظور منم همین بود

ما که نمیتونیم دوره های زمانی رو با هم قیاس کنیم یا افراد رو

بعد علی بعنوان یک عالم ویک شخصیت دینی مطرحه نه یک قاتل:ws3:

شاید گذاشتن تصویر کار اشتباهی باشه ولی حداقل این که مردم به یک شخصیت مصلح اعتقاد داشته باشن اشتباه نیست:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب منظورمنم از تو کسی بود که اینو نوشته بود:ws3:

ببخشید اگه جسارتی شد:ws3:

نه ببین کلا مقایسه کار بیهودایه

منظور منم همین بود

ما که نمیتونیم دوره های زمانی رو با هم قیاس کنیم یا افراد رو

بعد علی بعنوان یک عالم ویک شخصیت دینی مطرحه نه یک قاتل:ws3:

شاید گذاشتن تصویر کار اشتباهی باشه ولی حداقل این که مردم به یک شخصیت مصلح اعتقاد داشته باشن اشتباه نیست:w16:

اون مردم هم فکر می‌کنن هیتلر یه فرد چه میدونم بزرگ و والاست

• Like 2
لینک به دیدگاه

شاید اونها اینچنین فکر می کردن! اما تاریخ جوابشونو داده و تکلیفشون مشخصه!

اما در مورد امام علی,تاریخ سر تسلیم فرود می آره وقتی اسمش بر سر زبان ها می آد!

نه فقط تاریخ شیعیان! بلکه سنی و مسیحی

• Like 1
لینک به دیدگاه

دخترم ما فکر نمیکنیم علی بزرگ و والاست اون واقعا این مرتبه رو داره:w16:

طبعتا منم میگم بت پرستی یا نماد پرستی کار خوبی نیست

و کلا این کار اشتباهه

ولی این که ما بیایم یه شخصیت منفور جهانی رو با علی که به نظر من تمام عالم بهش ارادت دارن مقایشه کنیم اشتباه بزرگتریه

من میگم نباید واسه هر چیزی تقدس ایجاد کرد وضعیتی که ما الان توشم و اجتماعمون درگیر گرداب بی اعتقادیه به خاطر همین مقدس کردن خیلی ازمسائله:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید اونها اینچنین فکر می کردن! اما تاریخ جوابشونو داده و تکلیفشون مشخصه!

اما در مورد امام علی,تاریخ سر تسلیم فرود می آره وقتی اسمش بر سر زبان ها می آد!

نه فقط تاریخ شیعیان! بلکه سنی و مسیحی

اره مخصوصاً در مورد تعداد همسرانش:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

حدس می زدم چنین جوابی بدی! توجیح کردن!

شاید از نظرت من هم همین کارو می کنم! آره,اما سعی می کنم به خودم دروغ نگم! تا حالا از خودت پرسیدی که آیا امام علی یا حضرت محمد به خاطر هوسرانی این کارو می کرد؟ یا دلیل دیگه ای داشت؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه
دخترم ما فکر نمیکنیم علی بزرگ و والاست اون واقعا این مرتبه رو داره:w16:

طبعتا منم میگم بت پرستی یا نماد پرستی کار خوبی نیست

و کلا این کار اشتباهه

ولی این که ما بیایم یه شخصیت منفور جهانی رو با علی که به نظر من تمام عالم بهش ارادت دارن مقایشه کنیم اشتباه بزرگتریه

من میگم نباید واسه هر چیزی تقدس ایجاد کرد وضعیتی که ما الان توشم و اجتماعمون درگیر گرداب بی اعتقادیه به خاطر همین مقدس کردن خیلی ازمسائله:w16:

پدر:ws3: من تا حدی در مورد این شخص میدونم و خوب چون اطلاعاتم کامل نیست در مورد خود ایشون خیلی‌ نظر نمیدم فقط یه جمله از نهج بلاغه من رو کلا روشن کرد که در مورد نقص عقل زن گفته شده بود..:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

چه ربطی داره دخترم

شما دنبال یه چی میگردی حرف خودتو توجیه کن

خب چرا اون بخشه انصاف و عدالت و انسانیت علی رو نمیبینی

• Like 2
لینک به دیدگاه
حدس می زدم چنین جوابی بدی! توجیح کردن!

شاید از نظرت من هم همین کارو می کنم! آره,اما سعی می کنم به خودم دروغ نگم! تا حالا از خودت پرسیدی که آیا امام علی یا حضرت محمد به خاطر هوسرانی این کارو می کرد؟ یا دلیل دیگه ای داشت؟!

هیچ توجیهی‌ نداره:banel_smiley_4: درضمن من با کلّ این دین مشکل دارم و علی‌ امام این دینه بحث این تایپیک چیز دیگست بیا وارد بحث نشیم فایده نداره ما از پایه با هم مخالفیم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پدر:ws3: من تا حدی در مورد این شخص میدونم و خوب چون اطلاعاتم کامل نیست در مورد خود ایشون خیلی‌ نظر نمیدم فقط یه جمله از نهج بلاغه من رو کلا روشن کرد که در مورد نقص عقل زن گفته شده بود..:icon_pf (34):

دختر گلم پس هر وقت در موردش خوندی و اطلاعاتت کامل بود بیا زیر سوالش ببر:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چه ربطی داره دخترم

شما دنبال یه چی میگردی حرف خودتو توجیه کن

خب چرا اون بخشه انصاف و عدالت و انسانیت علی رو نمیبینی

من که نگفتم این فرد خون اشامه:banel_smiley_4: ولی‌ برای من امام نیست چون حامی‌ دین اسلامه و اسلام عقیده من نیست و اینکه کارهای خوبی‌ کرده دلیل نمیشه بدی هاشو نبینم منم کاره خوب می‌کنم ولی‌ کاره خوبم توجیه کاره بدم نیست:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هیچ توجیهی‌ نداره:banel_smiley_4: درضمن من با کلّ این دین مشکل دارم و علی‌ امام این دینه بحث این تایپیک چیز دیگست بیا وارد بحث نشیم فایده نداره ما از پایه با هم مخالفیم:icon_gol:

من با دین اسلام مشکلی ندارم! شاید در عمل مثل خودت باشم اما سعی نمی کنم توهینی به هیچ دینی بکنم!

درسته,از موضوع تاپیک فاصله گرفتیم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
دختر گلم پس هر وقت در موردش خوندی و اطلاعاتت کامل بود بیا زیر سوالش ببر:w16:

پدر اونقدری خوندم که بتونم در این حد نظر بدم:w16: خود شما چقدر خوندی؟ که اینجور دفاع میکنی‌؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من با دین اسلام مشکلی ندارم! شاید در عمل مثل خودت باشم اما سعی نمی کنم توهینی به هیچ دینی بکنم!

درسته,از موضوع تاپیک فاصله گرفتیم!

می‌تونم بپرسم چرا تو حرفات میزنی جاده خاکی؟ کی‌ الان توهین کرد؟:banel_smiley_4:در ضمن هر وقت به خودشناسی رسیدی بیا منو ارشاد کن:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
می‌تونم بپرسم چرا تو حرفات میزنی جاده خاکی؟ کی‌ الان توهین کرد؟:banel_smiley_4:در ضمن هر وقت به خودشناسی رسیدی بیا منو ارشاد کن:icon_gol:

من یادم نمی آد کسیو ارشاد کرده باشم! اگه برداشتت این بود عذر می خوام!

خوب برداشت من از جملت این بود که دلیلی که اوردی توهین آمیز بود! این جملت بود" از تعداد زن هاش مشخصه" یعنی علی یک هوسران بود!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...