shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):الان دیگه اردیبهشت شد سال دیگه میدیبم :Ghelyon::Ghelyon: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز روز معماره واسه اون بدین مگه خبر نداری ار 3 اردیبهشت به 24 اردیبهشت تغییر کرد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به شاهین میاد اره بابا من سرویس جهنم و بهشت هستم به ما نمیدین؟ نه چرا باید به تو وحید جونم شارژ بده اونجا هم یارانه برق و میدن خرجت میزنه بالاها خدا پدر و مادر محمود 13 رو بیامرزه که خدا رو هم هدفمندش کرد لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونم همچین که میگم بهشت و جهنم یاد اسی و حوریا میفتم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره بابا من سرویس جهنم و بهشت هستم پس به پا پنچر نشی بچه پررو نه چرا باید به تو وحید جونم شارژ بده وحید جونتوم بزار بغل دستت بشه شوفر سرویس شخایخ میده:w00: خدا پدر و مادر محمود 13 رو بیامرزه که خدا رو هم هدفمندش کرد من ندارم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه خبر نداری ار 3 اردیبهشت به 24 اردیبهشت تغییر کرد خب تو زودتر بده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جیب من و وحید نداره کهایشششش یادت میفتادم مسافرتم کوفتم میشد چرا داره وحید جون گفت این عیدی من به تو هستش و شقی به من ربطی نداره برو ازش بستون الهی شکررررررررر لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهار جونم 17 که میای تهران سوغاتی های من رو یادت نره به این خواهر گدات نگاه نکنی یه موقع به شوهرش نگاه کن اقا وحید وحید اقا لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهار جونم 17 که میای تهران سوغاتی های من رو یادت نره به این خواهر گدات نگاه نکنی یه موقع به شوهرش نگاه کن اقا وحید وحید اقا کی قراره بیاد تهران چرا حرف در میاری؟ :w00: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایرانی باید ایرانی بودنش رو نشون بده لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28::ws28: پس کلی به خودمون افتخار کنیم بابت ایرانی بودنمون . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده