arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط فکر کنم ناخن بعضیا بره تو چشوچار جبرئیل! شایدم هوش از سرشون بپره دوباره لقاحی صورت بگیره! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لطفا تو بخش ویژه تاپیک ارسال نشه و این تاپیک مربوط به تالار عکس بود منتقل شد 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه ما مسئول استجابت دعای افرادیممجلس زنونست،این عکاس حق عکاسی نداشته:167: 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه ما مسئول استجابت دعای افرادیممجلس زنونست،این عکاس حق عکاسی نداشته:167: اينجا ايرانه حق چيه حقوق چيه ؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا به قیافشون کاری نداره هر کی دلش به خدا نزدیک تره 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا به قیافشون کاری نداره هر کی دلش به خدا نزدیک تره خب بنظرت دل كدوم به خدا نزديكه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بنظرت دل كدوم به خدا نزديكه کسی جز خودش نمیدونه فقط میدونم چادر پوشیدن و حجاب گرفتن ادمو به خدا نزدیک نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی جز خودش نمیدونهفقط میدونم چادر پوشیدن و حجاب گرفتن ادمو به خدا نزدیک نمیکنه پس چي نزديك ميكنه ؟ تو چطور به خدا نزديك شدي؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه هركي چادريه دلش به خدا نزديكتره؟ (انقدر بدم مياد از ادمايي كه چادرو معيار پاكي خانومها ميدونن) لطفا انقدر هم از روي ظاهر قضاوت نكنين 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دنبال اينم كه پاكي رو با چي بسنجيم معيارمون چي باشه لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا به قیافشون کاری نداره هر کی دلش به خدا نزدیک تره منم موافقم صورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای برادر صیرت زیبا بیار ب ریش ک نیست ب ریشه ست لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما اجازه گرفتی عکس این اشخاص رو اینجا گذشتی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرکی خدا رو از ته دل صدا بزنه حتما جواب خواهد شنید.. درسته که چادر معیار نیست ولی قبول دارم که 50 درصد شخصیت افراد از ظاهرشون قضاوت میشه پس خیلی هم نمیشه به افکار دیگران ایراد گرفت.. به نظرم پاکی و بی آلایشی رو ی رفتار ،گفتار و بالاخره طرز پوشش تاثیر داره و میشه از برخورد تا حدودی متوجه شد.هر خانومی میتونه چادری نباشه ولی طوری پوشش داشته باشه که هم جذاب به نظر بیاد و هم محجوب.. لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خب مسله اينه چطور خدا رو صدا بزنيم و خدا چطور دوس داره صداش كنيم لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اینو پارسال زده بودم الان کسی هست شرکت کنه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده