رفتن به مطلب

آیا صدا و سیما به بدحجابی دامن می زند؟

afa

آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟

• 3
    • 6
    • 0
    • 27

ارسال های توصیه شده

18_890606_L600.jpg

نکات بدحجابی !!!

این ارایش مناسبه ؟؟؟؟

لباس نامناسب ........

نقص رفتار این تصویر موجب تحمیل شدن عقیده نیست .......... نمونه بارزی از ترویج نامناسب

این پوشش یک پوشش سینمایی است نه پوشش سریال های رسانه ملی.

سینما هم اجباری در همگانی بودن آن نیست.

اما از لحاظ خود پوشش،چرا مخالف باورهای شیعیان حاکم بر ایران و معتقدان به انهاست و در جهت ضدیت با باورهای آنان.

اما اینکه مناسب است یا نامناسب،دیگه مسئله شخصیه و به باور هر کسی از پوشش متعارف برمیگرده...... :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

رفتار نادرست صداوسیما دلیل بر من دراوردی بودن دستوراات نیس ...........

استفاده غلط از اوناست .......... طی چند سال گذشته نوع پوشش روز به روز تغییر و بدتر میشه

قبول،رفتار صدا و سیما غلطه و باعث شده پوشش اصیل فراموش بشه.

اما رفتار چه کسی در گذشته باعث شده روبنده حذف بشه؟

اون زمان که صدا و سیما نبوده؟

یا دست مراجع و اسلام شناسان بوده یا دست استکبار.

مراجع اونزمان که چیزی نگفته اند در حذف روبنده،پس دست استکبار بوده و این یعنی اون پوشش درست بوده که ما از آن منحرف شدیم و اکنون باید به آن برگردیم.

من دارم میگم تاریخ نشون میده،پوشش یک مسئله حکومتیه،برای همین اینهمه تغییر در آن میبینیم.

بدبختی اینجاست مردم هر زمان هم فکر میکنند،پوشش خودشان پوشش برتر و مد نظر آفریدگار است. :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی من منظورم کلی بود.

چون برام جالبه که تا قبل از رضاخان،اینهمه مرجع و آخوند و اسلام شناس متوجه نشده بودند،روبنده از نظر اسلام مورد تایید نیست و همه زنان مسلمانان موظف به سر کردن آن شدند.

یکدفعه الان فهمیده اند،روبنده نیاز نیست،چادر سیاه میشه پوشش ناب.

این یعنی اینکه اینها همه دستورات من در آوردیست که داره با گذشت زمان تغییر میکنه و هیچ وجهه دینی هم پشتش نیست.

اگر بود روبنده حذف نمیشد،با وجود اونهمه اسلام شناس بزرگ در زمان قاجار و قبل مثل مدرس و فضل الله نوری و کاشانی و.......

الان هم اگر چادر حذف بشه و روسری و شال و... جاش را بگیره،قضیه همین است و بس.

خوب برادرمن همه بحث سرهمینه

ماهم میگیم چرا؟چرابایدحجاب هرسال باسال دیگه فرق کنه:حجاب مدنیست که سال به سال عوض بشه!روبنده هم مال کشورهای عربی بوده اونم نه ازجهت پنهان شدن بلکه محافظ بوده دربرابرنورخورشید!هنوزهم زنان جنوبی کشورماازروبنده استفاده میکنند یعنی اونامتعلق به چندصدسال پیش هستند؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان مثلا آرایش و گریم الهام تو این عکس اشکالی داره؟:jawdrop:

چه اشکالی داره؟:w58:

این گریم

نیست!آرایشه فرق

داره باهم!شماآرایش وگریم رودریک سطح میبینی پس چراگریم بازیگران خارجی اینجوری نیست!اوناکه محدودیتهای مارو ندارن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

ماهم میگیم چرا؟

چرابایدحجاب هرسال باسال دیگه فرق کنه:حجاب مدنیست که سال به سال عوض بشه!

روبنده هم مال کشورهای عربی بوده اونم نه ازجهت پنهان شدن بلکه محافظ بوده دربرابرنورخورشید!

هنوزهم زنان جنوبی کشورماازروبنده استفاده میکنند یعنی اونامتعلق به چندصدسال پیش هستند؟

چرا عوض میشه،چون بسیاری زمینه های آزار دهنده داره که عوض میشه.......

پوشش چادر سیاه آزار دهنده است،هم در تابستان برای ریزش مو خیلی موثره هم یک دست آدم فلج میشه،پس باید عوض بشه.

اما اینکه میفرمایید روبنده مخصوص جنوب و اعراب بوده،نه خیر،در تهران و تبریز و جاهای خنک هم اکثر زنان مسلمان روبنده بر چهره داشته اند و رضاخان با زور اونها را از سر آنها کشید.

اگر شما معترض به عدم تغییر حجاب با زمان هستی،چرا اعتراض نمیکنی که دوباره به زمان قبل از رضاخان برگردیم و همه زنان در خیابان روبنده بر چهره بگیرند.

اینجوری زمینه های تحریک صد برابر کمتر هم میشه،چون چهره اونها دیده نمیشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
این گریم

نیست!آرایشه فرق

داره باهم!شماآرایش وگریم رودریک سطح میبینی پس چراگریم بازیگران خارجی اینجوری نیست!اوناکه محدودیتهای مارو ندارن؟

اولا که اونام آرایش میکنن..خیلی غلیظ تر از این...یه سرچی بکنی میبینی..کی گفته نمیکنن...

دوم اینکه به خاطر محدودیت پوشش و حجاب سر و مانتو و این جور چیزها علاقه به آرایش تو ایران زیاد شده. حجاب اجباری رو بردارن، آرایش هم کم میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

:ws28:

ببخشیدتوروخدادیگه نمیتونم جلوی خنده موبگیرم موضع خودتون رومشخص کنید!الان دقیقاشماباچی داریدمخالفت میکنید؟آقا مااصلانمیدونم حجاب چیه؟ شماحجاب خودتون روواسه ماتعریف کن بدونیم توکدوم هیئت سینه میزنی بعدمخالفت کن

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28:

ببخشیدتوروخدادیگه نمیتونم جلوی خنده موبگیرم موضع خودتون رومشخص کنید!الان دقیقاشماباچی داریدمخالفت میکنید؟آقا مااصلانمیدونم حجاب چیه؟ شماحجاب خودتون روواسه ماتعریف کن بدونیم توکدوم هیئت سینه میزنی بعدمخالفت کن

اینها خنده دار نیست،باید گریه کنین. :ws44:

که تو مملکتی هستید،که رهبرانی دینی شما هر وقت هرچی به نفعشون بوده حلال کردن و هرچی خواستن حرام.

و شما هم بدون تعقل درباره اصل موضوع،حرف آنها را برای خودتان حجت کردید و کلام خود خدا دانستید.

اگر اونروزگار همه میگفتند روبنده از مرجع تا مرد مسلمان با غیرت و امروز همان ها میگویند چادر و باز هم به خیال خودشان باغیرتند......

یعنی یک سیلی محکم به خودتان بزنید و از خواب خرگوشی بیدار شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینها خنده دار نیست،باید گریه کنین. :ws44:

که تو مملکتی هستید،که رهبرانی دینی شما هر وقت هرچی به نفعشون بوده حلال کردن و هرچی خواستن حرام.

و شما هم بدون تعقل درباره اصل موضوع،حرف آنها را برای خودتان حجت کردید و کلام خود خدا دانستید.

اگر اونروزگار همه میگفتند روبنده از مرجع تا مرد مسلمان با غیرت و امروز همان ها میگویند چادر و باز هم به خیال خودشان باغیرتند......

یعنی یک سیلی محکم به خودتان بزنید و از خواب خرگوشی بیدار شوید.

خوب به

قول شماماداریم کورکورانه دنبال یه عده آدم سودجومیریم ودرخواب خرگوشی هستیم حداقل میدونم داریم ازچی پیروی میکنیم.ازنظرشماپوشش یعنی فقط پوشاندن عورتین وسینه هاواسه خانومها بقیه بدن حالاپوشیده بودنش مهم نیست!ومیشه بگی شماپوشش تون روازکجاآوردی غیرازینه که شماهم کورکورانه داریدازممالکی تقلید میکنید که اصلابافرهنگ ماجورنیست؟فرق تقلیدشماباماچیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
نظرم اینه که برنامه های صدا وسیما انقد بی مفهوم شده که کلا نمیبینم!

حتی طنزشم دیگه لوس شده!

ازاینکه شرکت کردی ممنونم امابه نظرشماپوشش زنان توفیلمهاشون درسته؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب به

قول شماماداریم کورکورانه دنبال یه عده آدم سودجومیریم ودرخواب خرگوشی هستیم حداقل میدونم داریم ازچی پیروی میکنیم.

خوب از چی دارین پیروی میکنین؟

از اسلام یا آخوندهای امروزی؟

اگر از اسلام پیروی میکنی،مرجعت برای پیروی از اسلام چه کسی یا چه چیزی است ؟

اگر مرجعت قرآن و احادیث است، یک نقض آشکار تغییر پوشش در ایران از روبنده به چادر را برات مثال زدم و به جای جواب دادن و توضیح دادن علتش، خندیدی.

به جای آنکه توضیح بدی،چرا غالب مسلمانان اونروز به روبنده عقیده داشتند و غالب مسلمانان امروزی عقیده ندارند.

این یعنی مثل همه متعصبین که به بن بست اعتقادی میرسند مغلطه کردی،اگر هم از آخوندها و مراجع پیروی میکنی که بحثی ندارم.

ازنظرشما پوشش یعنی فقط پوشاندن عورتین وسینه ها واسه خانومها بقیه بدن حالاپوشیده بودنش مهم نیست!

ومیشه بگی شماپوشش تون روازکجاآوردی غیرازینه که شماهم کورکورانه داریدازممالکی تقلید میکنید که اصلابافرهنگ ماجورنیست؟فرق تقلیدشماباماچیه؟

نظر من را از کجا آوردی !!!!!!

تا حالا یادم نمیاد نظرم را در مورد پوشش گفته باشم،مغلطه دوم !!!!!!

من دنباله رو مکتبی نیستم که بگم ما پوششمان را از کجا میاریم.

کلمه ما مخصوص پیروان یک مکتب تمامیت خواه است.(چه مکتب دینی چه غربی چه شیطان پرستی و چه.......)

اینجانب فقط میتوانم بگویم من.......

از نظر من پوشش معقول که تحریکی ندارد،پوشش غالب بسیاری از زنان دانشمند و سیاستمدار غربی،در مجامع عمومی و بین المللی است.(بدون در نظر گرفتن استثناها)

علتش هم عدم ایجاد تحریک است،اگر رئیس جـــمهور شما در ملاقات با خانم آمانپـــور مجری cnn که همین پوشش مناسب از نظر من را داشت،تحریک شده،بیایید بگید تا من بفهمم اون پوشش محرک است.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ازاینکه شرکت کردی ممنونم امابه نظرشماپوشش زنان توفیلمهاشون درسته؟

ببخشین نمیخوام اسپم کنم!

ولی به نظرم چیزی که مهمتر از حجاب خانوماس محتوای فیلم هاست!

اول اینو درست کنن بعد به حاشیه هاش بپردازن!

ولی در کل بستگی داره از چه جهت بخوای نگاه کنی!

اگه میخواین اینو بگین که ما جامعه اسلامی هستیم و همه چیز و فیلم ها هم باید بر این مبنا باشن و اعتقاد به این پوشش سفت و سخت داشته باشین نه!

من آدم بی حجابی نیستم ولی سخت گیریه بی مورد رو هم نمی پسندم!

فک میکنم باید بیشتر توضیح بدین که از چه جهت دارین در موردش بحث میکنین کلا واسه چی این بحث مطرح میکنین؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب از چی دارین پیروی میکنین؟

از اسلام یا آخوندهای امروزی؟

اگر از اسلام پیروی میکنی،مرجعت برای پیروی از اسلام چه کسی یا چه چیزی است ؟

اگر مرجعت قرآن و احادیث است، یک نقض آشکار تغییر پوشش در ایران از روبنده به چادر را برات مثال زدم و به جای جواب دادن و توضیح دادن علتش، خندیدی.

به جای آنکه توضیح بدی،چرا غالب مسلمانان اونروز به روبنده عقیده داشتند و غالب مسلمانان امروزی عقیده ندارند.

این یعنی مثل همه متعصبین که به بن بست اعتقادی میرسند مغلطه کردی،اگر هم از آخوندها و مراجع پیروی میکنی که بحثی ندارم.

نظر من را از کجا آوردی !!!!!!

تا حالا یادم نمیاد نظرم را در مورد پوشش گفته باشم،مغلطه دوم !!!!!!

من دنباله رو مکتبی نیستم که بگم ما پوششمان را از کجا میاریم.

کلمه ما مخصوص پیروان یک مکتب تمامیت خواه است.(چه مکتب دینی چه غربی چه شیطان پرستی و چه.......)

اینجانب فقط میتوانم بگویم من.......

از نظر من پوشش معقول که تحریکی ندارد،پوشش غالب بسیاری از زنان دانشمند و سیاستمدار غربی،در مجامع عمومی و بین المللی است.(بدون در نظر گرفتن استثناها)

علتش هم عدم ایجاد تحریک است،اگر رئیس جـــمهور شما در ملاقات با خانم آمانپـــور مجری cnn که همین پوشش مناسب از نظر من را داشت،تحریک شده،بیایید بگید تا من بفهمم اون پوشش محرک است.

من باسیاست کاری ندارم ممنونم که اشتباهاتم روگوشزدکردی.اسم کارم اگه مغلطه است شماهم جزءدسته سوفسطائی هستی.خیلی سفسطه میکنی.بحث رونپیچون بحث چی بودبه کجاکشید.شماگمان کن به بن بست

خوردم.من میدونم ارزشهایی درزندگیم وجودداره من مقلدشخص خاصی نیستم اماتعریفم ازدیانت کمی باشمامغایرت داره.ولی دلیل نمیشه جلوی شمابایستم واهانتی

به شمابکنم دردین من مسلمان یهودونصارابرابرند.خدای من نگفته

یاایهاالمسلمین گفته یاایهاالذین آمنوا.دردین من امام من درقضاوت بین مسلمان وغیرمسلمان یه جورقضاوت میکنه

درمورداستنباطم ازتعریف پوشش شماچیزی نگفتی قضاوت من اشتباه بوده.ایرادشمادرمباحث اینه که دقیق موضع خودت رومشخص نمیکنی نمیدونم داری چی میگی؟پوشش خوب وبدمشخصه نیازی به اثبات من یاکس دیگه نداره.(قدتبین رشدمن الغی)ازنظرمن طرزپوشش خانمهای رسانه اینجورکه بایددرست نیست پوشیده هست امانواقصی داره که بایدرفع بشه.تااونجاکه من اطلاع دارم پوشش درممالک دیگه نشانه عقایدشخص هست طرف روبالباسش میشناسن اگه پیرودسته یاگروه خاصی باشه.امااینجاچی.پوشش فقط پوشش هست.اگه قراره ازجاهای دیگه هم لباس کپی بشه بهترنیست درموردفلسفه اون لباس تحقیق بشه بعدازش استفاده بشه؟قیمت وارزش هرچیزوقتی بالامیره که کمتردردسترس باشه نیازی به توضیح بیشترنیست چون موضوع روشنه.این بحث هم به نتیجه نمیرسه باشه که مصورتفاوت حجاب بدحجابی وبی حجابی رونشون بدم.اگه عمری باقی بود.

ببخشین نمیخوام اسپم کنم!

ولی به نظرم چیزی که مهمتر از حجاب خانوماس محتوای فیلم هاست!

اول اینو درست کنن بعد به حاشیه هاش بپردازن!

ولی در کل بستگی داره از چه جهت بخوای نگاه کنی!

اگه میخواین اینو بگین که ما جامعه اسلامی هستیم و همه چیز و فیلم ها هم باید بر این مبنا باشن و اعتقاد به این پوشش سفت و سخت داشته باشین نه!

من آدم بی حجابی نیستم ولی سخت گیریه بی مورد رو هم نمی پسندم!

فک میکنم باید بیشتر توضیح بدین که از چه جهت دارین در موردش بحث میکنین کلا واسه چی این بحث مطرح میکنین؟[/quote‏ ]

این بحث الکی اینقدرداغ شده موضوع چیزپیچیده ای نیست به

دقت استارت موضوع روبخونی دستگیرت میشه قضیه چیه

• Like 1
لینک به دیدگاه

پوشش خوب و بد مشخصه نیازی به اثبات من یاکس دیگه نداره.(قدتبین رشدمن الغی)

با قسمت های اول بحثتون موافقم. :icon_gol:

اما دعوای اصلی همینجاست و مغلطه بزرگ هم همینجا.

اینکه میگید پوشش اصلی مشخصه،بر چه اساسی این ادعا را میکنید و این پوشش اصلی چیه؟

اگر ثابت و مشخصه چرا در طول تاریخ مسلمانان تغییر کرده و الان کدام پوشش همان پوشش مشخص مد نظر الله تبارک و تعالی است و چرا؟

چرا یکبار هم که شده کسی نمیاد بگه این پوشش مد نظر اسلام واقعیست؟

شما یک چیز میگی،آخوند حوزه امروزی یک چیز،مرجع حوزه زمان رضاخان یک چیز دیگر،شیخ عرب یک چیز،طالبان یک چیز و.......

سنگ محکتان برای پوشش اصلی و واقعی کی و کجاست؟

چه کسی باید با دیدن پوشش زنان در رسانه میلی تحریک بشه،تا ما قبول کنیم این پوشش بدحجابی است؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من كه خيلي وقته برنامه هاي صدا و سيمارو نگاه نميكنم نميدونم چه تغييري كرده و چيو ترويج ميكنه. ولي ظاهرا آقاي ضرغامي نسبت به مخاطبان باقي مونده اش روشنفكرتر و آزاد انديش تر هست و بايد يه فكري به حال اين آزاد انديشي بيش از حدش بكنه وگرنه ممكنه كار دستش بده!

• Like 3
لینک به دیدگاه
رفتار نادرست صداوسیما دلیل بر من دراوردی بودن دستوراات نیس ...........

استفاده غلط از اوناست .......... طی چند سال گذشته نوع پوشش روز به روز تغییر و بدتر میشه

چرا نظر و عقیدتونو تحمیل می کنید

از نظر شما نوع پوشش بدتر شده ولی یه سری هم نظرشونه که بهتر شده البته نسبت به زمان شاهنشاه بدتر شده اما از چادر بهتر از دید من و هم نظرهام چادر بدترین لباس و پوشش

• Like 3
لینک به دیدگاه

پيمان عزيز. شما كه ميگي هر جامعه اي سطح هنجار و ارزشهاي خودشو داره ميشه بگي سطح هنجاراي عمومي جامعه مارو (در مورد ميزان حجاب و نوع لباس) از كجا شناختي؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه

وا کجا به بیحجابی دامن میزنه من نمیدونم؟ فقط مونده خانومای هنر پیشه برن تو گونی !!!!!!!! صورتشون که یه گریم بیرنگ و روح مثل مرده متحرک فقط راه میرن دامن که تا مچ پاس آستین هم که تا انگشت فقط یه گونی میمونه که بکشن رو کلشون:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...