رفتن به مطلب

آیا صدا و سیما به بدحجابی دامن می زند؟

afa

آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا صداوسیما به بدحجابی دامن میزند ؟

• 3
    • 6
    • 0
    • 27

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کسی پوشش خودش رو تحمیل نکرده ............ همه جا نمونه و الگویی از حجاب برتر راهنمایی شده ...

و در ضمن صداوسیما که یه رسانه ملی و عمومی است باید الگوی مناسب باشه و برای کل جامعه جامعیت داشته باشه .........

حرف شما قبول.

اما شما یک تصویری از یک خانم یا آقا که در رسانه ملی که الگوی همه است یا مشابه آن،بگذارید،تا بنده متوجه بشم

این چه پوششی است که در رسانه نشان داده میشه و سبب ترویج بدحجابی میشه.

من خیلی مشتاقم اون پوشش مد نظر دوستان که ترویج دهنده بی حجابی در رسانه ملی است را ببینم. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بی حجابی نه ترویج بد حجابی !!!!

من انتظار ندارم همه بصورت چادری نمایش داده بشن !!!!

یه مثال میزنم !!!

چرا تو اکثر فیلم ها فقط خانومهایی که یا مدرس قران هستن یا خونواده شهید باید با پوشش چادر باشن .. و افراد ی که نقش پزشک هستن یا اساتید دانشگاه و غیره با پوششی کاملا متفاوت !!!!!

قرار نیس همه با روبند ( این مورد رو اصلا نمیپذیرم ) ظاهر بشن .......... اما دوگانگی های بسیاری وجود دارد...

که با توجه به رسانه بودن و الگو بودن باعث ترویج نامناسب خواهد شد

• Like 2
لینک به دیدگاه

یا حجاب داریم یا نداریم،دیگه بدحجابی میشه یک چیز من در آوردی.

حجاب یک چیزی از 0 تا 100 نیست اگر کسی بپذیرد حجاب از نظر الله یک شکل واحد دارد اما متنوع.

خانمی که مثلا شال میندازه،بدحجاب نیست،او حجاب دوست ندارد.

حجاب از نظر شیعیان یعنی چادر یا مقنعه و روسری با پوشاندن کامل مو،کسی خلاف این عمل کرد یعنی بی حجاب،بدحجاب معنا نمیدهد.

چرا تو اکثر فیلم ها فقط خانومهایی که یا مدرس قران هستن یا خونواده شهید باید با پوشش چادر باشن .. و افراد ی که نقش پزشک هستن یا اساتید دانشگاه و غیره با پوششی کاملا متفاوت !!!!!

اون پوشش کاملا متفاوت فقط چادر نیست،همین !!!

من هم میگم شما عکس اون پوشش خیلی متفاوت را بگذارین تا من متوجه بشم.

ولی متاسفانه شما و دوستان تصویری از آن پوشش متفاوت در رسانه میلی را نمیگذارید. :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه مثال میزنم !!!

قرار نیس همه با روبند ( این مورد رو اصلا نمیپذیرم ) ظاهر بشن .......... اما دوگانگی های بسیاری وجود دارد...

که با توجه به رسانه بودن و الگو بودن باعث ترویج نامناسب خواهد شد

اینم یه نمونه

ازایرادات مشهود رسانه.کاملاموافقم

• Like 1
لینک به دیدگاه

نمیدونم دیگه باید پوشش زنان چه جوری باشه تو تلویزیون....با مقنعه و روسری میخوابن و هیچی از رو سرشون تکون نمیخوره ...همین مونده با چادر بخوابن.....

فعلا که ج.ا مسخره ترویج چند همسری و پنهان کاری مردا رو به شدت داره ترویج میکنه تا اسلام عزیز به بهترین نحو ارائه بشه...همین کافیه....

• Like 5
لینک به دیدگاه

حجاب یک چیزی از 0 تا 100 نیست اگر کسی بپذیرد حجاب از نظر الله یک شکل واحد دارد اما متنوع.

حجاب از نظر شیعیان یعنی چادر یا مقنعه و روسری با پوشاندن کامل مو،کسی خلاف این عمل کرد یعنی بی حجاب،بدحجاب معنا نمیدهد.

ولی متاسفانه شما و دوستان تصویری از آن پوشش متفاوت در رسانه میلی را نمیگذارید. :banel_smiley_4:

جالبه تاحالاندیدید
لینک به دیدگاه

جالبه تاحالاندیدید؟چراهمیشه

اینوری غش میکنی؟یه دفعه هم اونوری غش کن!شماپوشش شبکه قرآن رودیدی اماپوشش زنان درسریالهای رایج وآرایششون رو ندیدی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
جالبه تاحالاندیدید

شما که دیدی نمونه اش را بذار تا همه بفهمند منظورت از بدحجاب در رسانه میلی چیه.

یا مغلطه کردی و حرف رو هوا زدی،یا حرفت بر اساس دلیله،اگر دلیلی داری،عکس اون فرد بدحجاب در رسانه میلی را بذار.

چشمهایش را هم سانسور کن که شناخته نشه.

جالبه تاحالاندیدید؟

چراهمیشه

اینوری غش میکنی؟یه دفعه هم اونوری غش کن!شماپوشش شبکه قرآن رودیدی اماپوشش زنان درسریالهای رایج وآرایششون رو ندیدی؟

یک مطلب را ده بار نقل قول نمیگرند !!!!!!

پوشش اون زنان با آرایش را بگذارید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
نمیدونم دیگه باید پوشش زنان چه جوری باشه تو تلویزیون....با مقنعه و روسری میخوابن و هیچی از رو سرشون تکون نمیخوره ...همین مونده با چادر بخوابن.....

فعلا که ج.ا مسخره ترویج چند همسری و پنهان کاری مردا رو به شدت داره ترویج میکنه تا اسلام عزیز به بهترین نحو ارائه بشه...همین کافیه....

بحث فعلاسردوگانگی پوشش وآرایش بجای گریم درفیلم وسریالهای تلویزیون هست

• Like 1
لینک به دیدگاه

طبق سرچ بیهوده ای که کردم ایشون حوالی شبکه یک اخراج شدن چون من فقط شبکه سه رو نگاه کردم نمی دونم کیه اونطرف یقش رو میگیرم به حول و قوه الهی!

• Like 1
لینک به دیدگاه

کسی که بی حجابه کاملا بی قید و شرط در مقابل نامحرم حضور داره یعنی نه مو پوشش داره و نه بدن ....

اما بد حجاب همین که شال و روسری داره اما به طور کامل پوشش مو که زینت بخش ترین قسمت یه خانوم هست رو رعایت نکرده یا لباسی پوشیده که جلب توجه است !!!!

لباس ادمی نشانگر شخصیت اوست !!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما که دیدی نمونه اش را بذار تا همه بفهمند منظورت از بدحجاب در رسانه میلی چیه.

یا مغلطه کردی و حرف رو هوا زدی،یا حرفت بر اساس دلیله،اگر دلیلی داری،عکس اون فرد بدحجاب در رسانه میلی را بذار.

متاسفانه دسترسی به کامپیوترندارم وگرنه حتمااینکاررومیکردم!ازطریق

همراهم اومدم.حرف مااینه که چرارسانه ای که خودش روداعی دینداری میدونه بایدترویج فرهنگ

غلط کنه شما فقط کافیه پوشش زنان درفیلمهای چندسال پیش روباالان مقایسه کنیدمتوجه تفاوت ودلیل اعتراض میشید

لینک به دیدگاه
کسی که بی حجابه کاملا بی قید و شرط در مقابل نامحرم حضور داره یعنی نه مو پوشش داره و نه بدن ....

اما بد حجاب همین که شال و روسری داره اما به طور کامل پوشش مو که زینت بخش ترین قسمت یه خانوم هست رو رعایت نکرده یا لباسی پوشیده که جلب توجه است !!!!

لباس ادمی نشانگر شخصیت اوست !!!!

شما کلا علاقه دارین فقط به اون بخش خاص از سوال من جواب بدین. :icon_gol:

فکر کنم 10 بار تو این تاپیک از شما و دوستانتان خواستم عکس فرد بد حجاب از نظر شما در رسانه ملی را بگذارید.

به جای اینکه بدحجاب را توصیف کنید،لطفا یک نمونه عکس بذارین تا من متوجه بشم بدحجاب از نظر شما کیست؟

دیگه زبانم مو در آورد ار بس این مطلب را گفتم. :ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
متاسفانه دسترسی به کامپیوترندارم وگرنه حتمااینکاررومیکردم!ازطریق

همراهم اومدم.حرف مااینه که چرارسانه ای که خودش روداعی دینداری میدونه بایدترویج فرهنگ

غلط کنه

شما فقط کافیه پوشش زنان درفیلمهای چندسال پیش روباالان مقایسه کنیدمتوجه تفاوت ودلیل اعتراض میشید

هر وقت فرصت کردین و دسترسی داشتین بذارین،چون خیلی برام جالبه که در رسانه میلی هم بدحجابی هست.

اگر کسی تصویری از بدحجابی در رسانه میلی ارائه نداد،متاسفانه این به عنوان یک دروغ بزرگ باید ثبت شود.

چون از نظر من رسانه ملی یک رسانه کاملا یکطرفه و به نفع همون مذهبیان است و بس.

در ضمن آدم ها با زمان شناخت بیشتری پیدا میکنند.....

پوشش زنان زمان رضاخان و فیلم های قدیمی را با پوشش چادر الان که مقایسه کنید و یکدفعه کل روبنده رفته کنار !!!!!!!

اینکه جرمش خیلی بدتره !!!!!!!!!!!

دیگه باید بزنیم تو سر خودمان،چه شد که روبنده از صورت زنان نامحرم کنار رفت و بی حیایی ترویج شد.

صورت زن نامحرم را در خیابان ببینیم،وامصیبتا...............

• Like 6
لینک به دیدگاه

18_890606_L600.jpg

نکات بدحجابی !!!

این ارایش مناسبه ؟؟؟؟

لباس نامناسب ........

نقص رفتار این تصویر موجب تحمیل شدن عقیده نیست .......... نمونه بارزی از ترویج نامناسب

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورم همین 4یا5سال اخیر بود

ولی من منظورم کلی بود.

چون برام جالبه که تا قبل از رضاخان،اینهمه مرجع و آخوند و اسلام شناس متوجه نشده بودند،روبنده از نظر اسلام مورد تایید نیست و همه زنان مسلمانان موظف به سر کردن آن شدند.

یکدفعه الان فهمیده اند،روبنده نیاز نیست،چادر سیاه میشه پوشش ناب.

این یعنی اینکه اینها همه دستورات من در آوردیست که داره با گذشت زمان تغییر میکنه و هیچ وجهه دینی هم پشتش نیست.

اگر بود روبنده حذف نمیشد،با وجود اونهمه اسلام شناس بزرگ در زمان قاجار و قبل مثل مدرس و فضل الله نوری و کاشانی و.......

الان هم اگر چادر حذف بشه و روسری و شال و... جاش را بگیره،قضیه همین است و بس.

• Like 3
لینک به دیدگاه
این یعنی اینکه اینها همه دستورات من در آوردیست که داره با گذشت زمان تغییر میکنه و هیچ وجهه دینی هم پشتش نیست.

اگر بود روبنده حذف نمیشد،با وجود اونهمه اسلام شناس بزرگ در زمان قاجار و قبل مثل مدرس و فضل الله نوری و کاشانی و.......

الان هم اگر چادر حذف بشه و روسری و شال و... جاش را بگیره،قضیه همین است و بس.

رفتار نادرست صداوسیما دلیل بر من دراوردی بودن دستوراات نیس ...........

استفاده غلط از اوناست .......... طی چند سال گذشته نوع پوشش روز به روز تغییر و بدتر میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...