رفتن به مطلب

اگه جنگ بشه....

sarooneh

ارسال های توصیه شده

این روزا که تی وی همش بحرین و نشون میده و اینکه همه تفگ بدستن و یه جورائی تو کشورشون جنگه یه سوال برام پیش اومده

.

اگه جنگ بشه حالا با امریکا یا حتی کشورای همسایه یا اسرائیل

شما حاضرین برید جبهه؟؟؟؟؟؟

جنگ خيلي وقته شروع شده... دشمن 1400 ساله كه وارد سرزمينمون شده به جان و مال و آئين و ناموسمون هم تجاوز كرده اگه غيرت داشتيم تا الان انداخته بوديمش بيرون!

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مملکت چیه؟ خوب آدم هاشن دیگه الان اگه جنگ بشه دلیلش چیه؟؟ قراره آرمان بزرگی‌ تحقق پیدا کنه؟ جنگ یعنی‌ کشتار ویرونی ترس ... نه من آدمی‌ نیستم که با شعار و سخنرانی‌ هورا بکشم برم تو جو... من فقط از خودم دفاع می‌کنم اون‌هایی‌ که سر قدرت جنگ راه میندازن خودشونم برن بجنگن

جنگ خيلي وقته شروع شده... دشمن 1400 ساله كه وارد سرزمينمون شده به جان و مال و آئين و ناموسمون هم تجاوز كرده اگه غيرت داشتيم تا الان انداخته بوديمش بيرون!

صد در صد موافقم.:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اين چيزو شعرايي ك اينا ميگن هيچي اقاي داريوشي ...ب خاطر ايران بايد بري ب خاطر ناموست شرفت . اگه ب داريوش كبير هم اقتدا كني ميري ... اگه ب امام حسين اقتدا كني ميري...

مرگ با عزت به از زندگي باذلت است شما غير ازين ميگي؟؟؟

ببين برادر من حرفتون صحيح ميباشد هر كسي براي ناموس و شرفش حاضره جانشو بده هر كسي فقط يه جان داره اونم براش ارزشمنده بنده خودم معتقدم اون كسايي كه تو 8سال جنگ جانشونو به كف دست گرفتن اول براي خاك و ناموس و وطن رفتن چون اون طرف جنگ هم مسلمان بودند عزيزم به من وشما واقعيت جنگ و نگفتن كه چرا جنگ شده چرا اينقدر طول كشيده چرا اوايل كه تمام خاكمون و پس گرفتيم وطرف مقابل محكوم شد و وادار به دادن غرامت شد قطنامه رو نپذيرفتيم و خيلي از چرا هاي ديگه....................ببينيد وقتي مصببه جنگ يه حكومتيست كه خون اين مردم و توشيشه كرده و كم دستي از دشمن متجاوز نداره بنده با چه انگيزهاي براي حفظ اين افراد جاني خودمو به كشتن بدم يا ديگران و از بين ببرم شايد پيش خود اين سوال طرح كنيد كه بين بد و بدتر بايد انتخاب بد و داشت در ضمن براي حفظ ناموس و شرف ازادي خيلي راه وجود داره كه نياز به كشتن يا كشته شدن نباشه ....با تشكر:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

در افکار و احساسات شیعیان به دلیل ذهنیاتی از جمله وقایع کربلا و قهرمانان عاشورا و در عصر حاضر مساله جنگ ایران و عراق ، نوحه های آهنگران در اون زمان که حتی اشک من ملحد حربی رو هم در میاره ، فیلمها و اشعار و... احساسی-حماسی که بعدها در مورد اون اتفاق ساخته شد و ... نوعی حس ارادت نزدیک به پرستش به شهدا (عاشورا و معاصر) وجود داره و این مسایل باعث شده یک حس مبهمی در ذهن جوونها و مردم ایرانی شکل بگیره که عاشق جنگ و جبهه و شهادت و این چیزا هستند ... برای چه باید به جبهه رفت ؟ برای بیشتر در قدرت ماندن اونهایی که شعله جنگ رو افروخته اند؟! آیا شما گمان میکنید اگر انقلابی در کار نبود جنگی وجود میداشت؟! از نقش آیت الله خمینی در وقوع و ادامه یافتن جنگ مطلعید ؟! راجع به سالهای 74 تا 76 چه میدانید ؟! آیا میدانید آن زمان جنگ جدی شده بود و نیروهای کشوری و لشگری دوباره برای یک جنگ فرسایشی آماده میشدند ... و اگر نظام مهره ی جدید خودش (خاتمی) رو به میدان نفرستاده بود وقوع جنگ حتمی بود... باید به جنگ اونهایی رفت که باعث شدند چنین احساس نا امنی و نا آرامی در کشور وجود داشته باشه...

راجع به جنگ خیر ، حاضر نیستم از جان و زندگی ام بگذرم .

اما در صورتیکه اتفاقاتی همچون وقایع 88 بیفته حاضرم از زندگیم بگذرم البته به سه شرط :

1 حس کنم مردم و سرزمین لیاقتشو دارند.

2 مثل الان مجرد باشم و مسئولیتی در قبال خانواده ام به گردنم نباشه.

3 امکان خروج از کشور نداشته باشم ، چون راه بهتر خروج و فعالیت های سیاسی جدی در جهت رسیدن به اهداف هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...