NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به خاطره کسی نرو خودتو قربونی کن بخاطره مملکتت چی؟ مملکت چیه؟ خوب آدم هاشن دیگه الان اگه جنگ بشه دلیلش چیه؟؟ قراره آرمان بزرگی تحقق پیدا کنه؟ جنگ یعنی کشتار ویرونی ترس ... نه من آدمی نیستم که با شعار و سخنرانی هورا بکشم برم تو جو... من فقط از خودم دفاع میکنم اونهایی که سر قدرت جنگ راه میندازن خودشونم برن بجنگن 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه جبهه نداریم که مثل عراق همه برن پشت خاک ریز!اگه اسرائیل حمله کنه تاسیسات هسته ای ایران رو هدف قرار میده به صورت هوایی امریکا هم از هر طرف چنبره کرده ما با کی میخوایم بجنگیم!؟اعراب هم از فرصت استفاده میکنن به خواسته هاشون میرسن!اصلا مملکت تکه تکه میشه خاورمیانه بزرگ البته فوق العاده بهتر از این شرایط حاکمه میشه ولی بهترین راه اینه که خودمون خودمون رو نجات بدیم. همه چیز انقدر مسخره نیست مگه کشکه که بریزن سر هم و... بازی کامپیوتری که نیست سیاست دنیا اقتصاد دنیا قدرتمند ها... جنگ انقدر هم بچه بازی نیست 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاری ندارم که چه جورجنگی خواهیم داشت فقط میخوام بدونم حاضرید برین یا نه؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاری ندارم که چه جورجنگی خواهیم داشتفقط میخوام بدونم حاضرید برین یا نه؟ وا؟؟!!! بستگی به جنگش داره اگه جنگ ۲تا حکومت بر سر قدرت باشه نععععع مگه..؟! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مملکت چیه؟ خوب آدم هاشن دیگه الان اگه جنگ بشه دلیلش چیه؟؟ قراره آرمان بزرگی تحقق پیدا کنه؟ جنگ یعنی کشتار ویرونی ترس ... نه من آدمی نیستم که با شعار و سخنرانی هورا بکشم برم تو جو... من فقط از خودم دفاع میکنم اونهایی که سر قدرت جنگ راه میندازن خودشونم برن بجنگن 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مه چیز انقدر مسخره نیست مگه کشکه که بریزن سر هم و... بازی کامپیوتری که نیست به هر حال!من متوجه نشدم شما چطور برداشت کردی!:w00: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به هر حال!من متوجه نشدم شما چطور برداشت کردی!:w00: یعنی اینکه اگه تصرّف یه کشور اونم ایران انقدر اسون بود معطل نمیکردن ایران برعکس وضع مردمش حکومت قدرتمندی داره و از نظر اقتصادی نقش مهمی تو دنیا داره از نظر سیاسی هم.. خیلی طولانیه یه کوچولوشو گفتم آخرش اینکه نابود کردن ایران اصلا اسون نیست تازه به نفع خیلیها هم نیست 1 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همون كاسه ليس ها برن ما هم دعايشان ميكنيم . بعد تازه جنگ برنو كلاش گذشته الان جنگ الكترونيكه يه جنگ ديگه هم هست (هي واي من)جنگ نرم 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایران برعکس وضع مردمش حکومت قدرتمندی داره و از نظر اقتصادی نقش مهمی تو دنیا داره از نظر سیاسی هم.. همین کافی بود تا جوابم رو.... گرفتم!:icon_pf (44)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نـــــــــــــــــــــــــــــــــه! فقط در صورتی که تشخیص بدم به کشورم تجاوز شده میرم. اینم بگم که تشخیصش با خودمه. نه آغا و نه مجتهد و فقیه و نه تلویزیون و .... فقط خودم. خودمم خوب میدونم کی به کشورم تجاوز شده. در غیر اینصورت همان کسانی باید برن جنگ که از دولت دارن حمایت میکنن و البته توسط دولت هم حمایت میشن. تمام. 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هيچ وقت جوگير نميشم يه سربند ببندم بعد بهم بگن انشالاه وعده ديدار ما قدس شريف 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زاست میگه جبهه ای در کار نیست . و البته خر نمیشه به ما حمله کنه. ایران اگه هرمز رو ببنده کلی نفت از دست همه میره . البته به نظر من. 2 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_90:جنگ جنگ تا پيروزي:icon_pf (95): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین کافی بود تا جوابم رو.... گرفتم!:icon_pf (44)::icon_pf (34): یا درست حرفتو بزن یا کلا نزن لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با ااين ك از وضع موجود و از اين رزيم بيزارم اما بخاطر ايران. ناموس. وشرفم خواهم جنگيد چه با اعراب باديه نشين سوسمار خور ديروز و ويلانشين امروز چه با اون اسرايل بي بته و هر كشور ديگه اي ك ب اين خاك مقدس چپ نگاه كنه قابل توجه اونايي ك ميگن نه: اگه ميخوايين ب رزيم پشت كنين و بريد سرچاه دمكراسيي ك غرب نشونتون داده بهتون بگم سخت دراشتباهيد ب افغانا و عراقي ها نگاه كنيد پست ترين مردما نزد ملتها هستند نه غروري براشون مونده ن اعتباري هر لحضا ميريزن تو خونشونو جلوي چششون ب ناموسشون تجاوز ميكنن. تو پارچ اب سر سفرشون تف ميندازن : مرگ باعزت به از زندگي باذلت است لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هيچ وقت جوگير نميشم يه سربند ببندم بعد بهم بگن انشالاه وعده ديدار ما قدس شريف اين چيزو شعرايي ك اينا ميگن هيچي اقاي داريوشي ...ب خاطر ايران بايد بري ب خاطر ناموست شرفت . اگه ب داريوش كبير هم اقتدا كني ميري ... اگه ب امام حسين اقتدا كني ميري... مرگ با عزت به از زندگي باذلت است شما غير ازين ميگي؟؟؟ لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرگ باعزت به از زندگي باذلت است همین الانشم این جمله صدق میکنه! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین الانشم این جمله صدق میکنه! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين چيزو شعرايي ك اينا ميگن هيچي اقاي داريوشي ...ب خاطر ايران بايد بري ب خاطر ناموست شرفت . اگه ب داريوش كبير هم اقتدا كني ميري ... اگه ب امام حسين اقتدا كني ميري... مرگ با عزت به از زندگي باذلت است شما غير ازين ميگي؟؟؟ شعار دقیقا همینهایی که گفتی 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا وقتی خونه ام و کسانی که دوستشون دارم به خطر نیوفتن ، دیگی که واسه من نمیجوشه ، سر سگ توش بجوشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده