sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این روزا که تی وی همش بحرین و نشون میده و اینکه همه تفگ بدستن و یه جورائی تو کشورشون جنگه یه سوال برام پیش اومده . اگه جنگ بشه حالا با امریکا یا حتی کشورای همسایه یا اسرائیل شما حاضرین برید جبهه؟؟؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حاضرم خودم شبو روز برم بجنگم ولی خانوادم جنگ نرن و بلایی سرشون نیاد... 5 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حاضرم خودم شبو روز برم بجنگم ولی خانوادم جنگ نرن و بلایی سرشون نیاد... خوب یه بحث دیگم هست احتمالا خانوادت نمیذارن که توام بری 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب چرا ؟؟؟؟ مگه مملکتتونو دوست ندارید؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب چرا ؟؟؟؟مگه مملکتتونو دوست ندارید؟ چرا ولی اون چیزی که سرش جنگ میشه ارمان من نیست 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب چرا ؟؟؟؟مگه مملکتتونو دوست ندارید؟ نه خیر ندارم 5 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا ولی اون چیزی که سرش جنگ میشه ارمان من نیست آرمانت چیه عریر؟؟؟ اگه سره چی جیگ بشه حاضری جونتو بذاری کف دستتو بری جنگ؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میرم جبهه با تمام وجودم از کشورم دفاع میکنم 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب یه بحث دیگم هستاحتمالا خانوادت نمیذارن که توام بری اره گذاشتنش که نمیذارن... وااااااااااااااای چه شرایط سختی :banel_smiley_52: ولی من از کشورم دفاع میکنم... 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسلما نه آمریکا و نه اسرائیل و نه هیچ کشور همسایه ای 2 تا اسلحه نمیگیرن دستشون بیان با ما بجنگن که بخوایم بریم جبهه یا نه 8 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا کاش جنگی در کار نباشه 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمی دونم!سردرگمم! نمی دونم جایزه جون خودمو فدا کنم تا یه عده ای که بهشون اعتقاد ندارم حکومت کنن! یا از ناموس ام نگذرم و از خاک ملتم دفاع کنم! شاید دومی ! 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شاید الان خیلی راحت بیام به خاطر همه بدبختیایی که این حکومت سر مردم میاره بگم راحت میزارم هر کشوری بیاد و هر حکومتی بیاد به من چه بهتر از این حکومته. ولی گفتنش آسونه چون خیلی از ماها اون شرایط رو تجره نکردیم. اگر خدای نکرده یکی از بستگان من توی این جنگ آسیب ببینه مطمئن باشید اولین نفر خودمم که بخوام برم جبهه. جنگ ..گفتنش آسونه ولی پشت لحظه لحظش بدبختیه که به سرمون میاد. 8 سال جنگیدیم چند نسلمون بدبدخت شد دیگه نمیکشم بخواد جنگ جدیدی بشه.... 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من آدم کشی بلد نیستم از خودم دفاع میکنم ولی از جنگ و کشتار متنفرم چرا باید به خاطر منافع یه عده بیییب خودمو قربانی کنم؟؟!!!! 7 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به خاطره کسی نرو خودتو قربونی کن بخاطره مملکتت چی؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین چند روز پیش یه نفر همین سوال رو پرسیده بود... نه من نمیرم جبهه... برای چی برم... پ.ن : اصلا کی گفته مردم فرصتی برای جنگ پیدا میکنند... اگر جنگی بشه جنگ ایران و عراق نیست که برید پشت سنگر بشینید با یک کلاشنیکوف... 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه جبهه نداریم که مثل عراق همه برن پشت خاک ریز!اگه اسرائیل حمله کنه تاسیسات هسته ای ایران رو هدف قرار میده به صورت هوایی امریکا هم از هر طرف چنبره کرده ما با کی میخوایم بجنگیم!؟اعراب هم از فرصت استفاده میکنن به خواسته هاشون میرسن!اصلا مملکت تکه تکه میشه خاورمیانه بزرگ البته فوق العاده بهتر از این شرایط حاکمه میشه ولی بهترین راه اینه که خودمون خودمون رو نجات بدیم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده