*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود بر دوستان و یاران ادب دوست عزیز ▪ در اینجا سوالات مربوط به ادبیات مطرح خواهد شد. ▪ هر شخص یک سوال طرح خواهد کرد. ▪ شخصی که پاسخ صحیح را بدهد،باید سوال بعدی را طرح کند. ▪ تعداد حروف و برخی از حروف پاسخ را نیز باید تعیین کنید. 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولین آسیایی برنده جایزه نوبل ادبیات كيست؟ .../ ا / .../ .../ ن / .../ .../ ا / .../ .../ ت / .../ ا / .../ و / ... 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولین آسیایی برنده جایزه نوبل ادبیات كيست؟ .../ ا / .../ .../ ن / .../ .../ ا / .../ .../ ت / .../ ا / .../ و / ... رابيند رانات تاگور شاعر معاصر كه بر اثر سرطان خون در بيمارستان پارس تهران ديده از جهان فرو بست ؟ - / - / - / ا / - / س / - / ه / -/ - / 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رابين رانات تاگور (يك جاي خالي اضافه داشتي ها ) شاعر معاصر كه بر اثر سرطان خون در بيمارستان پارس تهران ديده از جهان فرو بست ؟ - / - / - / ا / - / س / - / ه / -/ - / سهراب سپهری شاعر معاصر معروف به ه.ا.سایه؟ --ش-----ه-- 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سهراب سپهری شاعر معاصر معروف به ه.ا.سایه؟ --ش-----ه-- هوشنگ ابتهاج شعر زير از كيست ؟ باز باران با ترانه با گهرهاي فراوان مي خورد بر بام خانه من به پشت شيشه تنها ايستاده در گذرها رودها راه اوفتاده شادم و خرم يك - دو سه گنجشك پر گُو باز هردم مي پرند اين سو و آن سو مي خورد بر شيشه و در مشت و سيلي آسمان امروز ديگر نيست نيلي . . . - - - ي - گ - - ا - ي 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلچین گیلانی..... نویسنده آمریکایی داستان پس باد همه چیز را با خود نخواهد برد.... ر- - - - - ب - - - - - -ن 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلچین گیلانی..... نویسنده آمریکایی داستان پس باد همه چیز را با خود نخواهد برد.... ر- - - - - ب - - - - - -ن ریچارد براتیگان لقب سعدی چیست؟ .../ ش / .../ .../ .../ ل / ... / ی / ... 4 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ریچارد براتیگان لقب سعدی چیست؟ .../ ش / .../ .../ .../ ل / ... / ی / ... مشرف الدین نام نویسنده کتاب حافظ ناشنیده پند چیست؟ .../.../ ر /.../.../ ز /.../.../.../ ا /... 3 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایرج پزشکزاد نویسنده ی کتاب "و نیچه گریست" ../../../.../ن/.../.../ل/../م 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایرج پزشکزاد نویسنده ی کتاب "و نیچه گریست" ../../../.../ن/.../.../ل/../م اروین یالوم نویسنده ی کتاب الدوز و کلاغ ها؟ .../.../د/.../ه/..../.../.../ی 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اروین یالوم نویسنده ی کتاب الدوز و کلاغ ها؟ .../.../د/.../ه/..../.../.../ی صمد بهرنگی...از آثار جلال آل احمد؟ .../.../.../.../ا/.../.../ا/ن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صمد بهرنگی...از آثار جلال آل احمد؟ .../.../.../.../ا/.../.../ا/ن پنج داستان نویسنده ی کتاب پیامبر و دیوانه؟ .../.../.../ا/.../..../.../ی/.../ج/.../.../ر/.../... 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پنج داستان نویسنده ی کتاب پیامبر و دیوانه؟ .../.../.../ا/.../..../.../ی/.../ج/.../.../ر/.../... جبران خلیل جبران...از آثار فئودور داستایوسکی؟ .../.../ت/.../.../ا/.../.../ا/.../.../ر/.../.../.../.../.../ی/.../.../.../.../س/.../.../... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جبران خلیل جبران...از آثارفئودور داستایوسکی؟ .../.../ت/.../.../ا/.../.../ا/.../.../ر/.../.../.../.../.../ی/.../.../.../.../س/.../.../... دفتر یادداشت روزانه یک نویسنده این شعر از کیست؟ نبسته ام به کس دل نبسته کس به من دل چو تخت پاره بر موج رها رها رها من .../.../م/.../.../.../ه/.../..../..../..../ی 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دفتر یادداشت روزانه یک نویسنده این شعر از کیست؟ نبسته ام به کس دل نبسته کس به من دل چو تخت پاره بر موج رها رها رها من .../.../م/.../.../.../ه/.../..../..../..../ی سیمین بهبهانی...همایون شجریان این شعر خونده... اگر چه باده فرح بخش و باد گلبیز است به بانگ چنگ مخور می که محتسب تیز است صراحی ای و حریفی گرت به چنگ افتد به عقل نوش که ایام ......... است شعر را کامل کنید.... .../.../ن/.../ا/.../.../.../ز/ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیمین بهبهانی...همایون شجریان این شعر خونده... اگر چه باده فرح بخش و باد گلبیز است به بانگ چنگ مخور می که محتسب تیز است صراحی ای و حریفی گرت به چنگ افتد به عقل نوش که ایام ......... است شعر را کامل کنید.... .../.../ن/.../ا/.../.../.../ز/ فتنه انگیز جای خالی رو پر کنید. يارم به يک لا پيرهن خوابيده زير نسترن ترسم که بوي نسترن مست است و هوشيارش کند پيراهني از برگ گل از بهر يارم دوختم از بس لطيف است آن بدن ترسم که آزارش کند اي آفتاب آهسته نه پا در حريم يار من ترسم صداي پاي تو خواب است و بيدارش کند پروانه امشب پر نزن اندر حريم يار من ترسم صداي .......قدري دل آزارش کند .../.../پ/.../.... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فتنه انگیز جای خالی رو پر کنید. يارم به يک لا پيرهن خوابيده زير نسترن ترسم که بوي نسترن مست است و هوشيارش کند پيراهني از برگ گل از بهر يارم دوختم از بس لطيف است آن بدن ترسم که آزارش کند اي آفتاب آهسته نه پا در حريم يار من ترسم صداي پاي تو خواب است و بيدارش کند پروانه امشب پر نزن اندر حريم يار من ترسم صداي .......قدري دل آزارش کند .../.../پ/.../.... :icon_gol::icon_gol: این سوالا سخته!!!!!باید براشون سرچ کرد!!!! پرپرت..... نویسنده عرب کتاب دزد و سگها ن/-/-/-/-/-/-/-/ظ 3 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نجيب محفظ بانگ کننده : .../.../و/... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مصوت (تقلب كردم!) نويسنده «با كاروان حله» ... / ب / د / ... / ل / ... / س / ... / ... / ز / ... / ... / ن / ... / و / ... 2 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنماییش زیاد بود!! عبدالحسین زرین کوب صاحب فیل، فیل بان -/-/ا/- 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده