Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين داستان بيشتر جنبه تبليغاتي داره تا جنبه ادبي:icon_razz: میخواین مسلمونشو حذف کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين داستان بيشتر جنبه تبليغاتي داره تا جنبه ادبي:icon_razz: جنبه اخلاقي:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخواین مسلمونشو حذف کنم؟ توي اين داستان بدون اجازه و به دروغ (البته تا وقتي که منبع مشخص بشه) از نام شخص معروف استفاده شده، تا همه فکر کنن واقعيه. اسم يک دين هم که توش تبليغ شده. من کاري به اسم دينش ندارم که چي هست، مهم اينه که اين کار اشتباس. شايد اين داستان در نگاه اول خيلي قشنگ باشه، اما وقتي به موضوعات بالا فکر مي کنم، ميفهمم که چقدر اخلاق توش پايمال شده. بازم ميگم، اگر منبعي نداريد، پس حق نداريد درمورد يک انسان خالي ببنديد و يک دين رو تبليغ کنيد و ... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اما من یاد دخترش میوفتم. یه بار یه میلی اومده بود واسم که تصویر یه دختر بود. خیلی لباس ساده ای داشت، بی آرایش و خیلی خیلی ساده. نوشته بود حدس بزنید دختر کیه؟ دختر بیل گیتس یود. من آرایش ملایم تو صورتش می بینم البته ایشون دختر بیل گیتس نیست چون حد اقل 15 سال سن داره و دختر بیل گیتس 13 سال سن داره الان لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قشنگ بود ولی بیشتر برای تحریک روحیه ساخته شده بود اما اشکالی نداره کلیتش مثبت بود 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لطفا كسي متهم نشه .ولي خوب احساس اينه كه يه خورده جنبه تبليغاتي داره مسلمان بودن و اينكه اون جوان اينقدر روح بزرگي داره .خيلي عذر ميخوام شايد ربطي نداشته باشه ولي براي من درسه ما كنار خونه پدري چندتا همسايه داريم كه همسايه ديوار به ديوارمون يه خونواده بهايي زندگي ميكنن 2تا پسراش در اوجه استعداد و نابغه بودن از رفتن به دانشگاه معافند جالب اينكه به خدمت سربازي معاف نشدند و كار دولتي هم به هيچ وج طي اين چند سال همه همسايه هامون كه مسلمان اونم شيعه هستند از دستشون هيچ چيزي نميگيرند ورفتار زننده اي دارند نصبت به اين خانواده. هيچ وقت به مسلمان ها توهين نكردند هيچ وقت در ماه محرم صداي موسيقي از اين خونه بلند نشد هيچوقت از اين خانواده مردم ازاري نديديم صدا از درو ديوار ميومد ولي از اين افراد هيچ صدايي بلند نشد . بازم عرض ميكنم شايد ربطي نداشته باشه به تاپيك ولي اون چيزي كه از اين تبليغات هاي مذهبي ميبينم كه يه جوان مسلمان اينقدر روح بزرگي داره كه جوابش در مقابل اون فرد ثروتمند اينه منو عذاب ميده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده