* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که اولین بار دیدم,:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوشم اومد اخرش طرف و ضایع میکنه 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ هههههه 80 در صد مواقع اینطوره فکر کنم البته 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ فک نمی کنم دختر خانوما اینقد بتونن فک کنن!!! 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ usef.schlichting گفته است: فک نمی کنم دختر خانوما اینقد بتونن فک کنن!!! نخند:167: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ usef.schlichting گفته است: فک نمی کنم دختر خانوما اینقد بتونن فک کنن!!! چقدر شما با ادبی چقدر با شعور 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Saman_۸۸ گفته است: خب راست میگه بنده ی خدا !مگه دروغ میگه ؟! یک در هزار فکرشون تا اینجا قد میده که اونم اینطوری طرفشون رو به باد میدن ! ارزش طرفشون همینقدره که به بادش بدن 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ negari گفته است: ارزش طرفشون همینقدره که به بادش بدن حالا نمیخواد شما اینقده معرکه بگیری ! من پستمو حذف میکنم ! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Saman_۸۸ گفته است: حالا نمیخواد شما اینقده معرکه بگیری !من پستمو حذف میکنم ! طلبکاری؟؟!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ NEGARi گفته است: چقدر شما با ادبی چقدر با شعور منظوری نداشته که اینقدر فکر کردن چون برای خانوم ها کمه گفته نمی تونن انقدر کم فکر کنن همیشه خیلی بیشتر فکر می کنن 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ NEGARi گفته است: طلبکاری؟؟!!! نه ! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Saman_۸۸ گفته است: نه ! :viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده