آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من یه سری یراق آلات مربوط به درب و پنجره میخوام البته فایل کدش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ تاریخ معماری بنا: biulding+ architectural history 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ جستجوری دیتیل با فرمت کد architecture+ detail+ DWG 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ جستجوی راندو architectural hand rendering 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ جستجوی ماکت: architectural models 9 لینک به دیدگاه
archline 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ این روش خوبه ولی بهتر نیست اسم سایتهای خوب معماریو اینجا بیاریم مث همین سایت هرچند ممکنه موضوعات برخی سایتا عوض بشن ولی کلیت باقیه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ این روش خوبه ولی بهتر نیست اسم سایتهای خوب معماریو اینجا بیاریم مث همین سایت هرچند ممکنه موضوعات برخی سایتا عوض بشن ولی کلیت باقیه بفرمایید: معرفی سایت ها و وبلاگ های معماری: http://www.noandishaan.com/forums/forum373.html لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ یه نکته ای هست بد نیست بگم... خواهشاً جدی بگیرید.... برای من نه...برای خودتون خوبه به خدا سرچ کردن رو یاد بگیرید...به خدا اصلاً کاری نداره... فارسی که راحته....انگلیسی هم گوگل ترنسلیت خدا حیرش بده یا یه دیکشنری تخصصی بزارید کنارتون لغت ها رو چک کنید... برای ساده ترین سرچ ها زمانتون رو از دست ندید...یه کم زحمت بد نیست 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ خب نه انگار کسی نمی خواد سرچ کردن رو یاد بگیره....خیلی ها فقط لقمه ی حاضر آماده می خوان..... این لینک رو بخونید اگه می خواید وقتی سرچ می کنید به نتیجه ی دلخواهتون برسید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام ممنون از مطلبتون خيلي به من كمك كرد. 1 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اینو یکی از دوستام پرسیده، اگه میشه جواب بدید سلاممن از advanced search استفاده میکنم.اما الان دنبال مقاله های معماری ای میگردم که نویسنده اش انگلیسی زبان باشد(زبان مادری اش انگلیسی باشد)یعنی اهلuk یا usیا ca یا aus یا nl باشد. این گزینه را کجا میتونم سرچ کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ اینو یکی از دوستام پرسیده، اگه میشه جواب بدید سلاممن از advanced search استفاده میکنم.اما الان دنبال مقاله های معماری ای میگردم که نویسنده اش انگلیسی زبان باشد(زبان مادری اش انگلیسی باشد)یعنی اهلuk یا usیا ca یا aus یا nl باشد. این گزینه را کجا میتونم سرچ کنم؟ این رو باید توی google scholar سرچ کنید. اونجا مقاله های آکادمیک رو دارن یا اگر به ieee دسترسی دارید ازش استفاده کنید. متاسفانه دسترسی به مقاله های آکادمیک بدون دیتا بیس ساده نیست. 1 لینک به دیدگاه
fouziyeh ahmadi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم.....راهنماییه موثری بود........... لینک به دیدگاه
sajdh talbi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.. شبتون بخیر. کسی راندو با وایتکس انجام داده؟؟ میتونین تجربه ی شخصیتونو بهم بگین؟؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.. شبتون بخیر. کسی راندو با وایتکس انجام داده؟؟ میتونین تجربه ی شخصیتونو بهم بگین؟؟ ممنون سلام این تاپیک رو ببینید آموزش راندو با وایتکس 3 لینک به دیدگاه
aysan.raghibi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سلام,راجب اقلیم کاشان مقاله میخواستم.برای پاورپوینت.میشه کمکم کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده