lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توی خونه منظورته؟ نمی شه که...کل پلان خونه رو بیاد پیدا کنی! اره یه طبقه فقط مخصوص مهمونا باشه 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی میخوام در مورد موضوعی سرچ کنم از کل شروع میکنم تا به جزء برسم... مثلا اگر درمورد موزه باشه... اینا رو سرچ میکنم..: معروفترین موزه ها.... موزه های قدیمی.... انواع موزه ها...جدیدترین موزه ها.... کانسپت موزه و..... بعد که چندتا موضوع خوب درآوردم.... شروع میکنم ریز ریز از موضوعات کوچکتر مطلب سرچ میکنم.... مثلا اگه فایل های cad بخوام آخرش میزنم ........... هیچوقت به سایتهای فارسی اکتفا نمیکنم و برای اطمینان مطالب سایتهای انگیسی رو هم میخونم... معمولا سایتهای انگلیسی مطالب کاملتری دارن... بعضی وقتا هم تمام کلماتی که مترادف یا مربوط به اون موضوع یا زیر مجموعه های موضوع هستن رو سرچ میکنم 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جونم واقعا این سرچ کردن معضلیه ! هرچی سرچ میکنی همه چی بهت میده جز اونی که میخوای:icon_pf (34): واقعا ممنون:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی راندو: فارسی: راندو+ معماری انگلیسی: rendering Architectural+ rendering architectural + hand+ rendering 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی اسکیس: sketch+architecture 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها هر چی به ذهنتون مر سه تو دفتر مدیریت تالار معماری بگید که بین مطالب وقفه ایجاد نشه. دیگه چی می خوایم سرچ کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم بگم پاک میکنم مهناز جون من با تو کار دارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. خودمم اینو بعدا" پاک می کنم! ببحشید یه مدت پروفایلم بسته ست...برای همه. اگر کاری دارید تو دفتر مدیریت تالار بگید. کاری از دستم بر اومد انجام می دم. شاد باشید :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جستجوی کتاب های معماری: Architectural books + subject 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اگر می خواید مطلبی در مورد پی ریزی پیدا کنید به انگلیسی مخصوصا" ویدئو. اینو سرچ کنید: foundation of building 5 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ درمورد ایستگاه قطار چی؟هرچی میزنم نمیاد،خود ایستگاه نه مسیر ریل و .... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ جستجوی ایستگاه قطار: train station 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این واژه ها برای جستجوی تخصصی خیلی مهم هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ برای سرچ کردن فقط به موتورهای جستجوگری مثل گوگل اکتفا نکنید.می تونید به سایت های معروف معماری مثلا ArchDaily یا ...یا سایت مجلات معروف برید و چیزی که می خواین رو توی اون سایت ها سرچ کنید.برای من که خیلی از مواقع بهتر جواب داده! 4 لینک به دیدگاه
bouria 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ دنبال نمونه مقاله isi ld'vnl!???? 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ دنبال نمونه مقاله isi ld'vnl!???? مقاله های ISI رو اصولا" باید بخرید . اکثر دانشگاه های خارج از کشور به دانشجوهاشون اکانتش رو می دن. به همین سادهگیه نمی شه پیدا کرد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ شیت بندی : presentation sheet+ school of architecture 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ جستجوی هتل سنتی: traditional hotel 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ جستجوی پردیس هنر ( محموعه ای شامل سینما- تئاتر و...) entertainment center 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده