آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2011 من یه سری یراق آلات مربوط به درب و پنجره میخوام البته فایل کدش 2
archline 20 ارسال شده در 25 آذر، 2012 این روش خوبه ولی بهتر نیست اسم سایتهای خوب معماریو اینجا بیاریم مث همین سایت هرچند ممکنه موضوعات برخی سایتا عوض بشن ولی کلیت باقیه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 آذر، 2012 این روش خوبه ولی بهتر نیست اسم سایتهای خوب معماریو اینجا بیاریم مث همین سایت هرچند ممکنه موضوعات برخی سایتا عوض بشن ولی کلیت باقیه بفرمایید: معرفی سایت ها و وبلاگ های معماری: http://www.noandishaan.com/forums/forum373.html
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 7 دی، 2012 یه نکته ای هست بد نیست بگم... خواهشاً جدی بگیرید.... برای من نه...برای خودتون خوبه به خدا سرچ کردن رو یاد بگیرید...به خدا اصلاً کاری نداره... فارسی که راحته....انگلیسی هم گوگل ترنسلیت خدا حیرش بده یا یه دیکشنری تخصصی بزارید کنارتون لغت ها رو چک کنید... برای ساده ترین سرچ ها زمانتون رو از دست ندید...یه کم زحمت بد نیست 6
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2012 خب نه انگار کسی نمی خواد سرچ کردن رو یاد بگیره....خیلی ها فقط لقمه ی حاضر آماده می خوان..... این لینک رو بخونید اگه می خواید وقتی سرچ می کنید به نتیجه ی دلخواهتون برسید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 اینو یکی از دوستام پرسیده، اگه میشه جواب بدید سلاممن از advanced search استفاده میکنم.اما الان دنبال مقاله های معماری ای میگردم که نویسنده اش انگلیسی زبان باشد(زبان مادری اش انگلیسی باشد)یعنی اهلuk یا usیا ca یا aus یا nl باشد. این گزینه را کجا میتونم سرچ کنم؟ 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 10 دی، 2013 اینو یکی از دوستام پرسیده، اگه میشه جواب بدید سلاممن از advanced search استفاده میکنم.اما الان دنبال مقاله های معماری ای میگردم که نویسنده اش انگلیسی زبان باشد(زبان مادری اش انگلیسی باشد)یعنی اهلuk یا usیا ca یا aus یا nl باشد. این گزینه را کجا میتونم سرچ کنم؟ این رو باید توی google scholar سرچ کنید. اونجا مقاله های آکادمیک رو دارن یا اگر به ieee دسترسی دارید ازش استفاده کنید. متاسفانه دسترسی به مقاله های آکادمیک بدون دیتا بیس ساده نیست. 1
sajdh talbi 11 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 سلام.. شبتون بخیر. کسی راندو با وایتکس انجام داده؟؟ میتونین تجربه ی شخصیتونو بهم بگین؟؟ ممنون 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 سلام.. شبتون بخیر. کسی راندو با وایتکس انجام داده؟؟ میتونین تجربه ی شخصیتونو بهم بگین؟؟ ممنون سلام این تاپیک رو ببینید آموزش راندو با وایتکس 3
aysan.raghibi 10 ارسال شده در 14 دی، 2016 سلام,راجب اقلیم کاشان مقاله میخواستم.برای پاورپوینت.میشه کمکم کنید
ارسال های توصیه شده