lady architect 5358 ارسال شده در 23 تیر، 2011 توی خونه منظورته؟ نمی شه که...کل پلان خونه رو بیاد پیدا کنی! اره یه طبقه فقط مخصوص مهمونا باشه 2
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 23 تیر، 2011 وقتی میخوام در مورد موضوعی سرچ کنم از کل شروع میکنم تا به جزء برسم... مثلا اگر درمورد موزه باشه... اینا رو سرچ میکنم..: معروفترین موزه ها.... موزه های قدیمی.... انواع موزه ها...جدیدترین موزه ها.... کانسپت موزه و..... بعد که چندتا موضوع خوب درآوردم.... شروع میکنم ریز ریز از موضوعات کوچکتر مطلب سرچ میکنم.... مثلا اگه فایل های cad بخوام آخرش میزنم ........... هیچوقت به سایتهای فارسی اکتفا نمیکنم و برای اطمینان مطالب سایتهای انگیسی رو هم میخونم... معمولا سایتهای انگلیسی مطالب کاملتری دارن... بعضی وقتا هم تمام کلماتی که مترادف یا مربوط به اون موضوع یا زیر مجموعه های موضوع هستن رو سرچ میکنم 10
ooraman 22216 ارسال شده در 23 تیر، 2011 مرسی مهناز جونم واقعا این سرچ کردن معضلیه ! هرچی سرچ میکنی همه چی بهت میده جز اونی که میخوای:icon_pf (34): واقعا ممنون:icon_gol::icon_gol: 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2011 جستجوی راندو: فارسی: راندو+ معماری انگلیسی: rendering Architectural+ rendering architectural + hand+ rendering 10
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2011 بچه ها هر چی به ذهنتون مر سه تو دفتر مدیریت تالار معماری بگید که بین مطالب وقفه ایجاد نشه. دیگه چی می خوایم سرچ کنیم؟ 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 29 تیر، 2011 سلام. خودمم اینو بعدا" پاک می کنم! ببحشید یه مدت پروفایلم بسته ست...برای همه. اگر کاری دارید تو دفتر مدیریت تالار بگید. کاری از دستم بر اومد انجام می دم. شاد باشید :flowerysmile: 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2011 جستجوی کتاب های معماری: Architectural books + subject 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2011 اگر می خواید مطلبی در مورد پی ریزی پیدا کنید به انگلیسی مخصوصا" ویدئو. اینو سرچ کنید: foundation of building 5
razi aa 252 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 درمورد ایستگاه قطار چی؟هرچی میزنم نمیاد،خود ایستگاه نه مسیر ریل و .... 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این واژه ها برای جستجوی تخصصی خیلی مهم هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
sara_arch 2070 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 برای سرچ کردن فقط به موتورهای جستجوگری مثل گوگل اکتفا نکنید.می تونید به سایت های معروف معماری مثلا ArchDaily یا ...یا سایت مجلات معروف برید و چیزی که می خواین رو توی اون سایت ها سرچ کنید.برای من که خیلی از مواقع بهتر جواب داده! 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 دنبال نمونه مقاله isi ld'vnl!???? مقاله های ISI رو اصولا" باید بخرید . اکثر دانشگاه های خارج از کشور به دانشجوهاشون اکانتش رو می دن. به همین سادهگیه نمی شه پیدا کرد 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 شیت بندی : presentation sheet+ school of architecture 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2011 جستجوی پردیس هنر ( محموعه ای شامل سینما- تئاتر و...) entertainment center 4
ارسال های توصیه شده