رفتن به مطلب

سقوط یا تعالی موسیقی ایران ...

morta

به کدامین سو ؟  

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به کدامین سو ؟

• 1
    • 22

ارسال های توصیه شده

موسیقی سنتی که خیلی وقته پوکیده و به مدد اندک نفراتی زنده مونده. ولی متاسفانه تو رپ و پاپ هم جز معدود نفراتی بقیه در زوال که چه عرض کنم کارشون از سقوط هم گذشته.

ولی من اعتقاد دارم تقاضا باعث میشه تولید به وجود بیاد. تقاضا در این عرصه باعث ظهور ساسی گورکن و امثالهم میشه. شما فرض کن یه خواننده بیاد یه سبکی رو ابداع بکنه و یه آلبوم بده بیرون. اگه مردم ازش خوششون نیاد که دیگه میدان برای فعالیت مجدد همین فرد و افراد دیگه باز نمیشه.

پس سلایق مردم هم داره رو به زوال میره و این به قول آغا مهم است. و مثل سایر مسائل مهمترین البته. و ما بالاخره نفهمیدیم چی مهمترینه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تا اینجایی که نظرات رو خوندم دیدم که اکثر بچه ها می گن موسیقی سنتی رو به زواله و موسیقی پاپ و رپ هست که داره جاشون رو می گیره. :sigh:

دقت کردید افرادی که مثلا" حواننده هستن یه آلبوم یا نهایتا"2 آلبوم بیشتر نمی دن!:icon_razz:

از اون طرف ببینید کسی مثل احسان خواجه امیری که یک حواننده ی جوون و پاپ هست چه صدای قشنگی داره و چه قدر آلبوم هاش فروش می کنه.:w16: چون شعراش با معنیه...مطمئنا" جزء افرادی می شه که صداش مثل پدرش موندگاره :flowerysmile:

• Like 6
لینک به دیدگاه

نمی دونم آلبوم گروه رستاک رو گوش دادید یا نه؟

اکثر آهنگاشون محلیه استانهای مختلفه و خیلی هم قشنگ خوندن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خواننده و نوازنده هاش هم جوونن نسبتا"...

این ویدئوش:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

این هم صوتی:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا میخند ؟ ...

نه واقعا چرا میخند ؟....:ws3:

البته شاید اینجاش خنده دار باشه که همه ی ما روزی صد بار با عشق و لذت

همین اهنگا رو گوش میدیم و شعراشونو حفظ میکنیم و اخرشم میایم اینجا همه میگیم موسیقی رو به زواله ...نه؟!!

چرا خنده؟

واقعا چرا میخندم، نمیدانم شاید از نادانی بیش از حد من باشد (که قطعا همین طور است) ولی شما از دوستانی که نوک خنجرشان را به سمت راک گرفتند اسم یک خواننده راک ایرانی را بپرسید بجز رضا یزدانی کسی را نمیشناسد...

خدا را شکر در زمینه ی موسیقی سنتی حرفی از استعداد بی نظیر دامبول (افتخاری) ندیدم وگرنه به یقین از فرط خنده جان به جان آفرین تسلیم کرده بودم!

راستش میخواستم از پرده ها در موسیقی سنتی بگویم که دلیل اصلی غم ناک بودن آن است ولی با دیدن این نظرات کاملا پشیمان شدم و خنده را ترجیح دادم

و اینکه موسیقی دان حرفه ای مثل نامجو اعتراف میکند که خودش و ایرانی ها هیچ موسیقی ای را نشنیدن ولی دوستان چنان محکم نظر میدهند که گویی رب النوع موسیقی هستند.

این ها دلیل خندهایم بود ولی قطعی ترینشان همان نادانی بنده است.

شاد و سربلند باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه

و اینکه موسیقی دان حرفه ای مثل نامجو اعتراف میکند که خودش و ایرانی ها هیچ موسیقی ای را نشنیدن ولی دوستان چنان محکم نظر میدهند که گویی رب النوع موسیقی هستند.

اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب

گر ذوق نیست تو را،کژ طبع جانوری.

برای نظر دادن درباره موضوعاتی که مربوط به روحیات انسان و علوم انسانی است،هیچ نیازی به تخصص نیست.

این تفکر آخوند نشان را که برای علوم انسانی باید به متخصصش رجوع شود و سایرین خفه شوند را از خود دور بفرمایید،باشد که رستگار شوید.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تا اونجايي كه موسيقي بخشي از زندگي ادمهاست قابل احترامه.ولي خيلي عذر ميخوام ماها فكر ميكنيم بايد روحمون شاد بشه اهنگهاي ديمبل و ديمبل گوش كنيم .واسه همينه كساني كه شعر ميگن يا اهنگ ساز بنامي هستند يا قهر كردند با موسيقي يا رو به اين مزخرفها اوردن .مثال كجاست فريد زلاند اردلان سرفراز واروژان ......

• Like 5
لینک به دیدگاه
اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب

گر ذوق نیست تو را،کژ طبع جانوری.

برای نظر دادن درباره موضوعاتی که مربوط به روحیات انسان و علوم انسانی است،هیچ نیازی به تخصص نیست.

این تفکر آخوند نشان را که برای علوم انسانی باید به متخصصش رجوع شود و سایرین خفه شوند را از خود دور بفرمایید،باشد که رستگار شوید.:icon_gol:

چشم.حتما در دستور کار قرار میدهم و شما هم در کوچه ی خلوت خود به نظریه پردازی بپردازید.

سپاس از لطف شما

لینک به دیدگاه
چشم.حتما در دستور کار قرار میدهم و شما هم در کوچه ی خلوت خود به نظریه پردازی بپردازید.

موفق باشی مهندس جوان،از کوچه های خلوت مکه و غاری تاریک،صدایی پاشد که کل جهان آنروز را گرفت. :a030:

حتما اگر در دستور کار قرار دهید موفق میشوید. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ديروز چون هوا گرم بود خونه بودم گفتم يه چندتا اهنگ از .....گوش كنم كليپ هايي به اين مسخره گي نديده بودم يارو الكي ژست ميگرفت بعد تو اين چندتا اهنگ به اصطلاح پاپ سه بيت شعر داشت . تو منو دوست داري بيخود ....فكر ميكني نازتو مي كشم پرو:w00: واي به حال اين موسيقي سينما هم كه شده اون بايد به حال هنر تو اين مملكت.......

• Like 5
لینک به دیدگاه
ديروز چون هوا گرم بود خونه بودم گفتم يه چندتا اهنگ از .....گوش كنم كليپ هايي به اين مسخره گي نديده بودم يارو الكي ژست ميگرفت بعد تو اين چندتا اهنگ به اصطلاح پاپ سه بيت شعر داشت . تو منو دوست داري بيخود ....فكر ميكني نازتو مي كشم پرو:w00: واي به حال اين موسيقي سينما هم كه شده اون بايد به حال هنر تو اين مملكت.......

این که خوبه...اون بی تربیتاشو نشنیدید:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
موفق باشی مهندس جوان،از کوچه های خلوت مکه و غاری تاریک،صدایی پاشد که کل جهان آنروز را گرفت. :a030:

حتما اگر در دستور کار قرار دهید موفق میشوید. :icon_gol:

اتفاقا به نکته ی عمیقی اشاره کردید، بخاطر همان کوچه ی خلوت است که شخصی به سواد شما میتواند از آن انتقادات جدی بکند و آنا به چالش بکشاند

درود بر بزرگ مردی مثل شما:icon_gol:

لینک به دیدگاه

اتفاقا به نکته ی عمیقی اشاره کردید، بخاطر همان کوچه ی خلوت است که شخصی به سواد شما میتواند از آن انتقادات جدی بکند و آنا به چالش بکشاند

درود بر بزرگ مردی مثل شما:icon_gol:

لطفا" بحث رو منحرف نکنید.

سپاس

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببین برادر من،این حرفو میزنم به عنوان ختم کلام که تاپیک دوستمان منحرف نشه.

این ملت از دو طرف داره تحقیر میشه.

یکی از طرف متحجرین که میگن فرهنگ ناب در گذشته است و شما هیچی نمیفهمید بیایید از ما تقلید کنید.

یکی از طرف به اصطلاح روشنفکران،که باز هم بهشون میگن شما هیچی نمیفهمید و دانشمندان و متخصصین غرب و.... همه کاره اند و مدام آنها را تحقیر میکنند.

هر انسانی آزاده در حوزه علومی که به روحیاتش وابسته است نظر بده،موسیقی هم جز همین حوزه است.

پس اونکه جنابعالی خنده ات گرفت از نظرات دوستان ناشی از تحقیر انسان ها بود،هر چند شعار دادین من خودم نادانم.

موفق و موید باشید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین برادر من،این حرفو میزنم به عنوان ختم کلام که تاپیک دوستمان منحرف نشه.

این ملت از دو طرف داره تحقیر میشه.

یکی از طرف متحجرین که میگن فرهنگ ناب در گذشته است و شما هیچی نمیفهمید بیایید از ما تقلید کنید.

یکی از طرف به اصطلاح روشنفکران،که باز هم بهشون میگن شما هیچی نمیفهمید و دانشمندان و متخصصین غرب و.... همه کاره اند و مدام آنها را تحقیر میکنند.

هر انسانی آزاده در حوزه علومی که به روحیاتش وابسته است نظر بده،موسیقی هم جز همین حوزه است.

پس اونکه جنابعالی خنده ات گرفت از نظرات دوستان ناشی از تحقیر انسان ها بود،هر چند شعار دادین من خودم نادانم.

موفق و موید باشید.

ببینید دوست من، کسی که در حال تحقر کردن این ملت است شما و طرز فکر امثال شماست که فکر میکنید این ملت خود توان انتخاب ندارد و سعی میکنید همه را هم سو با فکر خود کنید و در نقش یک قهرمان برای دفاع از آن ها بلند شدید!

این مردم احتایج به قهرمان ندارند حال آنکه هرکدام از آن ها براستی یک قهرمان هستند.

شما از طرف من به هرکسی که ادعای روشنفکری کرد و گفت باید تقلید کنید .....،گناهش پای من.

خنده ی بنده نه از نظرات دوستان بلکه از محکم نظر دادن دوستان بود. از جمله خود شما.

در واقع من اگر نادان نبودم هیچ وقت با شما که هیچ حرفی را قبول نمیکنید وارد بحث نمیشدم، پس دیدید که این هم شعار نبود.

شاد و سربلند باشد

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا خنده؟

واقعا چرا میخندم، نمیدانم شاید از نادانی بیش از حد من باشد (که قطعا همین طور است) ولی شما از دوستانی که نوک خنجرشان را به سمت راک گرفتند اسم یک خواننده راک ایرانی را بپرسید بجز رضا یزدانی کسی را نمیشناسد...

خدا را شکر در زمینه ی موسیقی سنتی حرفی از استعداد بی نظیر دامبول (افتخاری) ندیدم وگرنه به یقین از فرط خنده جان به جان آفرین تسلیم کرده بودم!

راستش میخواستم از پرده ها در موسیقی سنتی بگویم که دلیل اصلی غم ناک بودن آن است ولی با دیدن این نظرات کاملا پشیمان شدم و خنده را ترجیح دادم

این ها دلیل خندهایم بود ولی قطعی ترینشان همان نادانی بنده است.

د و سربلند باشید

هدف اصلی من این بود که با نظارتمون به یه نتیجه ای برسیم ، خب در این راهم هر کسی نظرا خودش رو اگه بگه خوب و قصد توهین و زیر سوال بردن کسی یا چیزی نیست ... فقط نظرات شخصی ... :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نمی دونم آلبوم گروه رستاک رو گوش دادید یا نه؟

اکثر آهنگاشون محلیه استانهای مختلفه و خیلی هم قشنگ خوندن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خواننده و نوازنده هاش هم جوونن نسبتا"...

این ویدئوش:

این هم صوتی:

رستاک که خیلی سوتیه !!

واسه هر قومیتی که خونده پر از سوتی بوده

یکی نیست بگه آخه اگه بلد نیستی لااقل یکی رو بگیر که بهت یاد بده

• Like 6
لینک به دیدگاه

فعلا که اگر از نظر موسیقی بخوایم نگاه کنیم در ایران دوتا خواننده داریم...

بقیه علف هرز هستند...

متاسفانه مشکل از خود مردم ماست... به دوستان بر نخوره... ولی بیشتر کسانی که میگند داره رو به زوال میره و بده و اخه خودشون در همون لحظه دارند به همون نوع موسیقی گوش میدند...

متاسفانه ساده پسند و سطحی نگر شدیم... گوشمون به سر و صدا های بی معنی و ریتم ها آبکی عادت کرده... کسی دیگه توان گوش دادن به موسیقی واقعی رو نداره... گوشمون ضعیف شده...

• Like 6
لینک به دیدگاه
مدت هاست که موسیقی بی معنی ایرانی طرفش نمی رم

امیدوارم کلا چه سنتی چه رپ و پاپ ایرانی از صحنه ی هنر محو بشه که آبروی موسیقی برده

منم امیدوارم همینطور بشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...