Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28: تو و مریم میخواین مامان منو بیدار کنین فک کنم :167: اره راهنماس اما با صدا نه با لرزش مامانتون به ما دوتا پول دادن که نصفه شب بیدارشون کنیم شما رو در حال ارتکاب جرم(زدن مواد(نت)) دستگیر کنن 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه تنها کاری که میکنه اینه که مسافت تا مانع رو به شخص اطلاع میده حالا شما ک میکنه از چی استفاده میکنه واسه تشخیص مسافت ؟ خب سنسور مسافت سنج داره 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یهو بگو بیاین دستگاهو بسازین دیگه...:w00: مثل خفاش عمل میکنه؟؟ دقیقا تو کاتالوگ اومده که با الگو برداری از خفاش ساخته شده توضيحاتشو سرچيدم این دستگاه کوچک اما کار آمد با ارسال سیگنال های فراصوت، از وجود اشیاء در مقابل شخص نابینا مطلع می شود و بلا فاصله آن را از طریق لرزش و همچنین به صدا در آمدن، به شخص نابینا گزارش می دهد.. این دستگاه در عین کوچکی و زیبایی، کارایی بسیار خوبی دارد و سرعت عمل آن بسیار بالا است از توضیحات کاملتر سخت بتونم من بدم خیلی کامل بود واقعا ، فقط این نوع صدا تولید نمیکنه اینم عسکش : 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده به سختی ... یه چشم تو این هست ... تا چند متر بررسی می کنه اگر چیزی بالاتر از سطح زمین بود ، تشخیص میده که مانعه ... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوراااااا مسابخه تموم شدبرنده کیه!؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب امواج صوتی؟ گرمای اجسام؟؟!!!!!! تقریبا برای فهمیدن مسافت از امواج مافوق صوت یا ultrasound استفاده میکنه خب سنسور مسافت سنج داره به سختی ... یه چشم تو این هست ... تا چند متر بررسی می کنه اگر چیزی بالاتر از سطح زمین بود ، تشخیص میده که مانعه ... منظورم تکنولوژی مسافت سنجی بود ستی خانوم و زهرا خانوم 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شکلک کشیدن یه نفس راحت:1238: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تقریبا برای فهمیدن مسافت از امواج مافوق صوت یا ultrasound استفاده میکنه منظورم تکنولوژی مسافت سنجی بود ستی خانوم و زهرا خانوم خب ... مسعود آقا ... مدال ما رو بده ... :shad: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا تو کاتالوگ اومده که با الگو برداری از خفاش ساخته شده از توضیحات کاملتر سخت بتونم من بدم خیلی کامل بود واقعا ، فقط این نوع صدا تولید نمیکنه اینم عسکش : ولی جان من این شکاف بالاش برای چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوراااااا مسابخه تموم شدبرنده کیه!؟ منم دخیخا نمیدونم ! یکی داوطلب برنده شدن بشه فک کنم عصا رو اول سفیدبرفی گفت یا زهرا و اولتراسونیک هم که ستی گفت . فردا یکیتون عکس بعدی رو باید بذاره کی داوطلب مبشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توضيحاتشو سرچيدم این دستگاه کوچک اما کار آمد با ارسال سیگنال های فراصوت، از وجود اشیاء در مقابل شخص نابینا مطلع می شود و بلا فاصله آن را از طریق لرزش و همچنین به صدا در آمدن، به شخص نابینا گزارش می دهد.. این دستگاه در عین کوچکی و زیبایی، کارایی بسیار خوبی دارد و سرعت عمل آن بسیار بالا است ستی جایزه رو نصف نصفیما خب بالاخره دیدن به امپول ربط داشت 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هنوز که مسابخه تموم نشده فعلا در قسمت اول از سریال 3 قسمتی حدس تصاویر پزشکی خانوم سفیدبرفی و ستیا برنده شدن . لطفا عکس دوم رو همینجا تا امشب یکی از شما 2 نفر بذارید تا ایندفه من برنده بشم خب کی داوطلب میشه ؟ اگه داوطلب نشید قرعه کشی میکنم ها زودی یکی اعلام امادگی کنه و عکس رو بذاره 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرایی کسی که داوطلب نمیشه ! تو هم عصا رو یه ثانیه دیر گفتی اگه عکسی داری تو بذار 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) , setiya شما داوطلبی میگن ؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اومدم:4chsmu1: فقط نميدونم چرا اسمم جزو برنده هاس من كه جواب ندادم!!!!! سفيد برفي بيا عكس بعدي رو بزار 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اومدم:4chsmu1: فقط نميدونم چرا اسمم جزو برنده هاس من كه جواب ندادم!!!!! سفيد برفي بيا عكس بعدي رو بزار من کار ندارم کی برنده شده کی نشده :brodkavelarg: امشب تفلد دعوتم . فردا اومدم نبینم هیشکی عکس نذاشته هااااااا ببینم شیکا میکنید فقط مربوط به مهندسی پزشکی باشه هااا 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه میذارم بذار یه عکس پیدا کنم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم از عکس حالا بحدسید.......... 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كه گفته بودم جارو برقي چرا به راهنمايي من توجهي نكردين؟ دوستان ممنون از شركتتون در مسابقه. برنده ها رو آخر مسابقه معرفي ميكنيم به مديريت كه جايزه هاشونو برن به زور بگيرن سفيدبرفي جان مرسي كه عكس گذاشتي اينم كه جارو برقيهههههه :persiana__hahaha: منتها از يه نوع ديگه مسعود جان ممنون واسه راهنمايي هاي خوبت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده