Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واستا الان تو پ.خ بهت میگم که کسی نفهمه واسادم زودباش بگو که الان خستم میشه 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستشو میکنه توی اون شکافه اونم میبرتش به هرجا خواست هرجور عصایی هست آهنگ رو پخش میکنهاین عصا بهش آدرس میدن خودش اون شخص رو میبره؟ شما فیلم هندی زیاد دیدین ؟ نه بابا اینقدرم پیشرفته نیست 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو یذره دیگشو نشون بده...:45645: 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هه ویبره میزنه مانعا رو تشخیص میده :دی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسادمزودباش بگو که الان خستم میشه ولش کن همینجا میگم : عصاااااااا حالا بگو شجوری کار میکنه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشخیص ؟ مثلا شیکار میکنه ؟ بعد شجوری کار میکنه ؟ سرکاریم؟ من چه میدونم چه کار می کنه ... حتماً بهش برنامه میدیم ... میگی بریم فلان جا ... اونم راهنمایی میکنه ...سمت چپ ... اینجا پله ست ... پایین ... بالا شاید از رو ارتعاشات تشخیص میده که الآن داره یه وسیله نقلیه نزدیک میشه ... :JC_thinking: شایدم یه حرارتی ایجاد می کنه ... اینو به خاطر سوراخای روی وسیله گفتم ... 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه نوعش هست با صدا کار میکنه اما تو کاتالوگ این عصا جزء مزایا اورده که با صدا کار نمیکنه اگه مامان بیدار بشه میگم تقصیر شماس :167: اون وقت کتکه رو خودت میخوری به من چه 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عصایی که شبیه امپوله آفرین آفرین همینه خوب جام رو بیارین میلاد بره ظرفا رو بشوره 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونجاش که مثل بانده ظبطه وختی نزدیک یه جای خطرناک میشه میگه بهش یه جور عصایِ آدم آهنیهِ راهنماست:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آفرین آفرین همینه خوب جام رو بیارین میلاد بره ظرفا رو بشوره خیلی باحال بووووووود ... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو یذره دیگشو نشون بده...:45645: فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه هه ویبره میزنه مانعا رو تشخیص میده :دی افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه سرکاریم؟ من چه میدونم چه کار می کنه ... حتماً بهش برنامه میدیم ... میگی بریم فلان جا ... اونم راهنمایی میکنه ...سمت چپ ... اینجا پله ست ... پایین ... بالا شاید از رو ارتعاشات تشخیص میده که الآن داره یه وسیله نقلیه نزدیک میشه ... :JC_thinking: شایدم یه حرارتی ایجاد می کنه ... اینو به خاطر سوراخای روی وسیله گفتم ... همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نقشه ی قابل خواندن برای نابینایان درست میکنه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عصایی که شبیه امپوله :ws28: تو و مریم میخواین مامان منو بیدار کنین فک کنم :167: اونجاش که مثل بانده ظبطه وختی نزدیک یه جای خطرناک میشه میگه بهشیه جور عصایِ آدم آهنیهِ راهنماست:icon_pf (34): اره راهنماس اما با صدا نه با لرزش 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده یهو بگو بیاین دستگاهو بسازین دیگه...:w00: مثل خفاش عمل میکنه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دفعه بعد از تخصص هایی مثل مغز عکس بذار من بیشتر اطلاعات دارم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توضيحاتشو سرچيدم این دستگاه کوچک اما کار آمد با ارسال سیگنال های فراصوت، از وجود اشیاء در مقابل شخص نابینا مطلع می شود و بلا فاصله آن را از طریق لرزش و همچنین به صدا در آمدن، به شخص نابینا گزارش می دهد.. این دستگاه در عین کوچکی و زیبایی، کارایی بسیار خوبی دارد و سرعت عمل آن بسیار بالا است 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نقشه ی قابل خواندن برای نابینایان درست میکنه نه تنها کاری که میکنه اینه که مسافت تا مانع رو به شخص اطلاع میده حالا شما ک میکنه از چی استفاده میکنه واسه تشخیص مسافت ؟ 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی باحال بووووووود ... :ws28: فرقی نمیکنه ! بقیش یه میله صافه افریننننننن ، درست گفتی با ویبره کار میکنه با میزان لرزش میزان نزدیکی به مانع رو نشون میده حالا فقط مونده بگین شجوری مسافت تا مانع رو میسنجه تا تموم بشه همون ویبره منظورته فک کنم دخیخا درسته اما همون سوال بالا هنوز مونده خوب امواج صوتی؟ گرمای اجسام؟؟!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولش کن همینجا میگم : عصاااااااا حالا بگو شجوری کار میکنه آفرین پس معلومه بلدیااااااااااااااااااااااااااااا آسونه رو که گفتی اینم خودت بگو دیجه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده